Canım geçmiş olsun inşallah hiç birşeyi yoktur bebişinin sağlıkla kucağına alacaksın inşallahİnsallah canim bende oyle dusunmeye calisiyorum dualarinizi eksik etmeyin mubarek kandil gunurenkli ultrasonda da ilk defa gordum yavrumu duygulandim masum melekler onlar daha
Ben artık ayakta da baya baya hissediyorum ama yatınca coşuyor yavrumAy kızlar bebişin hareketini yatınca mı hissediyorsunuz ya da ayaktada hissediyor musunuz
Canım sana da çok geçmiş olsun amniyosantez falan önerdi mi doktorunInsallah sagliklidirlar ve saglikla aliriz kucagimiza cnm cidden cok zor insanin morali okadar bozuluyor ki dunden beri kendime gelemedm
Dedi istersen fetal dna yaptir birde orda sekreter bana bi kagit imzalatti amniyosentez istmiyorum diye bende bilmiyorum bune dedi detayli ultrasona geldin onun icin imzalaman lazmCanım sana da çok geçmiş olsun amniyosantez falan önerdi mi doktorun
Sen ne kadar hareketsiz kalirsan o uyanip hareket eder sen hareket ettikce icinde bulundugu sivi calkalaniyor oda mayisip uyiyor surekli uzak cok guzel harket etmeleriAy kızlar bebişin hareketini yatınca mı hissediyorsunuz ya da ayaktada hissediyor musunuz
Anladım canım inşallah sonraki kontrole her şey yoluna girmiş olurDedi istersen fetal dna yaptir birde orda sekreter bana bi kagit imzalatti amniyosentez istmiyorum diye bende bilmiyorum bune dedi detayli ultrasona geldin onun icin imzalaman lazm
Şu an stok sorunu var ama badger markasının kremi mükemmel ben ilkinde kullanıp çatlamadım bunda yine kullanıyorum ve de bol su içmek lazımKızlar bi de ben biraz zayıf hamile kaldım vücudum birden kilo almaya alışık değil , öğrendiğim günden beri bio oil, lierac, hindistan cevizi yağı ve bebe yağı dönüşümlü 2 günde bir falan kullanıyorum ama şu son iki gündür kaşınmaya başladım çatlayacak gibiyim , şunu yapsan çatlamazsın dediğiniz bi şey var mı ? Yoksa çatlak kaçınılmaz son mu ?
Ya aslında her bebek kendi mizacı karakteri ile geliyor sen bazı konularda ne karar alırsan al ona uymak zorunda kalıyosun uyku olayıda bunlardan biriKızlar sizce cocuklar kaç yaşında kendi odasında yatmaya başlayabilir? Biliyorum her çocuk aynı değil ama genel olarak düşünürsek 2-3 yaşından itibaren odasına geçebilir bence…
Bu durumda sizce başlangıç olarak park yatak almak daha mantıklı değil mi? En azından bizim yanımızda park yatağı 2-3 yıl kullanır sonra kendi odasına geçtiğinde ona yeni bir yatak alırız (veya park yatağı odasına taşırız eğer hala kullanabilirse)
Park yatak odamızda yer kaplar maalesef ama küçük bir beşik alsamda sanki kaç yıl kullanabilecekki benim yanımda?
Ay bende ayakta hissediyorum artık ya ve de geceleri bazen hareketine uyanıyorumBen artık ayakta da baya baya hissediyorum ama yatınca coşuyor yavrum
Benim ki hep ama hep uyuyor yaaa şey diye düşündüm ben doktorda çok stres oluyorum ondan mı acabaAy bende ayakta hissediyorum artık ya ve de geceleri bazen hareketine uyanıyorumdr da diyor çok kıpır kıpır bir bebek hiç uyurken denk gelemedik ultrasonda
Fetal dna nın hiç bir riski yok bir tüp kan ile oluyor yerinde olsam onu yaptırırdım canım. Ben başlarda onu yaptırdım sorun çıkmamıştı detaylıya girdim bir şeyler dediler çok üzüldüm riskleri göze alıp amniyosentezde yaptırdım. İnan günde 5-6 kişi amniyosentez yaptırıyor sadece benim gittiğim hastanede.. Rabbim sağlıkla zamanında kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi inşallahDedi istersen fetal dna yaptir birde orda sekreter bana bi kagit imzalatti amniyosentez istmiyorum diye bende bilmiyorum bune dedi detayli ultrasona geldin onun icin imzalaman lazm
Ya gerçekten mi benimki stresten etkilenmiyor sanırım amniyosentez yapılırken öyle stresliydim ki o da içerde halay çekiyordu ansjdjBenim ki hep ama hep uyuyor yaaa şey diye düşündüm ben doktorda çok stres oluyorum ondan mı acabamesela dün doktora gittiğimiz zaman dilimi evde olsaydım cosuyordu ama kadın ne yaptıysa kıpırdamadı hani hareket eden yanar oyunu varya o misal
Bir sorun olmuyor canım yine tabi doktoruna danışmak şartıylaKizlar bu haftalarda uçak yolculuğu yapan var mı aranızda
Bu çocuklar öldürüyor beni ya dhdbdbdYa gerçekten mi benimki stresten etkilenmiyor sanırım amniyosentez yapılırken öyle stresliydim ki o da içerde halay çekiyordu ansjdj
O izin verdi de ben tedirgin oldum aslında 3 aylıkken de yapmıştım bir problem olmamıştı şükür ve o zaman düşük riskim vardıBir sorun olmuyor canım yine tabi doktoruna danışmak şartıyla
Ekstra durumlar harici olacağı varsa havada karada farketmez engelleyemeyiz modunda biri olduğumdan belki ben böyle konuşuyorumO izin verdi de ben tedirgin oldum aslında 3 aylıkken de yapmıştım bir problem olmamıştı şükür ve o zaman düşük riskim vardı
İnsallah canim bende oyle dusunmeye calisiyorum dualarinizi eksik etmeyin mubarek kandil gunurenkli ultrasonda da ilk defa gordum yavrumu duygulandim masum melekler onlar daha
Insallah sagliklidirlar ve saglikla aliriz kucagimiza cnm cidden cok zor insanin morali okadar bozuluyor ki dunden beri kendime gelemedm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?