Aaaaa dur yapayım hemenBana da erkek diyordu
Hatta ben dedim ki nasil erkek? Cikinti var mi ki? Nubu duz gibi?
Aa evet yakaladin beni nubu duz o zaman kiz bu kesinnnnnnfalan demisti donek
Sende yaz bak
Hani nerde cikinti nubu duz falan yaz hemen R yapiyor
Haahahahah bende duramıyorum sırf ben bakarım diye zimbaladi ve kötü görüntü verdi doktorBende tam secemedim acikcasi
Hatta bakarken dedim ne bicim cekmis resmen anlasilmasin diye
Ben hic parti insani degilim ya o zarfta yazarken uyuyamam acar bakarim sonra salak yaparim yeni ogrenmis gibi sfjdjf
Yaaaaa yaptım ama dikkatli bakıyorsun bravo ama senin görüntü böyle böyle kızın böyle olur ama sende o yok yani erkek dediğin yine yaaaBana da erkek diyordu
Hatta ben dedim ki nasil erkek? Cikinti var mi ki? Nubu duz gibi?
Aa evet yakaladin beni nubu duz o zaman kiz bu kesinnnnnnfalan demisti donek
Sende yaz bak
Hani nerde cikinti nubu duz falan yaz hemen R yapiyor
Chatcpt huy degistirmisYaaaaa yaptım ama dikkatli bakıyorsun bravo ama senin görüntü böyle böyle kızın böyle olur ama sende o yok yani erkek dediğin yine yaaa
O da bana mı denk geldi ya hu bu nasıl bir şans ahshaahChatcpt huy degistirmis
Her yazdigimda farkli biri yaziyormus gibi geliyor banadaO da bana mı denk geldi ya hu bu nasıl bir şans ahshaah
Burda birileri demişti yapay zeka yanlış bildi diye belki farazi yorum yapıyordur diye avunuyorumHer yazdigimda farkli biri yaziyormus gibi geliyor banada
Decavit kullanıyorum canım ben yoktu galiba içindeKızlar multivitamininiz omega lımı acaba
3 çizgi kız değil miydi yaaMerhaba kizlar aranıza yeni katılıyorum son adet 18nisan14+5 haftayim, geçen hafta cuma günü Özel bir hastaneye gittim doktor kız dedi ama haftaya gel tekrar bakalım dedi ben olsam kız beklerdim dedi bacak arasinida gösterdi iki çizgi var bak diye şimdi kesin kız mı yani haftaya tekrar bakalım deyince arafta kaldım
Evet canım çevremdeki hamiişler genelde 20. Haftada hissetmişİlk hamilelik için erken evet doktorum bana 18 den sonra başlar en net 20 de hissedersin demişti
Çin bana da kiz diyorBu arada kızlar, Maya ve Çin cinsiyet takvimi kızım olacağını doğru tahmin ettiği gibi şimdi de erkek diyerek doğru tahminde bulunmuş oldu:) yanılmadı.
Hicbirsey belli olmuyor kiEvet bende 3diye biliyordum 2cozgi gosterdi bu benim 3.gebeliğim oğlanlar yanımdaydı, müjde vereceğim sana 2oglandan sonra dedi
Çin erkek diyor maya kız diyor yapay zeka erkek diyor bu forumdakilerin çoğu erkek bekliyor hisleri kuvvetli kocam kız hissediyor vallahi ben şimdiden gerildimBu arada kızlar, Maya ve Çin cinsiyet takvimi kızım olacağını doğru tahmin ettiği gibi şimdi de erkek diyerek doğru tahminde bulunmuş oldu:) yanılmadı.
Kızlar bana Çin takvimi kız dedi. Hatta ilk haftalarda kese şekline göre de kız deniliyordu. Hiç biri tutmadı oğluşum olacaksadece geçen hafta burda bi konuşma geçmişti, tüylenme çok olursa annede acaba bebek erkek mi oluyor diye. Bende tuttu bu teori
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?