Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    141
Listeye beni de ekler misiniz 2 gebeliğim nasipse oğlum olacak 12 haftalıkta öğrendim 20 25 Ocak gibi doğum olur sanırım

Bi de size bi soru daha , ücretli bi gebelik çekimi yaptırmayı düşünmüyorum ekim gibi karnım biraz daha belli olunca salopetli bi sonbahar konsepti yapayım diye düşünüyorum ama güzel bir salopet modeli bulamadım çoğunun ya yanında lastiği yok, ya paçaları çok biçimsiz . Var mı salopet alan, giyen, memnun olan ?

Ayy aynı ben yaaa 7 ye kadar bitireyim diyorum sonra 2 ay yatarak gecirmek istiyorum
Ya ben çalışıyorum , çoğu şeyi de internetten alıyorum , evde olmadığım için her şey iş yerine geliyor güvenlik arkadaşlar şimdiden bıktı benden , olsun bitsin istiyorum her şey napayım , baktıkça mutlu oluyorum , iki tane emziğe tav oluyorum 2 gündür sen düşün gerisini

Aynı benim de öylee. Bir de herkes bilmiyor hamile olduğumu diyorlardır ne alıyor bu kadar üzerinde de döndürüp döndürüp giydiği 5-6 parça şey var diyip dalga geçiyorlardır ahahahh

Aynı benim de öylee. Bir de herkes bilmiyor hamile olduğumu diyorlardır ne alıyor bu kadar üzerinde de döndürüp döndürüp giydiği 5-6 parça şey var diyip dalga geçiyorlardır ahahahh
Ayy benimde bilmiyolar , dün işte emzik aldım emziğin üstünde de yazıyormuş artık hepsi öğrendi galiba

Kizlar az once detaylidan ciktim moralim bozuldu bebegin beynindeki su orani mi ne sanirim 9.8mis sinirdaymis 10un uzerine cikmamasi gerekiyormus boyle bir sey duyan oldu mu aranizda

Listeye beni de ekler misiniz 2 gebeliğim nasipse oğlum olacak 12 haftalıkta öğrendim 20 25 Ocak gibi doğum olur sanırım
Ayy sürpriz Bebek enn sevdiğim doğumdan sonra bekliyorum böyle bişey
amin amin amin diyim bende Allah isteyen herkese nasip etsin ama öyle ama böyle

Kizlar az once detaylidan ciktim moralim bozuldu bebegin beynindeki su orani mi ne sanirim 9.8mis sinirdaymis 10un uzerine cikmamasi gerekiyormus boyle bir sey duyan oldu mu aranizda
Canım nerde yaptırdın detaylıyı sanırım sende izmirdeydin? Ne gibi sakıncası varmış bu durumun ben hiç duymadım. Bir yanlışlık falan olabilir mi tekrar mı ölçtürsen? Bir yere yönlendirdi mi doktor?

Hiç duymadım canım. NE gibi bir risk teşkil edermiş ki. Bir hafta sonra tekrar gel yada şuraya git falan gibi bir şey demedi mi doktorun. Ne yapman gerekiyormuşş?

Bende bir tulum aldım Allah'ım gidip gelip bakıyorum böyle içim eriyor içim

Kizlar detayli ultrasonda ense kalinligi sinirda bobrekler genis vebagirsakta parlaklik var deniildi varmi bu durumu yasayan kimse

Ben de ebebekten Kraft travel aldım. Baya araştırdım. Arabamız da küçük olduğu için onu seçtim. Park yatak ne kadar popüler olsa da bana çok saçma geliyor. Almayı düşünmüyorum.
Beşik için de yine ebebekten ahşap aldım en küçük, herkes kullanışlı ileriye dönük al dedi ama ilk bebeğim için hevesliyim o yüzden süslü püslü şeyler almak istedim :)

Hiç duymadım canım. NE gibi bir risk teşkil edermiş ki. Bir hafta sonra tekrar gel yada şuraya git falan gibi bir şey demedi mi doktorun. Ne yapman gerekiyormuşş?
28.haftada tekrar bakacak yani yukseldigi zaman hidrosefali anlamina geliyormus ama bu %1 ihtimalmis

Yok canim ben izmirde yasamiyorum ama iyi bir klinige gittim normalde devlet hastanesinde gidiyorum diger kontrollerime 28.haftada tekrar bakacakmis degisiklik oldu mu diye umarim olur tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…