- 17 Temmuz 2021
- 8.196
- 25.974
- 498
Aynen benim suyum gelmisti 1 hafta erken girdim dogumaBence de 7.ayda esyalar oda vs tamamlanmis olmali bi de Allah korusun hicbirimizin basna gelmesin ama sonucta bazi bebekler erken de gelebiliyor vaktinden hazirlikli olmak iyidir
selamm çin takvimi ikizlerde nasıl işliyor acaba bir fikriniz var mıııKızlar günaydın
Çin takvimi tutan var mı
Ay çok iyi ben de 6. Aya kadar max 2 kilo alsam yeterli diye plan yapıyorum da inşallah aşmam75 ile hamile kaldim 83 ile doguma girdim bebegim 6 aylikken 73 kgdum bebegim 1yasindayken 69 kgdum
Bu hamileligimde 68 ile hamile kaldim mide bulantisi falan 65e dustum su an 67 falanim max 75 ile girersem super olur
Sıvı tüketimin nasıl canım bana da aynısını söyledi doktorum bir de havuç ye dediBugün 12+6 günlüğüm kontrolüm vardı bebek 13+1 günlük çıktı kalp atısı hareketleri iyi ama suyu az sınır da dedi ve moralim çok bozuldu bol şu iç ve tatlı ye dedi. Perinatoloji ye gözükmeni tavsiye ederim dedi. 29 una randevu aldım ama moralim bozuldu bu haftada böyle olup sonra dan artar mı
Hahahaha senin burcun neBenim esimde basak oglum oglak ikiside her zaman gulmezler hadi oglum neyse de kocama ayar olurum
Dimi önerin varsa alacağın hakkında çok mutlu oluurm hiç anlamıyorum arkadaşlarım aldı kullanmadı arabaya sığmadı taşıyamadılarİlkinde ben 20. Hafta civarı almıştım travel sistem kraftın. Ama çok hantal ya 10 aylık olunca onu satıp travel sistem bagi aldım mükemmel yıllarca kullandık. Şimdi yeniden almam lazım o pusetsizdi bakınıyorum erken değil bence yavaştan büyük eşyaları almak iyi oluyor bütçeyi yormamış oluyosun
Tamam canım önerilerinize açığım amaBence erken degil nasil olsa alman gereken seyler simdiden al gunden gune pahalaniyor hersey
Haklıısn zaten ağırlaşacağız ve hepsi maddi olarak zorlayacak arayış içerisine girdim ama hiç bir bilgim yokEtrafımdaki insanların çoğu alışverişini hamileliğinin 7.ci ayında tamamlamış ol diyor. Hastane çantası bile hazırda olsa iyi olurmuş.
Bana mantıklı geldi zaten son 2 ay alışverişle uğraşmak yorucu olur.
Ben sanırım 1 ay sonra almaya başlarım. Şimdiden araştırmakta fayda var özellikle beşik ve bebek arabası için.
Ben travel sistem degilde kabin boy almayi düşünüyorum. Seyahatlerde bir de taşıma da kolaylık olsun diye. Bu konu hakkında düşünceleriniz varsa kizlar alabilirim pek bir bilgim yok benimde çünkü.Dimi önerin varsa alacağın hakkında çok mutlu oluurm hiç anlamıyorum arkadaşlarım aldı kullanmadı arabaya sığmadı taşıyamadılar
Araba kullanan biriyim ben mesela asla kaldırıp indiremiyodum tek elle sürmek eziyetti o kadar ağır ki. Bagi almayı düşünüyorum yine e bebekte bir denemeni tavsiye ederim model olarakta araştırmadayım yazarım sanadaDimi önerin varsa alacağın hakkında çok mutlu oluurm hiç anlamıyorum arkadaşlarım aldı kullanmadı arabaya sığmadı taşıyamadılar
Ben iki kilo almışımBen de merak ediyorum kaç kilo alıp doğumdan sonra hemen ne kadarını direkt verdiler acababen henüz kilo almadım hala aynıyım
Travel sistem havalı duruyor ama dediğin gibi kullanışlı değil galiba hantal birbirbimizr destek olalımBen travel sistem degilde kabin boy almayi düşünüyorum. Seyahatlerde bir de taşıma da kolaylık olsun diye. Bu konu hakkında düşünceleriniz varsa kizlar alabilirim pek bir bilgim yok benimde çünkü.
Tamam canım çok teşekkür ederimAraba kullanan biriyim ben mesela asla kaldırıp indiremiyodum tek elle sürmek eziyetti o kadar ağır ki. Bagi almayı düşünüyorum yine e bebekte bir denemeni tavsiye ederim model olarakta araştırmadayım yazarım sanada
Aynen canım şok olmuştuk bizde öyle ya bazı doktorlar gerçekten bişey bilmiyor doktor demeye bin şahit isterAy ona sasiyorum yahu nasil erkek diyip kiz oluyor valla bu doktorlari anlamak mumkun degil
Bazilari isinin ehli oluyor 10 haftalikken ne dediyse o cikiyor bazilari da goremiyor malesef
Aslında ilk 2 ay 2 3 kilo vermiştim onları geri alınca hem almış hem almamış oldumBen iki kilo almışım
Aslan burcuyum benHahahaha senin burcun neolsun biz alıştırırız küçükten
Bende merak ediyorum daha 25 gun var nerdeyse doktora gitmemeAynen canım şok olmuştuk bizde öyle ya bazı doktorlar gerçekten bişey bilmiyor doktor demeye bin şahit isterama sizinkini merakla bekleyecem
Son 2 ayda cok aliniyor yaAy çok iyi ben de 6. Aya kadar max 2 kilo alsam yeterli diye plan yapıyorum da inşallah aşmam
Mide bulantisi kusmadan bende baya zayifladim nasil geri alacam baya zayifladmAslında ilk 2 ay 2 3 kilo vermiştim onları geri alınca hem almış hem almamış oldum
Alınıyor ya hemde üçer beşerMide bulantisi kusmadan bende baya zayifladim nasil geri alacam baya zayifladm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?