Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    142
Ya kızlar bugün 20. Hafta oldum sürekli bebek hareketi hissediyor musunuz ben bazen hiç hissedemiyorum kafama takılıyor
Ben 19. Haftamı bitirmek üzereyim sürekli hissetmiyorum ben de hatta dün hissedemedim biraz kafama taktım ama bugün hissettim çok şükür. Vallahi hep hissetsek keşke

Ayy çok geçmiş olsun gerçekten süreç ve bebek seni yönlendiriyor ya çok doğru. Ama evet sağlık olduktan sonra hiç biri farketmez kucağımıza alıp evimizin kapısından sağlıkla birlikte girelim ah ahh

Evet bebek seçecek cidden lükse bak sen çek bütün acıları ama onun keyfinde her şey evet ya bundan sonra ağırlaşırız iş yapamayız flaan bilerek naz yapalım bari

Ben 19. Haftamı bitirmek üzereyim sürekli hissetmiyorum ben de hatta dün hissedemedim biraz kafama taktım ama bugün hissettim çok şükür. Vallahi hep hissetsek keşke
Ay keşke zaten tam olarak 19+4 te hissettim sonra hiç o kadar güçlü hissedemedim bende tatlı yeyip bebeği dinleyim belki hissederim

Ay bende dusuk tansiyonluyum normalde 8 6 falandir hamilelikte 7 5 leri gordum cok kotu oluyorum
Saglik olsun dedigin gibi gerisi onemli degil
Ben sacima fön cekip gidecektim doguma sözde
1 hafta once suyum geldi nasil gittim anlatamam saclar karmancorman agdasizim bide aksam balik yemistim yanina sogan havuc tarator
Kokan ne varsa yemistim esimle de tartismistik
B.k gibi bir gundu sjdhkjk tek guzel olan sey oglumdu

Ya ahahah her şeyi geçtim denk gelen menü bomba ben sarımsaklı mantı bekliyordum senden
Şaka bir yana benimde düşüktür hep bu hamileliğimde de 8/5 le yaşıyorum inşallah sonu benzemesinde

Ya ahahah her şeyi geçtim denk gelen menü bomba ben sarımsaklı mantı bekliyordum senden
Şaka bir yana benimde düşüktür hep bu hamileliğimde de 8/5 le yaşıyorum inşallah sonu benzemesinde
Amin
Ahaha cok yiyorduk balik ya
Karnim burnumda usenmiyordum rokali taratorlu pancar salatali menu cikariyordum
Doktorla planladik dogum gununu ama benim sipa 1 hafta erken gelmeyi secti

Amin
Bir süre tarif verme gözünü seveyim yarın şimdi antin kuntin salata yaptıracaksın bana

Bu kabus falan olmalı sanırım soğan yemek nedir birde hamişin midesi yanar naaaapiyosun

Amin
Off ama hamileliğimden beri ilk günden beri deli gibi su menü için yanıp tutuşuyorum balığın çıkmasını bekliyorumum dışarda yedim beğenmedim bu arada mantıyı aldık yarın yicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…