- 26 Haziran 2024
- 354
- 199
- 23
Bende sordum ama pek katılım olmadiay hemen hemen herkesin cinsiyeti belli olmuş herkese hayırlı olsun
bana da 12. haftamda kız gibi duruyor demişti bu hafta 16.haftam ve kız olduğu netleştiaegamze ekler misin bana da
ama isim bulmak ne büyük dertmiş. 12.haftadan beri isim bakıyorum içime sinen hiçbir isim bulamadım ?sizde isim durumları nedir ??
Bende kız olsa Gülce çok istiyordum. Şimdi erkek olduğunu öğrenince zaten hazırdı isim Nisan koyacaz. Herkes kız ismi diyor ama ben hep erkekte gördüm benim içime çok siniyor çok seviyorum bu ismi ve baska alternatif isim bulmak bile istemiyorum. 4 sene önce eşimle nişanlıyken tatilde aramızda geçen bir konuşmada netleştirdik bugüne kadar da hiç degistirmedikay hemen hemen herkesin cinsiyeti belli olmuş herkese hayırlı olsun
bana da 12. haftamda kız gibi duruyor demişti bu hafta 16.haftam ve kız olduğu netleştiaegamze ekler misin bana da
ama isim bulmak ne büyük dertmiş. 12.haftadan beri isim bakıyorum içime sinen hiçbir isim bulamadım ?sizde isim durumları nedir ??
kimse bulamadı mı acabaBende sordum ama pek katılım olmadi
Bende bi ara göksu gülce falan dusunmustumkimse bulamadı mı acababenim göksu çok hoşuma gidiyor ama eşim unisex bi isim olduğu için istemiyor onun önerdiklerinide ben beğenmiyorum çıkmaz bi döngünün içindeyiz
gülce ve birce benimde çok hoşuma gidiyordu bi arkadaş o ne öyle peynir markası dedi ve soğuttu beniBende kız olsa Gülce çok istiyordum. Şimdi erkek olduğunu öğrenince zaten hazırdı isim Nisan koyacaz. Herkes kız ismi diyor ama ben hep erkekte gördüm benim içime çok siniyor çok seviyorum bu ismi ve baska alternatif isim bulmak bile istemiyorum. 4 sene önce eşimle nişanlıyken tatilde aramızda geçen bir konuşmada netleştirdik bugüne kadar da hiç degistirmedik
Sanki herkes bütün isimleri kullanmış gibi bana kalmamış gibi hisseidyorum.Zaten benim söylediklerimi eşim kem küm yapıyor bakalım nolcak yavrumun ismi bende merakla bekliyorum2-3 ay sonra isimli hastane çıkışı yaptırmak istiyorum o zamana kadar bulamam diye çok korkuyorum doğunca koyamaz benimki
Değil diyip öneri al sendeBende bi ara göksu gülce falan dusunmustum
Sonra bi ara selen hosuma gidiyordu
Simdi bunlari da dusunmuyorum kararsizim ama doktorum her gittigimizde ismi hazir mi diye soruyor
Evet eşim de nisan doğumlu zaten çok seviyoruz o ayı hem bahar gelişi çok anlamlıgülce ve birce benimde çok hoşuma gidiyordu bi arkadaş o ne öyle peynir markası dedi ve soğuttu beni2. düşünmediğimiz için birce çok hoş geliyordu bana
nisan da çok güzel ve farklı sizin içinde anlamlı olmuş
Gülceyi o soyledi zatenDeğil diyip öneri al sende
Ask olsun benim adım Gülcan hahahahahahahGülceyi o soyledi zaten
Ama gül ile baslayan isimlerde sevmedigim insanlar var o yuzden isinamadim ona
Hic oyle peynir markasi duymadimgülce ve birce benimde çok hoşuma gidiyordu bi arkadaş o ne öyle peynir markası dedi ve soğuttu beni2. düşünmediğimiz için birce çok hoş geliyordu bana
nisan da çok güzel ve farklı sizin içinde anlamlı olmuş
İnci ismi çok hoşuma gidiyordu 3-4 sene önce bir ogrencimde duymuştum ilk kez onu da çok severdim ama işte isim patladi şimdi 5 çocuktan 3'ü inciGülceyi o soyledi zaten
Ama gül ile baslayan isimlerde sevmedigim insanlar var o yuzden isinamadim ona
Gülcan kuzenimin de adi onu severim bakAsk olsun benim adım Gülcan hahahahahahah
Neyse hadi biraz yumuşadım şimdiGülcan kuzenimin de adi onu severim bak
Ama sevmedigim kisiler daha fazla
İnci Lina Asel Sare Nilİnci ismi çok hoşuma gidiyordu 3-4 sene önce bir ogrencimde duymuştum ilk kez onu da çok severdim ama işte isim patladi şimdi 5 çocuktan 3'ü inci
Bi ara Mihri modaydiAnneme Mihrimah nasıl dedi bana sen Hürrem misin dedi bende neyim eksik kız bende Sultan doguruyorum işte dedim sjsbsb
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?