Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    81
Lierac kullandım geçen seferde birde tatlı badem yağı bu seferde sipariş ettim daha başlamadım
Badem yagi gobekteki tuyleri kalinlastirmiyor mu ya :/
Bana kakao yagi ya da hindistan cevizi yagi kullan dediler
Gecen sefer lierac kullanmistim

Lierac kullandım geçen seferde birde tatlı badem yağı bu seferde sipariş ettim daha başlamadım
Badem yagi gobekteki tuyleri kalinlastirmiyor mu ya :/
Bana kakao yagi ya da hindistan cevizi yagi kullan dediler
Gecen sefer lierac kullanmistim
Hiç catladiniz mı kizlar , bide kaç kilo aldınız ilk hamileliklerde

Kızlar ilk bebeğim olacakve yavaş yavaş bebek arabasıdır pusettir almak istiyorum hepsi üst üste gelince ağır olur diye erken mi sizce

Hiç catladiniz mı kizlar , bide kaç kilo aldınız ilk hamileliklerde
Ya ben elimin yettigi yerlere kadar surebildim gobegim sistikce alt kisimlara suruyorum sanmistim ama surememistim
Esime sen sur diyordum o da kocaman gobegime birsey surmeye huylaniyordu cins kocam alt kisimlar catladi anlayacagin ama genetik biraz da
Benim bir arkadasim hicbir sey surmedi tek bir catlagi yok annesi teyzesi falan da catlamamis hic
Sans meselesi

Kızlar ilk bebeğim olacakve yavaş yavaş bebek arabasıdır pusettir almak istiyorum hepsi üst üste gelince ağır olur diye erken mi sizce
Etrafımdaki insanların çoğu alışverişini hamileliğinin 7.ci ayında tamamlamış ol diyor. Hastane çantası bile hazırda olsa iyi olurmuş.
Bana mantıklı geldi zaten son 2 ay alışverişle uğraşmak yorucu olur.
Ben sanırım 1 ay sonra almaya başlarım. Şimdiden araştırmakta fayda var özellikle beşik ve bebek arabası için.

İlkinde ben 20. Hafta civarı almıştım travel sistem kraftın. Ama çok hantal ya 10 aylık olunca onu satıp travel sistem bagi aldım mükemmel yıllarca kullandık. Şimdi yeniden almam lazım o pusetsizdi bakınıyorum erken değil bence yavaştan büyük eşyaları almak iyi oluyor bütçeyi yormamış oluyosun

Kızlar çatlama konusunda badger marka bence bu işin en iyisi tabi bol su içmekte önemli ham kakao yağıda çok işe yarıyor

Bence de 7.ayda esyalar oda vs tamamlanmis olmali bi de Allah korusun hicbirimizin basna gelmesin ama sonucta bazi bebekler erken de gelebiliyor vaktinden hazirlikli olmak iyidir

Ben de merak ediyorum kaç kilo alıp doğumdan sonra hemen ne kadarını direkt verdiler acaba ben henüz kilo almadım hala aynıyım
75 ile hamile kaldim 83 ile doguma girdim bebegim 6 aylikken 73 kgdum bebegim 1yasindayken 69 kgdum
Bu hamileligimde 68 ile hamile kaldim mide bulantisi falan 65e dustum su an 67 falanim max 75 ile girersem super olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…