Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    141
Elimden gelse her şeyini dizer , düzer hastane çantamı da hazırlar 39uncu haftaya kadar kafam rahat beklerim ama durduruyorum kendimi
Bende öyle yapmak istiyorum en geç kasımda alışverişi tamamlamayı düşünüyorum… son aylarda alışverişle uğraşamam birde her ihtimale karşı kasımda bence hastane çantası hazır olmalı

Kızlar sizce cocuklar kaç yaşında kendi odasında yatmaya başlayabilir? Biliyorum her çocuk aynı değil ama genel olarak düşünürsek 2-3 yaşından itibaren odasına geçebilir bence…

Bu durumda sizce başlangıç olarak park yatak almak daha mantıklı değil mi? En azından bizim yanımızda park yatağı 2-3 yıl kullanır sonra kendi odasına geçtiğinde ona yeni bir yatak alırız (veya park yatağı odasına taşırız eğer hala kullanabilirse )

Park yatak odamızda yer kaplar maalesef ama küçük bir beşik alsamda sanki kaç yıl kullanabilecekki benim yanımda?

Son düzenleme:
Kizlar az once detaylidan ciktim moralim bozuldu bebegin beynindeki su orani mi ne sanirim 9.8mis sinirdaymis 10un uzerine cikmamasi gerekiyormus boyle bir sey duyan oldu mu aranizda
Yeğenimin de öyleydi 10 gün sonra kontrole gittiğinde normale dönmüştü canım olabiliyor sıkıntı etme geçicidir inşallah

Kizlar az once detaylidan ciktim moralim bozuldu bebegin beynindeki su orani mi ne sanirim 9.8mis sinirdaymis 10un uzerine cikmamasi gerekiyormus boyle bir sey duyan oldu mu aranizda
Başka bir doktor görüşüde alın bence daha net olursunuz yoksa zehir oluyor maalesef süreç
Kizlar detayli ultrasonda ense kalinligi sinirda bobrekler genis vebagirsakta parlaklik var deniildi varmi bu durumu yasayan kimse
Benimde bağırsakta parlaklık var dediler. Bu durum down sendromu ile de ilişkilendirilebiliyor yada bazen sebep yokken de görülebiliyormuş. Benim 7. Haftadan itibaren iki ay yoğun kanamam oldu hala progestan kullanıyorum. Kan amniyon sıvısına karışıp bebekde bunu yutarsa da parlaklık görülebiliyormuş. Bir sürü ihtimal var bende durumu netleştirmek adına 21. Haftada nipt testi yaptırdım şuan sonuç bekliyorum. Gebeliğimin kalan kısmı zehir olmasın diye netleştirmek istedim durumu. Size de tavsiyem başka doktor görüşü de alın aynı şeyler söyleniyorsa nipt testi yaptırın. En kötü ihtimalle amniyosentez ile netleşir durum. Umarım sağlıklıdır bebeklerimiz Allah yardımcımız olsun

Kesinlikle ya, bugün daha doktorum paylaşmış 35+4te acil doğuma gelen gebemin çantası hazır değildi son dakikaya bırakmayın diye , ben garantici insanım beşik bebek arabası falan neyse de çantayı erkenden hazırlamak lazım

Kızlar merhaba crp 17 çıktı doktorum ilaç vermedi gebelikte olabiliyor dedi yüksek değil mi sizcede
Namastai canım senin eski mesajına denk geldim crp konusunu aratınca… bugün bende crp 18 çıktı endişelendim ama doktorum bir şey demedi zaten dahiliye doktoruydu, 2 gündür gribim boğazımda şişmiş o yüzden kan verdim… sen sonrasında tekrar baktırdın mı crp ye? Bana tekrar gel falan da demedi

Maksimum 1-1,5 yaşına kadar yanımda yatırmayı planlıyorum almayı düşündüğüm anne yanı yataklar o yaşa kadar idare edebiliyor . 1,5 yaştan sonra koşullu bağlanmadan dolayı ayırmak çok daha zor oluyor maalesef.

Ben de bu konuda çook kararsızım Kardeşim diyor ki anne yanı beşiğin çok özellikli bir şey olmasına gerek yok. O yanları indirilip yatağa dönüşen bir model aldı, yatağa dönüştürdüler ama yatak çok dar. Çünkü 50-60 cm falan oluyo o beşiklerin genişliği. Diyor ki beşikte rahat edemiyor diye yatağa çevirdik, yine rahat edemiyor çünkü genişlik aynı

Ben en başta bebeğin odasına şimdilik bi şifonyer atarım, odayı sonradan dizerim diyordum. Ama öyle de yamalı bohça gibi olacak, aldığım şeyin takımını sonra bulamicam. Almışken montessori yataklı bir oda mı alsam diyorum, şifonyer, yatak ve küçük gardrop şeklinde. Sizin bebişin cinsiyetini bilmiyorum ama erkek bebekler 2 yaşında montessori yatağa tırmanır yatar gibi geliyor sanki. O zamana kadar uyduruk bi beşikte ya da park yatakta bizim odamızda takılsa, yatağı odasında onu beklese 2 yaşa kadar idare eder mi acaba o beşikler deneyimli anne var mı?

Bir arkadaşım park yataklar 3/4 yaşa kadar kullanılır dedi, oğluna kullanmış. Benimki 2 yıl yatsa yeter sonra odasına geçer.

Şu an odasında sedece perde halı ve dolap var, hepsi aynı renk ve uyumlu. O odaya sadece kıyafetlerini almak için girerim 2 yıl sonra da yatağını ekleriz, avizesi tablosu süsü falan derken oda tamamlanır

Bir arkadaşım park yataklar 3/4 yaşa kadar kullanılır dedi, oğluna kullanmış. Benimki 2 yıl yatsa yeter sonra odasına geçer.
3-4 yaş biraz çok olmuş sanki yaa nasıl olacak o yazık. Aynen 2’yi çıkarsa bize yeter de artar
Şu an odasında sedece perde halı ve dolap var, hepsi aynı renk ve uyumlu. O odaya sadece kıyafetlerini almak için girerim 2 yıl sonra da yatağını ekleriz, avizesi tablosu süsü falan derken oda tamamlanır
Yaa ne güzel işte ben de aynı bu düşüncedeydim, sonra bugün çilek mobilyada karta 9 taksit kampanyasını görünce kurtlandım

Canım gebelikte olabiliyormş doktorlar sıkıntı olarak görmüyorlar hiç 23 çıkmıştı grip misin dedi üşütmüştüm ondan çıkmıştı galiba takılma sıkıntı görseler zaten söylerler

Ay kızlar bebişin hareketini yatınca mı hissediyorsunuz ya da ayaktada hissediyor musunuz

Gelişimi hala devam ediyor sıvı şiş vs olabiliyor düzelicektir
İnsallah canim bende oyle dusunmeye calisiyorum dualarinizi eksik etmeyin mubarek kandil gunu renkli ultrasonda da ilk defa gordum yavrumu duygulandim masum melekler onlar daha

İnsallah canim bende oyle dusunmeye calisiyorum dualarinizi eksik etmeyin mubarek kandil gunu renkli ultrasonda da ilk defa gordum yavrumu duygulandim masum melekler onlar daha
İnşallah bir sonraki gidişinizde her şey normale dönmüş olur doktorlar en nadir olan riskleri bile söylüyorlar siz içinizi ferah tutun Allahın izniye sağlıklı olacak bebişiniz. İnşallah hepimiz bebişlerimizi sağlıkla mutlulukla alalım kucaklarımıza

Amin hepimiz saglikla alalim insallah bu gunleri hatirlamayayim bile...

Insallah sagliklidirlar ve saglikla aliriz kucagimiza cnm cidden cok zor insanin morali okadar bozuluyor ki dunden beri kendime gelemedm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…