- 18 Eylül 2016
- 2.123
- 7.374
- 158
Ben 19. Haftamı bitirmek üzereyim sürekli hissetmiyorum ben de hatta dün hissedemedim biraz kafama taktım ama bugün hissettim çok şükür. Vallahi hep hissetsek keşkeYa kızlar bugün 20. Hafta oldum sürekli bebek hareketi hissediyor musunuz ben bazen hiç hissedemiyorum kafama takılıyor
Ayy çok geçmiş olsun gerçekten süreç ve bebek seni yönlendiriyor ya çok doğru. Ama evet sağlık olduktan sonra hiç biri farketmez kucağımıza alıp evimizin kapısından sağlıkla birlikte girelim ah ahhBen normal doğum istiyordum pandemiye rağmen sabah akşam yürüyorum merdiven çıkıyorum falan azim desen var. Neyse bu arada zayıf hamile kalmıştım 10 kg kadar almıştım düşük tansiyonlu biriyim bir de. Derken 38 e geldim nst ye girmeden tansiyonumu bir ölçtüler 16 10noluyor falan tahliller vs protein kaçağı ile preklaamsi tanısı yani gebelik zehirlenmesi başlamış. Biraz daha büyüsün falan derken tuzu kes tansiyon ilacı iç yok olmadı 38+5 de sezeryanla doğuruverdim ve ameliyathanede tansiyonum 20 o sırada ağlıyorum ben normal doğuracaktımm şimdi bakıyorumda valla çocukçaymış ne farkediyor sağlık olduktan sonra
Evet bebek seçecek cidden lükse bak sen çek bütün acıları ama onun keyfinde her şeyVallahi ya yanarım yanarımbundan sonra yaparız zaten son aylar daha çok acıkılıyormuş
Ay umarım uçuk değildir ya suda doğum daha masum geliyor nedense. Ben de aynı şekilde o sancı ve süreç korkutuyor ama sonraki rahatlığı ayrı güzel bilemedim tabi ki bebeğimiz seçecek bakalım
Bende hissedemiyorum birkaç gündür stres oldumCanım ben bi kaç gündür ara sıra hissediyordum ama bugün sabahtan beri hissedemedim
Peki sadece uzanınca mı hissediyorsun canımEvet ben hissediyorum canım ama herkesin vücudu farklı bebeğin yapısı pozisyonu farklı 24-25. Haftaya kadar düzenli hareket beklememek lazım
Ay keşke zaten tam olarak 19+4 te hissettim sonra hiç o kadar güçlü hissedemedim bende tatlı yeyip bebeği dinleyim belki hissederimBen 19. Haftamı bitirmek üzereyim sürekli hissetmiyorum ben de hatta dün hissedemedim biraz kafama taktım ama bugün hissettim çok şükür. Vallahi hep hissetsek keşke
Aminn zamanında sağlıkla kavuşalım hepimiz inşallahAyy çok geçmiş olsun gerçekten süreç ve bebek seni yönlendiriyor ya çok doğru. Ama evet sağlık olduktan sonra hiç biri farketmez kucağımıza alıp evimizin kapısından sağlıkla birlikte girelim ah ahh
Çoğunlukla evet ama 21 olduğumdan beri yani 1-2 gündür ayaktada hissediyorum çok hareketli bir bebek ama kızımda böyle değildi onunda etkisi vardır muhakkakPeki sadece uzanınca mı hissediyorsun canım
Ay bende dusuk tansiyonluyum normalde 8 6 falandir hamilelikte 7 5 leri gordum cok kotu oluyorumBen normal doğum istiyordum pandemiye rağmen sabah akşam yürüyorum merdiven çıkıyorum falan azim desen var. Neyse bu arada zayıf hamile kalmıştım 10 kg kadar almıştım düşük tansiyonlu biriyim bir de. Derken 38 e geldim nst ye girmeden tansiyonumu bir ölçtüler 16 10noluyor falan tahliller vs protein kaçağı ile preklaamsi tanısı yani gebelik zehirlenmesi başlamış. Biraz daha büyüsün falan derken tuzu kes tansiyon ilacı iç yok olmadı 38+5 de sezeryanla doğuruverdim ve ameliyathanede tansiyonum 20 o sırada ağlıyorum ben normal doğuracaktımm şimdi bakıyorumda valla çocukçaymış ne farkediyor sağlık olduktan sonra
Ya ahahah her şeyi geçtim denk gelen menü bombaAy bende dusuk tansiyonluyum normalde 8 6 falandir hamilelikte 7 5 leri gordum cok kotu oluyorum
Saglik olsun dedigin gibi gerisi onemli degil
Ben sacima fön cekip gidecektim doguma sözde
1 hafta once suyum geldi nasil gittim anlatamamsaclar karmancorman agdasizim bide aksam balik yemistim yanina sogan havuc tarator
Kokan ne varsa yemistimesimle de tartismistik
B.k gibi bir gundu sjdhkjk tek guzel olan sey oglumdu
AminYa ahahah her şeyi geçtim denk gelen menü bombaben sarımsaklı mantı bekliyordum senden
Şaka bir yana benimde düşüktür hep bu hamileliğimde de 8/5 le yaşıyorum inşallah sonu benzemesinde
Bir süre tarif verme gözünü seveyim yarın şimdi antin kuntin salata yaptıracaksın banaAmin
Ahaha cok yiyorduk balik ya
Karnim burnumda usenmiyordum rokali taratorlu pancar salatali menu cikariyordum
Doktorla planladik dogum gununu ama benim sipa 1 hafta erken gelmeyi secti
Ahahah mantiyi yedin miBir süre tarif verme gözünü seveyim yarın şimdi antin kuntin salata yaptıracaksın bana
Yedimm kaçar mıAhahah mantiyi yedin midigerlerine agirlik basti galiba mantidan sonra uyudular
Olmadı bu baştan alalım , kalan 4 ay bizimdir cepheye kizlarBak yemin ediyorum evet aynısı önce bulantidan e şimdi de artık 5 ay bitmek üzere aserme kalmadı bi naz yapamadık
Safları sıklaştıralım boşluk kalmasınOlmadı bu baştan alalım , kalan 4 ay bizimdir cepheye kizlar
Bu kabus falan olmalı sanırım soğan yemek nedir birde hamişin midesi yanar naaaapiyosunAy bende dusuk tansiyonluyum normalde 8 6 falandir hamilelikte 7 5 leri gordum cok kotu oluyorum
Saglik olsun dedigin gibi gerisi onemli degil
Ben sacima fön cekip gidecektim doguma sözde
1 hafta once suyum geldi nasil gittim anlatamamsaclar karmancorman agdasizim bide aksam balik yemistim yanina sogan havuc tarator
Kokan ne varsa yemistimesimle de tartismistik
B.k gibi bir gundu sjdhkjk tek guzel olan sey oglumdu
Off ama hamileliğimden beri ilk günden beri deli gibi su menü için yanıp tutuşuyorumAmin
Ahaha cok yiyorduk balik ya
Karnim burnumda usenmiyordum rokali taratorlu pancar salatali menu cikariyordum
Doktorla planladik dogum gununu ama benim sipa 1 hafta erken gelmeyi secti
Oo ben sarimsakli mezeler bol sumakli sogan salgam suyuyla gecirdim aylarimiBu kabus falan olmalı sanırım soğan yemek nedir birde hamişin midesi yanar naaaapiyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?