Ay bende öyleyim zaten gidicem el mecbur kervanla gidemeyecegime göre uçak tercihimEkstra durumlar harici olacağı varsa havada karada farketmez engelleyemeyiz modunda biri olduğumdan belki ben böyle konuşuyorumsen içine sinen şekilde yap bence
İnşallah güzel haberlerle gel canımYarın detaylıya gidiyorum ben de gerginim açıkçası, bugün arayıp tuvaletinizi evden çıkmadan yapın gelene kadar biraz mesane dolu olsun randevudan yarım saat önce çikolata yiyin diye bilgi verdilerbenim de ikili testte notch çıkmıştı bebeğe giden damarlarda o yüzden ne durumda yarın anlaşılır herhalde, inşallah sorunsuz geçer
Ben ilk ayda da yaptım sonradan da yaptım doktor hiç bir sorun yok dedi sadece ilk ay belki basınçtan kanama olabilir diye duphaston vermişti çok şükür sorun olmadı son aya kadar hiç problem yok ucabilirsin diyorKizlar bu haftalarda uçak yolculuğu yapan var mı aranızda
Cuma uçuyorum yazarım sizeBen ilk ayda da yaptım sonradan da yaptım doktor hiç bir sorun yok dedi sadece ilk ay belki basınçtan kanama olabilir diye duphaston vermişti çok şükür sorun olmadı son aya kadar hiç problem yok ucabilirsin diyor
Yaaaaa ben ayakta hissedemiyorum daha maşallahBen artık ayakta da baya baya hissediyorum ama yatınca coşuyor yavrum
Yaaaaa ben ayakta hissedemiyorum daha maşallahBen artık ayakta da baya baya hissediyorum ama yatınca coşuyor yavrum
gün içerisinde hiç uzanmıyorum neredeyse ondan herhalde gece ve sabah uymadığımda hissediyorum normal o zamanSen ne kadar hareketsiz kalirsan o uyanip hareket eder sen hareket ettikce icinde bulundugu sivi calkalaniyor oda mayisip uyiyor surekli uzak cok guzel harket etmeleri
Amin insallah cnm hicbirimizin bebeginde sorun cikmaz saglikla gelirlerKızlar hiç sıkmayın canınızı çoğu doktor böyle şeyler görüp kontrolde söylemiyormuş bile çünkü sonradan düzelen şeyler diye gerek duymuyolarmış boşuna gebeyi strese sokmayalım gibisinden, mübarek kandil günü Allah’ın izniyle düzelirler daha gelişiyorlar inşallah sonraki kontrollerde bi şey çıkmayacak içinizi ferah tutun stres olmayın başka doktorlara da gidin isterseniz ama şuan böyle bi şey görüldü diye öyle devam edecek değiller bence bu konuları da nette okumuştum düzeldiğini söyleyenler olmuş bu arada her iki durumun da, siz ihmal etmeyin takibinizi yapın gerisi dua
Kac haftaliksin cnm evet gece sen uyuyacam dedinmi o mesaiye kalkiyor geziniyorYaaaaa ben ayakta hissedemiyorum daha maşallahkaç haftalıksın
gün içerisinde hiç uzanmıyorum neredeyse ondan herhalde gece ve sabah uymadığımda hissediyorum normal o zaman
21+3 olduk benim kız pek hareketli maşallahYaaaaa ben ayakta hissedemiyorum daha maşallahkaç haftalıksın
İyi gecelerrIyi geceler kizlar
Catlak kremi/yagi olarak ne kullaniyorsunuz
Bio oil ve lierac kullanıyorum. Bir gün birini bir gün birini hangisi denk gelirse gibi oldu. Bundan sonra sabah birini akşam birini kullanmaya başlarım malum göbek büyüyorIyi geceler kizlar
Catlak kremi/yagi olarak ne kullaniyorsunuz
Ben ayakta hissetmiyorum canım. Yatarken ve otururkenAy kızlar bebişin hareketini yatınca mı hissediyorsunuz ya da ayaktada hissediyor musunuz
Bende de 2.sezaryen olacak,ağrı konusu insandan insana değişiyor sanırım,zor olduğunu söyleyen de var,1. ile aynı olduğunu söyleyen de var.Kızlar burda 2. Sezaryeni olacak olan var mı? Doğum tarihi 5 Şubat olsa da 40 haftayı görmeyeceğiz sezaryen sebebiyle beni ne bekliyor bilmiyorum ilkiyle farkı var mı
İnşallah ekstra sorun olmaz, ilkinde ağrım hemen geçmese de görmezden gelip kendi işimi görecek şekilde çok çabuk toparlamıştımBende de 2.sezaryen olacak,ağrı konusu insandan insana değişiyor sanırım,zor olduğunu söyleyen de var,1. ile aynı olduğunu söyleyen de var.
Ben 22 +4 hala catlak kremine baslamdim cok gec kaldim dimiİyi gecelerr
Ben lierac aldım bi kez sürdüm daha ama henüz çatlak görmedim tabi 2 lt su içiyorum günlük
Benimde 2.olacakBende de 2.sezaryen olacak,ağrı konusu insandan insana değişiyor sanırım,zor olduğunu söyleyen de var,1. ile aynı olduğunu söyleyen de var.
Kizlar bu haftalarda uçak yolculuğu yapan var mı aranızda
Bi hafta önce yaptım. Bi sorun olmadı. Öncesinde aktarma yaptığım için 4 saatlik otobüs yolculuğum vardı. Orda ayaklarım şişmeye yanmaya sızlamaya başladı. Uçakta da tavan yaptı. Otobüs yolculuğu olmasa zorlanmayacaktım.Kizlar bu haftalarda uçak yolculuğu yapan var mı aranızda
Zararın neresinden dönersen kar , bence hemen başla hiç bi şey için geç değil . Çünkü tam da bu haftalarda kilo alımı hızlı arttığı için daha hızlı çatlıyoruzBen 22 +4 hala catlak kremine baslamdim cok gec kaldim dimi
aynen canım oğlum için keşke karnımda büyüyebilseydi dedim vala :)Tekme yemek sadece bu sekil guzel olabilir dimi
Dogunca ve 1 yasini gecince yemek yipratici oluyor sekilA oglum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?