Cok sevindim canımkızlar bugün kontrolüm vardı ve bebeği gördük şükür iyiymiş hareketini hissedemiyorum diye içim içimi yiyordu detaylı baktı sorun yok dedi ama devlette renkli ultrason yok farklı özele yönlendirdi
Bide 21 haftalığım 7 kilo aldım sağlık ocağındaki hemşire çok fazla sen ne yaptın dedi canım sıkıldı sizler kaç kilo aldınız
kızlar bugün kontrolüm vardı ve bebeği gördük şükür iyiymiş hareketini hissedemiyorum diye içim içimi yiyordu detaylı baktı sorun yok dedi ama devlette renkli ultrason yok farklı özele yönlendirdi
Kızlar bugün grati$e gittim Kolay Tarama Saç spreyini alacaktım, kullandığım bir marka vardı fakat ordaki kız hamilelikte sadece UniBaby markasını kullan dedi bende onu aldım.
Şaşırdım ama… diğerlerinin bir zarar olacağını düşünmemiştimsiz ne kullanıyorsunuz?
Geçen hafta bana da oldu farklı günlerde iki kere. Uyurken sağ tarafımdan sol tarafıma dönecektim birden karnımın sol üst tarafına kramp girdi, nefessiz kaldım. Çok şükür bir kaç dakika sürdü ve geçti. Artık uykuda daha yavaş harekelerle dönüyorum sıkıntı olmuyor.Gece 5te sağ tarafımda inanılmaz bir kramp ipe uyandım sanki bi futbol topu son hızla çarpmış gibi ve çok korktum böyle bir şey yaşayan oldu mu . Bel boşluğumdan biraz daha içeri doğru bebeği hissettiğim yerde
Aynen yaa bende anlamadım, daha bu sabah kuru şampuan kullandım saçıma hemde diplerine onu napicazBen dp şampuan krem kullanıyorum ve bir sürü markanın saç köpükleri vs :) ilk defa duydum bunu ne alaka ki yani saçın dibine çok sıkmıyoruz ki zaten
Aynen yaa bende anlamadım, daha bu sabah kuru şampuan kullandım saçıma hemde diplerine onu napicaz
Benimde bir haftada büyüdü ama kiloda aldım yani artık dikkatli besleneyim diyorum yok durmuyor boğa zBen 68 ile baslamistim 65e dusmustum mide bulantisindan
Sonra 68 olmustum tekrar
Bugun tartildim 71 ciktim sok oldum
Ama karnim da asiri buyudu benim
Çok şükürCok sevindim canımsen bugün detaylı ultrasona mi girdin tam anlamadım, seni tekrar özele mi yönlendirdi?
Maşallah boyun uzunsun birde kilo almamışsın canım hemşire normalde kilo alma zamanındasın sen çok önceden almışsın dedi83 ile başladım dün tartıldım 85 ama boyum 1.78 kuzum. Bu hafta kumaş pantolonlarım göbeğimi sıktı birden beli bağcıklı pantolona geçtim.
Anladım canımÇok şükürNormal rutin kontrolüm vardı canım o baya uzun baktı detaylı şekilde ama kalp damarlarını falan göremiyorz dedi özele yönlendirdi canım
Yaaa zaten seninle aramızda kısa senden sonra bende yaşıyorum demek ki . Benim bi 20 25 dk sürdü çok korktum şükürler olsun kusma veya kanama olmadı ona şükrediyorumGeçen hafta bana da oldu farklı günlerde iki kere. Uyurken sağ tarafımdan sol tarafıma dönecektim birden karnımın sol üst tarafına kramp girdi, nefessiz kaldım. Çok şükür bir kaç dakika sürdü ve geçti. Artık uykuda daha yavaş harekelerle dönüyorum sıkıntı olmuyor.
Çok şükür canımYaaa zaten seninle aramızda kısa senden sonra bende yaşıyorum demek ki . Benim bi 20 25 dk sürdü çok korktum şükürler olsun kusma veya kanama olmadı ona şükrediyorum
Amiiin amiin inşallahAyyyy kizlar ben geldimm şükür çok güzel geçti detaylimizuzun boylu yüzünü asla göstermeyen tatlis bir kızım olucak inşallah darısı hepinizin başına inşallah hep böyle güzel haberlerle gelelimm
Ben gelisiguzel kullaniyorum vallaKızlar bugün grati$e gittim Kolay Tarama Saç spreyini alacaktım, kullandığım bir marka vardı fakat ordaki kız hamilelikte sadece UniBaby markasını kullan dedi bende onu aldım.
Şaşırdım ama… diğerlerinin bir zarar olacağını düşünmemiştimsiz ne kullanıyorsunuz?
Çok sağol kuzucum darısı sana inşallahAmiiin amiin inşallahcok sevindim gözün aydın
Evet bende hep en uçlarına sıkarım… ama mağzadaki kız çok bilmiş bilmiş konuşunca ona uydumBen gelisiguzel kullaniyorum valla
Sac diplerine sıkılmıyor zaten sac tarama spreyi
Orta ve uclara kullaniliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?