Aman yarabbimm seyit onbaşı kadın versiyonOglumda hamileyken doguma kadar ne posetler tasidim evim de yokusta
Hele pazar alisverisini pazar arabasindan alip 3 4 kat yukari cikariyordum araba da dahil elimde posetler ve araba
Yarim saat uzaniyordum icerden tik tik vuruyordu iyiyim diye
Kalkip yemek yapiyordum
Trabzonda nineler sirtlarinda odun tasiyorlarmis biz fazla nazliyiz
Bir agirligi aniden kaldirmamak lazim sadece
yaa çok geçmiş olsun inanılmaz bişey anlatılmıyoda tam neresi sizinde tek tarafmıydı benim sol tarafım sağdan sola dönerken bile acıyoİlk haftalarda yaşadım ben ya ama sonra kendiliğinden geçti doktor da normal demiş
Zayiflik bedende degildir be gülümAman yarabbimm seyit onbaşı kadın versiyonhelal olsun valla . Haklısın ama o zamanlar hava temiz besinler temiz en doğalından besleniyorlardı güçlülerdi şimdi ne yediğimiz belli değil o yüzden onlardan zayıfız
Ayy evett içimizde tutabildiğimiz kadar tutalımBende şartları zorlamayı planlıyorum nasıl olacaksabir de yaşlarını sorunca hep açıklama gereği duyuyorlar bende ona üzülüyorum şu doğumluyum ama aralık diye belirtiyolar
benim de dileğim o tabi hayırla gelsin ama o hayır ocak olsa güzel olurYa o yüzden ocakta doğsun istiyorum bence de aralık sıkıntıııı. Bi de 3-5 gün için yaş mı alsın yavrumuz
Ay maşallah dur dur nazar değmesin anacım. Gerçekten kafada da bitiyor evet buna da katılıyorum haklısın vallaZayiflik bedende degildir be gülümictedir
Ben mesela 2.5yil sonra gebe kalabilmistim
Cok nazlanirim aseririm yatarim kalkmam diye dusunuyordum ama tam tersi oldu
Dilimi isirayim da mesela sezeryan oldum kendi istegimle, normale de musaittim ama oyle istedim
Ertesi gun mutfaga girdim tatli yaptim
3 gun sonra doktor dikislerimi kontrol etti sanki 3 ay once dogum yapmissin gibi bu dikisler ne ara kapandi dedio kadar hareketliydim ki doktor kapisinda beklerken bile koridorda yuruyus yapiyordum cocuk hareketlensin diye
Doktor da dedi hatta hareket kan akisini duzenler yaralar bile daha hizli iyilesir diye
Riskli gebelikler haric bence hamilelikte hareket spor pilates falan asiri yararli seyler
Ben de 40. Haftada 1 ocağım39+2 de doğurursam 1 ocak oluyor onu hesapladım şimdi dayanırız gibi tansiyonum çıkmazsa inş
Ee bacim 20 kg manti yapip yedirirsen oyle oluyor isteAy maşallah dur dur nazar değmesin anacım. Gerçekten kafada da bitiyor evet buna da katılıyorum haklısın vallaHer bünye de aynı olmuyor işte bende nazlanip asereyim kocam gece gidip arasın istedim ama yok çekmiyor canım hiç bir şey üstüne kendi işlerimi halledip temizlik misafir ağırlama her türlü iş var geçen eşime dedim hamilelikte bile nazlı olamadım ah ulan
Aaa beennnnAy maşallah dur dur nazar değmesin anacım. Gerçekten kafada da bitiyor evet buna da katılıyorum haklısın vallaHer bünye de aynı olmuyor işte bende nazlanip asereyim kocam gece gidip arasın istedim ama yok çekmiyor canım hiç bir şey üstüne kendi işlerimi halledip temizlik misafir ağırlama her türlü iş var geçen eşime dedim hamilelikte bile nazlı olamadım ah ulan
Şey demen lazım 'bizim enayilik ' hahahaah . Hayır ne yani o işi de yapmayıver iyi mi oldu böyle kıymetimiz bilinmezEe bacim 20 kg manti yapip yedirirsen oyle oluyor iste
Bende cok ozeniyorum ya bi arkadasim su almaya kalkmiyordu kocasiz markete adim atmiyordu ona cok ozeniyordum ama hic uygulayamiyordum benim enayilik
Haydaaa niye ocak'26 anneleri olarak böyleyiz yaa bırak düşsün burnumuz almayalım aaaaAaa beennnn
Ogluma hamileyken camasir gorevi esime gecti dogurdum cocuk 2 yasina yaklasti yavastan camasir bana geciyodu tekrar hamile kaldim tekrar esimde su anŞey demen lazım 'bizim enayilik ' hahahaah . Hayır ne yani o işi de yapmayıver iyi mi oldu böyle kıymetimiz bilinmezneyse tuvalet banyoyu bırakmıyor kokudan etkilenme diyor çamaşır asıyor en azından bunlara laf etmiyorum ben yapayım diye hahaha aferin bana
Benim geçti darısı sana kuzumyaa çok geçmiş olsun inanılmaz bişey anlatılmıyoda tam neresi sizinde tek tarafmıydı benim sol tarafım sağdan sola dönerken bile acıyo
Oooo bunu sevdim bende böyle yapayım ahahah şimdiden kendisi diyor ikinciyi de yapalım çok açmadan arayı diye hahahah işime gelir o zamanOgluma hamileyken camasir gorevi esime gecti dogurdum cocuk 2 yasina yaklasti yavastan camasir bana geciyodu tekrar hamile kaldim tekrar esimde su an1 yil daha ellemem skdksnds
Bizim dana da anca yatıyor hiç bir şeye faydası yokOgluma hamileyken camasir gorevi esime gecti dogurdum cocuk 2 yasina yaklasti yavastan camasir bana geciyodu tekrar hamile kaldim tekrar esimde su an1 yil daha ellemem skdksnds
Camasir asma ama ya uzanma yuksege yinedeBizim dana da anca yatıyor hiç bir şeye faydası yok
Minnoş kızın yardımcı olacakBizim dana da anca yatıyor hiç bir şeye faydası yok
Kurutma da almadı ki paşam kıyafetleri yıpranır diye beyaz yakalı kendisi zarar gorurmus kıyafetleri şu an yeniden sinirlendim adamaCamasir asma ama ya uzanma yuksege yinede
(Kurutmaya atiyoruz dersen ayri tabi)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?