Oğlum oğlak bu bebiste oğlak olacak soguk tavırları var gerçekten ama çok bilmiş ve düzenli bir çocukHahahaha benimde tahmini 15 Ocak erkek mi oluyor yaaa oğlaj erkeği nasıl olur acep ben teraziyim inş suratsız olmaz
Lierac kullandım geçen seferde birde tatlı badem yağı bu seferde sipariş ettim daha başlamadımKizlar çatlak kremlerine basladiniz mi başladıysanız ne kullanıyorsunuz
Badem yagi gobekteki tuyleri kalinlastirmiyor mu ya :/Lierac kullandım geçen seferde birde tatlı badem yağı bu seferde sipariş ettim daha başlamadım
Kalinlastirmadi ama arttırdı şimdi düşününce aklıma geldiBadem yagi gobekteki tuyleri kalinlastirmiyor mu ya :/
Bana kakao yagi ya da hindistan cevizi yagi kullan dediler
Gecen sefer lierac kullanmistim
Sariysa salla birsey olmazKalinlastirmadi ama arttırdı şimdi düşününce aklıma geldisarı olduğu için takmamistim
Lierac kullandım geçen seferde birde tatlı badem yağı bu seferde sipariş ettim daha başlamadım
Hiç catladiniz mı kizlar , bide kaç kilo aldınız ilk hamileliklerdeBadem yagi gobekteki tuyleri kalinlastirmiyor mu ya :/
Bana kakao yagi ya da hindistan cevizi yagi kullan dediler
Gecen sefer lierac kullanmistim
Ayy severim kız benim eşimde başak oda öyledir o huyunu çok sevmiştim ben dağa taşa selam verdiğim içinAynen oglak oluyor suratsiz demeyelim de yilisik degil herkese gulmez gulecegi kisileri bilir artisttir biraz
Maşallah sağlıkla gelsinler hiç oğlan erkek tanımadım ama kadınlarını severim dürüst ve net oluyorlarOğlum oğlak bu bebiste oğlak olacak soguk tavırları var gerçekten ama çok bilmiş ve düzenli bir çocuk
Benim esimde basak oglum oglak ikiside her zaman gulmezler hadi oglum neyse de kocama ayar olurumAyy severim kız benim eşimde başak oda öyledir o huyunu çok sevmiştim ben dağa taşa selam verdiğim için
Bence erken degil nasil olsa alman gereken seyler simdiden al gunden gune pahalaniyor herseyKızlar ilk bebeğim olacakve yavaş yavaş bebek arabasıdır pusettir almak istiyorum hepsi üst üste gelince ağır olur diye erken mi sizce
Ya ben elimin yettigi yerlere kadar surebildim gobegim sistikce alt kisimlara suruyorum sanmistim ama surememistimHiç catladiniz mı kizlar , bide kaç kilo aldınız ilk hamileliklerde
Ben de merak ediyorum kaç kilo alıp doğumdan sonra hemen ne kadarını direkt verdiler acabaHiç catladiniz mı kizlar , bide kaç kilo aldınız ilk hamileliklerde
Azra hanıma bende gitmiştim bir iki kez çok tatlı biri gerçektenValla memnunum.İzmir şehir hastanesi Kadın doğumda Azra Arıcı ya , perinatolojide Atalay Ekin e gidiyorum. Her sorumu yanıtlıyorlar yeteri kadarda ilgileniyorlar
Etrafımdaki insanların çoğu alışverişini hamileliğinin 7.ci ayında tamamlamış ol diyor. Hastane çantası bile hazırda olsa iyi olurmuş.Kızlar ilk bebeğim olacakve yavaş yavaş bebek arabasıdır pusettir almak istiyorum hepsi üst üste gelince ağır olur diye erken mi sizce
İlkinde ben 20. Hafta civarı almıştım travel sistem kraftın. Ama çok hantal ya 10 aylık olunca onu satıp travel sistem bagi aldım mükemmel yıllarca kullandık. Şimdi yeniden almam lazım o pusetsizdi bakınıyorum erken değil bence yavaştan büyük eşyaları almak iyi oluyor bütçeyi yormamış oluyosunKızlar ilk bebeğim olacakve yavaş yavaş bebek arabasıdır pusettir almak istiyorum hepsi üst üste gelince ağır olur diye erken mi sizce
Surup kurumasini mi bekliyorsunuz bi yere bulasmasin diye acabaBen de bio oil kullanıyorum duştan sonra sürüyorum ya da akşam yatarken şuan sık kullanmıyorum
Bence de 7.ayda esyalar oda vs tamamlanmis olmali bi de Allah korusun hicbirimizin basna gelmesin ama sonucta bazi bebekler erken de gelebiliyor vaktinden hazirlikli olmak iyidirEtrafımdaki insanların çoğu alışverişini hamileliğinin 7.ci ayında tamamlamış ol diyor. Hastane çantası bile hazırda olsa iyi olurmuş.
Bana mantıklı geldi zaten son 2 ay alışverişle uğraşmak yorucu olur.
Ben sanırım 1 ay sonra almaya başlarım. Şimdiden araştırmakta fayda var özellikle beşik ve bebek arabası için.
75 ile hamile kaldim 83 ile doguma girdim bebegim 6 aylikken 73 kgdum bebegim 1yasindayken 69 kgdumBen de merak ediyorum kaç kilo alıp doğumdan sonra hemen ne kadarını direkt verdiler acababen henüz kilo almadım hala aynıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?