- 15 Mayıs 2024
- 156
- 136
- 23
- 29
böyle durumlarda benim doktorum çikolata ya da vişne suyu gibi şeyler yiyip 15 dk sonra tekrar gelmemi istiyor. İşe yarıyor :)Maşallah yaaa benim ki tövbe kalkmadı yattığı yerdendoktorum çok uğraştı sonra pes etti zavallı
Bende oda yaramadi ya çok inatçı etmeyince etmiyorböyle durumlarda benim doktorum çikolata ya da vişne suyu gibi şeyler yiyip 15 dk sonra tekrar gelmemi istiyor. İşe yarıyor :)
Rahatına düşkün bir bebek anlaşılan sağlıklı olsun da gerisi hallolur bir şekilde :))Bende oda yaramadi ya çok inatçı etmeyince etmiyor
Ben 60 ile başladım 64 oldum ama kiloya takılmayalım kızlar önemli olan sağlıklı süreç geçmesi, zaten bi kısmı bebek su plasenta derken doğum sonrası gidecek bi kısmını da veririz zaten zamanla her şey normale dönerBide 21 haftalığım 7 kilo aldım sağlık ocağındaki hemşire çok fazla sen ne yaptın dedi canım sıkıldı sizler kaç kilo aldınız
Bence büyük bi zarar olmaz gibi riskli görülen bi arkadaşım her hafta detaylıya giriyordu öyle olsa onu sokmazlardı 4 kere falan girdi sanırım peşpeşeAnladım canım
Benim detaylı ultrasonum devlette yapılacak, umarım her şey görünür. İçime sinmezse birde özelde detaylı yaptırayım diyorum, zararı olur mu acaba sonuçta uzun süren muayeneler
Aynı babasıRahatına düşkün bir bebek anlaşılan sağlıklı olsun da gerisi hallolur bir şekilde :))
Evet bazı doktorlar flash belleğe kaydedip veriyorDetayli ultrasonlarin hepsinde acaba renkli yapiyorlar mi yani yuzunu gosterecek mi net sekilde cok merak ediyorum yaa bende yarin gidicem nasipsee flash bellek getirmemi istediler bize mi verecekler acaba goruntyu
Evet bütün video fotoğrafları veriyorlar ve renkli . Benimki mail adresine atıyor. Çok güzel net görüntüler çekmiş doktorum inşallah benim de güzel olur görüntüler. Cumartesi gideceğim ve içim içime sığmıyor zaten 4 haftadır görmüyorum evladımı çok özledimDetayli ultrasonlarin hepsinde acaba renkli yapiyorlar mi yani yuzunu gosterecek mi net sekilde cok merak ediyorum yaa bende yarin gidicem nasipsee flash bellek getirmemi istediler bize mi verecekler acaba goruntyu
Benim ki CD verdi ama yüzünü net alamadığı için bir sonraki randevuda getir net poz yakalayıp CD ye atalım dediDetayli ultrasonlarin hepsinde acaba renkli yapiyorlar mi yani yuzunu gosterecek mi net sekilde cok merak ediyorum yaa bende yarin gidicem nasipsee flash bellek getirmemi istediler bize mi verecekler acaba goruntyu
Benim de sertleşmeler vardı bugün randevuda bir sorun gözükmedi normal de olabilir ama eğer sık oluyorsa doktorunuza mutlaka söyleyin bence her ihtimale karşı.Kızlar ben 16+4 hamileyim ama kaç gündür sürekli sırttan karma vuran sancılarım var ve karnımda sertleşiyor rahimdende hem ağrı hemde baskı hissediyordum sizce ne olabilir
Ay Eveet 68 le hamile kaldım 75,5 oldum hemşireye göre toplam 10 kilo almam lazımmış benim ama ben şimdiden yaklaştımValla bende 20+3 teyim 6 kilo almisim ama asiri bi kilo aldigimi dusunmuyorum ya kimse de oyle bir sey demediacaba kilolu mu hamile kaldiniz o yuzden mi oyle dediler size
Canım teşekkür ederiz ultrasonda gülüyordu sanki. Bugün 18+4’tüm ayın 16’sında detaylı randevum. 20+4 olacağım canım.
Aaa biz aynıymışız ben de bugün 18+4üm 19unda da detaylı randevum var . Böyle hepimizin haftaları yakın ya ortak noktalarda buluşmak bana iyi hissettiriyor :)
Yaaa çok iyi kızlar bende perşembeden perşembeye hafta alıyorum 18+5 im bugün. Eşim elini koyunca hareketini hissetti ilk defa bugün. Bağırsak hareketi gibi algıladı çok yumuşak olunca :) ne güzel hepimiz aynı haftalardayız. Benimki hiç CD falan demedi inşallah güzel görüntü verir. Haftalar çnce güzel bir çerçeve aldım bekliyorum kısmetse dolsun diye :)Gideceğim doktorum güzel poz vermezse saatlerce uğraşıyormuş , buna da ayrı mutlu oldum
Verileri CD ye kaydetip veriyor ama keşke flashbellek olsaydı CD yo bir yere koyup izleyemiyorum. Yüzünün görüntüsünü renkli olarak veriyor merak etme bizim kız çok nazliydi yüzünü bir kez gösterdi onu çekip verdi daha beklemek istemedi çok nazlandi bizim kız çünküYaaa çok iyi kızlar bende perşembeden perşembeye hafta alıyorum 18+5 im bugün. Eşim elini koyunca hareketini hissetti ilk defa bugün. Bağırsak hareketi gibi algıladı çok yumuşak olunca :) ne güzel hepimiz aynı haftalardayız. Benimki hiç CD falan demedi inşallah güzel görüntü verir. Haftalar çnce güzel bir çerçeve aldım bekliyorum kısmetse dolsun diye :)
Tamam canımBence büyük bi zarar olmaz gibi riskli görülen bi arkadaşım her hafta detaylıya giriyordu öyle olsa onu sokmazlardı 4 kere falan girdi sanırım peşpeşe
Yaa gerçekten mii şafak da veriyor demekk ? Ay çok sevindim gerçekten. Ben en son gittiğimde a4 kağıdının yarısı kadar kağıt verdi büyük kağıt yani. Olsun cd versin ya ben pc de atarım onu teleeVerileri CD ye kaydetip veriyor ama keşke flashbellek olsaydı CD yo bir yere koyup izleyemiyorum. Yüzünün görüntüsünü renkli olarak veriyor merak etme bizim kız çok nazliydi yüzünü bir kez gösterdi onu çekip verdi daha beklemek istemedi çok nazlandi bizim kız çünkü
Renkli görüntüyü yine aynı şekilde a4 kağıdı olarak veriyor ama bana verdiği büyüklük tam çerçeve büyüklüğünde seninkini kaç tane çeker nasıl verir bilmiyorum ama her türlü net görüntü o yönü çok güzelYaa gerçekten mii şafak da veriyor demekk ? Ay çok sevindim gerçekten. Ben en son gittiğimde a4 kağıdının yarısı kadar kağıt verdi büyük kağıt yani. Olsun cd versin ya ben pc de atarım onu telee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?