Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    71
75 ile hamile kaldim 83 ile doguma girdim bebegim 6 aylikken 73 kgdum bebegim 1yasindayken 69 kgdum
Bu hamileligimde 68 ile hamile kaldim mide bulantisi falan 65e dustum su an 67 falanim max 75 ile girersem super olur
Ay çok iyi ben de 6. Aya kadar max 2 kilo alsam yeterli diye plan yapıyorum da inşallah aşmam

Sıvı tüketimin nasıl canım bana da aynısını söyledi doktorum bir de havuç ye dedi

Dimi önerin varsa alacağın hakkında çok mutlu oluurm hiç anlamıyorum arkadaşlarım aldı kullanmadı arabaya sığmadı taşıyamadılar

Haklıısn zaten ağırlaşacağız ve hepsi maddi olarak zorlayacak arayış içerisine girdim ama hiç bir bilgim yok

Dimi önerin varsa alacağın hakkında çok mutlu oluurm hiç anlamıyorum arkadaşlarım aldı kullanmadı arabaya sığmadı taşıyamadılar
Ben travel sistem degilde kabin boy almayi düşünüyorum. Seyahatlerde bir de taşıma da kolaylık olsun diye. Bu konu hakkında düşünceleriniz varsa kizlar alabilirim pek bir bilgim yok benimde çünkü.

Araba kullanan biriyim ben mesela asla kaldırıp indiremiyodum tek elle sürmek eziyetti o kadar ağır ki. Bagi almayı düşünüyorum yine e bebekte bir denemeni tavsiye ederim model olarakta araştırmadayım yazarım sanada

Ben travel sistem degilde kabin boy almayi düşünüyorum. Seyahatlerde bir de taşıma da kolaylık olsun diye. Bu konu hakkında düşünceleriniz varsa kizlar alabilirim pek bir bilgim yok benimde çünkü.
Travel sistem havalı duruyor ama dediğin gibi kullanışlı değil galiba hantal birbirbimizr destek olalım

Ay ona sasiyorum yahu nasil erkek diyip kiz oluyor valla bu doktorlari anlamak mumkun degil
Bazilari isinin ehli oluyor 10 haftalikken ne dediyse o cikiyor bazilari da goremiyor malesef
Aynen canım şok olmuştuk bizde öyle ya bazı doktorlar gerçekten bişey bilmiyor doktor demeye bin şahit ister ama sizinkini merakla bekleyecem

Aynen canım şok olmuştuk bizde öyle ya bazı doktorlar gerçekten bişey bilmiyor doktor demeye bin şahit ister ama sizinkini merakla bekleyecem
Bende merak ediyorum daha 25 gun var nerdeyse doktora gitmeme ama kiz hissediyorum ben ya ne bileyim bacak arasini bos gordum cunku baya bostu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…