Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    141
İnşallah güzel haberlerle gel canım

Kizlar bu haftalarda uçak yolculuğu yapan var mı aranızda
Ben ilk ayda da yaptım sonradan da yaptım doktor hiç bir sorun yok dedi sadece ilk ay belki basınçtan kanama olabilir diye duphaston vermişti çok şükür sorun olmadı son aya kadar hiç problem yok ucabilirsin diyor

Ben artık ayakta da baya baya hissediyorum ama yatınca coşuyor yavrum
Yaaaaa ben ayakta hissedemiyorum daha maşallah kaç haftalıksın
Sen ne kadar hareketsiz kalirsan o uyanip hareket eder sen hareket ettikce icinde bulundugu sivi calkalaniyor oda mayisip uyiyor surekli uzak cok guzel harket etmeleri
gün içerisinde hiç uzanmıyorum neredeyse ondan herhalde gece ve sabah uymadığımda hissediyorum normal o zaman

Amin insallah cnm hicbirimizin bebeginde sorun cikmaz saglikla gelirler

Yaaaaa ben ayakta hissedemiyorum daha maşallah kaç haftalıksın

gün içerisinde hiç uzanmıyorum neredeyse ondan herhalde gece ve sabah uymadığımda hissediyorum normal o zaman
Kac haftaliksin cnm evet gece sen uyuyacam dedinmi o mesaiye kalkiyor geziniyor

Kızlar burda 2. Sezaryeni olacak olan var mı? Doğum tarihi 5 Şubat olsa da 40 haftayı görmeyeceğiz sezaryen sebebiyle beni ne bekliyor bilmiyorum ilkiyle farkı var mı
Bende de 2.sezaryen olacak,ağrı konusu insandan insana değişiyor sanırım,zor olduğunu söyleyen de var,1. ile aynı olduğunu söyleyen de var.

Bende de 2.sezaryen olacak,ağrı konusu insandan insana değişiyor sanırım,zor olduğunu söyleyen de var,1. ile aynı olduğunu söyleyen de var.
İnşallah ekstra sorun olmaz, ilkinde ağrım hemen geçmese de görmezden gelip kendi işimi görecek şekilde çok çabuk toparlamıştım

Benimde 2.olacak
Ilkinde 2.gun toparlamistim mutfaga bile girmistim
Inşallah yine oyle olur
(Mutfaga girmek gibi enayilik yapmak haric)

Bi hafta önce yaptım. Bi sorun olmadı. Öncesinde aktarma yaptığım için 4 saatlik otobüs yolculuğum vardı. Orda ayaklarım şişmeye yanmaya sızlamaya başladı. Uçakta da tavan yaptı. Otobüs yolculuğu olmasa zorlanmayacaktım.

Ben 22 +4 hala catlak kremine baslamdim cok gec kaldim dimi
Zararın neresinden dönersen kar , bence hemen başla hiç bi şey için geç değil . Çünkü tam da bu haftalarda kilo alımı hızlı arttığı için daha hızlı çatlıyoruz en azından evde zeytinyağı bebe yağı bi şey varsa onlarla bile başlayabilirsin nemlendirme açısından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…