Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    141
Anladım canım
Benim detaylı ultrasonum devlette yapılacak, umarım her şey görünür. İçime sinmezse birde özelde detaylı yaptırayım diyorum, zararı olur mu acaba sonuçta uzun süren muayeneler
Devlette güzel bakarlarsa hiç uğraşma bence canım bir şey olmaz inşallah devlette görebildiği kadar söyledi makinalar pek iyi değil o yüzden özele gideceğim

Ay ne güzel detaylılara gitmeye başladınız kızlar benim daha eylülün 20 sinde 21+2 de daha çok var.
Güzel geçenleri tebrik ediyorum allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallaah :)
Doktor bana diyor ki ama biz kaçtır görüşüyoruz büyümedi mi bu valla zaman akmıyor gibi ya

Bana 1,5 ay sonra gel dedi önceden olsa kalbim dururdu heralde ama şükür hareketlerini hissedince rahatlıyor insan gercekten
Vallahi gece o ağrıyla öyle çok korktum ki yavrum benim annesine kıyamadı hemen bi tekme ben iyiyim mesajı verdi aklını seveyim canım evladım ne güzel şeymiş hissetmek orada iyi olduğunu bilmek

Ay ne güzel detaylılara gitmeye başladınız kızlar benim daha eylülün 20 sinde 21+2 de daha çok var.
Güzel geçenleri tebrik ediyorum allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallaah :)
Benimde Eylülün 19unda , geçmiyor sanki günler

Benimde Eylülün 19unda , geçmiyor sanki günler
Ay gerçekten zaman sabit hiç geçmiyor gibii. Bir de detaylı olduğu için ekstra heyacanlıyım yarım saat kadar sürekli görücez ne güzzell
Kızlar nasılsınız benim minnoşum bugün zorda olsa poz verdi elini hep yüzüne koyuyor. Biraz rahatsız etti doktor amcası. 2 hafta sonraya da detaylıya randevu aldım.
Aman maşallah güzelliğe bak allah nazarlardan korusun inşallahh. Sen 2 hafta sonra detaylıya gidince kaç haftalık olacaksın canım?

Canım teşekkür ederiz ultrasonda gülüyordu sanki. Bugün 18+4’tüm ayın 16’sında detaylı randevum. 20+4 olacağım canım.

Bide 21 haftalığım 7 kilo aldım sağlık ocağındaki hemşire çok fazla sen ne yaptın dedi canım sıkıldı sizler kaç kilo aldınız
Valla bende 20+3 teyim 6 kilo almisim ama asiri bi kilo aldigimi dusunmuyorum ya kimse de oyle bir sey demedi acaba kilolu mu hamile kaldiniz o yuzden mi oyle dediler size

Canım teşekkür ederiz ultrasonda gülüyordu sanki. Bugün 18+4’tüm ayın 16’sında detaylı randevum. 20+4 olacağım canım.
Aaa biz aynıymışız ben de bugün 18+4üm 19unda da detaylı randevum var . Böyle hepimizin haftaları yakın ya ortak noktalarda buluşmak bana iyi hissettiriyor :)

Aaa biz aynıymışız ben de bugün 18+4üm 19unda da detaylı randevum var . Böyle hepimizin haftaları yakın ya ortak noktalarda buluşmak bana iyi hissettiriyor :)
Sen böyle yazınca aklıma geldi de belki bazılarımız aynı gün doğum yapicaz doktorların verdiği tarih her zaman tutmuyor aralık ve ocak gibi heyecanımız tavan olacak

Sen böyle yazınca aklıma geldi de belki bazılarımız aynı gün doğum yapicaz doktorların verdiği tarih her zaman tutmuyor aralık ve ocak gibi heyecanımız tavan olacak
İletişimi kesmeyelim doğum günleri aynı olan bebeklerimiz olur , belli mi olur belki karşılaşırız bi yerlerde :) Şimdiden böyleyiz sonumuzu düşünemiyorumm :)

Kızlar nasılsınız benim minnoşum bugün zorda olsa poz verdi elini hep yüzüne koyuyor. Biraz rahatsız etti doktor amcası. 2 hafta sonraya da detaylıya randevu aldım.
Maşallah yaaa benim ki tövbe kalkmadı yattığı yerden doktorum çok uğraştı sonra pes etti zavallı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…