Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    142
Aman yarabbimm seyit onbaşı kadın versiyon helal olsun valla . Haklısın ama o zamanlar hava temiz besinler temiz en doğalından besleniyorlardı güçlülerdi şimdi ne yediğimiz belli değil o yüzden onlardan zayıfız

Zayiflik bedende degildir be gülüm ictedir
Ben mesela 2.5yil sonra gebe kalabilmistim
Cok nazlanirim aseririm yatarim kalkmam diye dusunuyordum ama tam tersi oldu
Dilimi isirayim da mesela sezeryan oldum kendi istegimle, normale de musaittim ama oyle istedim
Ertesi gun mutfaga girdim tatli yaptim
3 gun sonra doktor dikislerimi kontrol etti sanki 3 ay once dogum yapmissin gibi bu dikisler ne ara kapandi dedi o kadar hareketliydim ki doktor kapisinda beklerken bile koridorda yuruyus yapiyordum cocuk hareketlensin diye
Doktor da dedi hatta hareket kan akisini duzenler yaralar bile daha hizli iyilesir diye
Riskli gebelikler haric bence hamilelikte hareket spor pilates falan asiri yararli seyler

Durun yeni bir konu açıyorum doğum Yöntemi olarak ne düşündünüz kızlar? Ben sezeryan istiyordum ama o kesik o iyileşme süreci ve sürekli yatak hali çekmek istemiyorum normal doğumda da ikinma çırpınma acı beni korkutuyor . Suda doğum mu yapsam benim doktor suda doğum uzmanı ona sorayım diyorum ama ekstra para ister mi diye bilemedim

Ay maşallah dur dur nazar değmesin anacım. Gerçekten kafada da bitiyor evet buna da katılıyorum haklısın valla Her bünye de aynı olmuyor işte bende nazlanip asereyim kocam gece gidip arasın istedim ama yok çekmiyor canım hiç bir şey üstüne kendi işlerimi halledip temizlik misafir ağırlama her türlü iş var geçen eşime dedim hamilelikte bile nazlı olamadım ah ulan

Ee bacim 20 kg manti yapip yedirirsen oyle oluyor iste
Bende cok ozeniyorum ya bi arkadasim su almaya kalkmiyordu kocasiz markete adim atmiyordu ona cok ozeniyordum ama hic uygulayamiyordum benim enayilik

Aaa beennnn

Ee bacim 20 kg manti yapip yedirirsen oyle oluyor iste
Bende cok ozeniyorum ya bi arkadasim su almaya kalkmiyordu kocasiz markete adim atmiyordu ona cok ozeniyordum ama hic uygulayamiyordum benim enayilik
Şey demen lazım 'bizim enayilik ' hahahaah . Hayır ne yani o işi de yapmayıver iyi mi oldu böyle kıymetimiz bilinmez neyse tuvalet banyoyu bırakmıyor kokudan etkilenme diyor çamaşır asıyor en azından bunlara laf etmiyorum ben yapayım diye hahaha aferin bana

Ogluma hamileyken camasir gorevi esime gecti dogurdum cocuk 2 yasina yaklasti yavastan camasir bana geciyodu tekrar hamile kaldim tekrar esimde su an 1 yil daha ellemem skdksnds

yaa çok geçmiş olsun inanılmaz bişey anlatılmıyoda tam neresi sizinde tek tarafmıydı benim sol tarafım sağdan sola dönerken bile acıyo
Benim geçti darısı sana kuzum valla ben ilk haftalar müthiş kasik ağrısı çektim her yerim agriyordu yani

Ogluma hamileyken camasir gorevi esime gecti dogurdum cocuk 2 yasina yaklasti yavastan camasir bana geciyodu tekrar hamile kaldim tekrar esimde su an 1 yil daha ellemem skdksnds
Oooo bunu sevdim bende böyle yapayım ahahah şimdiden kendisi diyor ikinciyi de yapalım çok açmadan arayı diye hahahah işime gelir o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…