Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    141
Çatlama biraz genetik işi ya ama kremlerin yanında bol su da işe yarıyor

Araç gereç askoo araba beşik falan iyi düşmüş

Selam kızlar nasılsınız benim son adet tarihim dr demesi ile 16 nisan sizce doğum ocağa mı denk geliyor kafam karışık daha önce buraya yazmıştım ama henüz dr görüşmesine gitmedim gittiğim de de sormayı unuttum desem yeridir

oğlumda sadece Johnson's Bebek Yağı kullandım hiç çatlak olmadı canım ama bu biraz da genetik olabiliyor

Araç gereç askoo araba beşik falan iyi düşmüş
ah e bebeğin stokke bebek arabasına aşığım ama kendi puseti yok o yüzdnkafamı çok karıştırıyor maaleseef
Ayyy gümüşü yok heralde üzüldüm şu an benim her şeyim gümüş Güle güle kullan bebişin güzel pozlar versin inşallah :)
Var var kız olmaz mı 3-4 ebat boyu var gümüşleri de varr. Kendi sitesinden de bak trendyoldan da bak fiyatı hangisinde uygunsa öyle alırsın
Aslinda çalışan kız Kasım'da da epey indirim oluyor demisrti ama güvenemiyorum zam gelirse diye fiyatlar malum
Ben büyük şeyleri kasıma bıraktım mesela beşik, bebek arabası ve süt pompası kızlar Kasımda trendyol ve hepsi de çok indirim oluyor.
İndirimler öncesi mağazalarına gidip gözle görüp sonrasında indirimlerle mağaza fiyatlarını karşılaştırmak amacım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…