Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    71
Ben de katilabilir miyim

Ohh maşallah ben hala çikolatadan nefret ediyorum bakalım neler olacak
Bende ya muz falan goresim yok kokusu bile mahvediyor beni
Kahve hic icemiyorum turk kahvesi
Soguk kahve icebiliyorum bi tek
Kirmizi lahana tursusu kurdum dün
Onu bekliyom olsun da yicem catal catal

Ben de kahve kokusundan çikolatadan tatlıdan nefret ediyorum kırmızı lahana havuç doğrayıp rendeleyip tuz limon böyle geçiyor umutlanıp kız dedim ama erkek çıktı

Ben de kahve kokusundan çikolatadan tatlıdan nefret ediyorum kırmızı lahana havuç doğrayıp rendeleyip tuz limon böyle geçiyor umutlanıp kız dedim ama erkek çıktı
Aserme cinsiyetle alakasi yok ya ben ogluma hamileyken full tursu sulari ictim ilk zamanlar sonra tatliya abandim ama eksi de yiyordum deli gibi naneli seker yiyordum bagimli gibi olmustum bi arkadasim full tatli yedi kizi oldu falan annem bana hamileyken sadece yogurtlu makarna yiyebilmis baska hicbir sey yememis vs
Bende tursu sulariyla basladim seruvene
Dün canim browni istedi mesela
Aksama dogru da tursu kurdum sjdjsknd

Benimde 15+5 mide bulantim hafiften devam ediyor ama istah yok gene ozellikle su icemiyorum kokuyor hala
Ara ara olur ama ilk 3 ay bitince yavaştan azalıyor şu ben de hiç içemiyordum geçen hafta doktor su içmiyor musun bebeğin suyu azalmaya başlamış dedi baya korktum zorlayarak içiyorum şimdi içine limon elma dilimi koy hatta soğuk olarak iç öyle tadını çok almazsın

Buzluga atiyorum dunden beri bir bardak icebildim

Allah bağışlasın ben de turşu hastasıyım bol bol yapıyorum şimdi yine ilk ay ekşili yeşil zeytin yedim 1 hafta sadece o günden beri ondan da midem bulanıyor bir şeyi çok sık yememek lazımmış bu süreçte

Off turşu mu dediiin bu aralar herşeyin turşusunu yiyebilirim her şeye limon sıkabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…