- 17 Aralık 2024
- 129
- 134
- 18
- 28
Bende zayıfım, ama kaşınmaya başladım korkuyorum 46yla hamile kaldım 50yim şu anZayifim belki catlamam diye umit ediyordum
Çok geçmiş olsun , en azından işsizlik biraz teselli olmuştur size burda çünkü neler okuyoruzAnladım işsizlik alabiliyorum. Yapcak bir şey yok o zamanÇok teşekkürler
Benimki plansizdi sadece dogum zamanini planlamistik ama suyum erken gelince sezeryan oldumSezaryen olan bacilarim planli sezeryan mi oldunuz
Bence aşıyla alakası var diye düşünüyorum sonuçta vücuda Bi virüs veriyorlar zaten kol ağrısı ateş flan olabileceği söyleniyor sizinde yan etki gibi busey olup bobreginize vurmuş demekki üzgünüm ama aşılar hiç masum değil bunları bende dahil yeni yeni öğreniyoruz inşallah dahada aydinlanirizkızlar sabah aşı olmuştum sonra işe geçiyordum yolda sol böbreğimden inanılmaz bir ağrı girdi 1-2 saat o ağrı girdi girdi çıktı en son çok şiddetlenince doktora gittim üroloji gördü taştan süphelenildi derken sonuç olarak enfeksiyon var sanıyoruz tam emin olmak için idrar kürü de verdim onun sonucu normal idrara göre daha geç çıkıyormuş. Şimdi ağrım geçti ama inanılmaz korkunç bir gündü. Bunların aşıyla bir ilgisi yok tabi sadece üst üste geldi. Bebiş iyimiş ama acildeki doktor rahim ağzını 34 ölçtü iki gün önce kendi doktorum 38 ölçmüştü doktor o önemli değil ölçümden ölçüme değişir dedi ama endişe işte
Aşıdan önce de hafif ağrım vardı aşıdan 1 saat sonra şiddetlendi yani onun etkisi olduğunu sanmıyorum o kadar hızlı bir şekilde. Henüz kolum bile ağrımaya başlamadı çünküBence aşıyla alakası var diye düşünüyorum sonuçta vücuda Bi virüs veriyorlar zaten kol ağrısı ateş flan olabileceği söyleniyor sizinde yan etki gibi busey olup bobreginize vurmuş demekki üzgünüm ama aşılar hiç masum değil bunları bende dahil yeni yeni öğreniyoruz inşallah dahada aydinlaniriz
Yinede tabiki bilemiyorum rabbim şifa versin inşallahAşıdan önce de hafif ağrım vardı aşıdan 1 saat sonra şiddetlendi yani onun etkisi olduğunu sanmıyorum o kadar hızlı bir şekilde. Henüz kolum bile ağrımaya başlamadı çünkü
Aşının böbreğe bir etkisi olduğu sonucuna nereden vardınız? Aşının, koruması için vurulduğu hastalıktan daha kötü olduğu sonucuna nereden vardınız? Uzmanlık gerektiren ve insan hayatını doğrudan ilgilendiren böyle önemli bir konuda eğitiminiz var mı? Sizin bu konuda eğitimli olduğunuzu düşünüp aşı yaptırmayıp sorun yaşayacak birinin vebalini almayı kabul ediyor musunuz?Bence aşıyla alakası var diye düşünüyorum sonuçta vücuda Bi virüs veriyorlar zaten kol ağrısı ateş flan olabileceği söyleniyor sizinde yan etki gibi busey olup bobreginize vurmuş demekki üzgünüm ama aşılar hiç masum değil bunları bende dahil yeni yeni öğreniyoruz inşallah dahada aydinlaniriz
Canim karma asi mi oldun bi de kacinci haftandasin 2 asi mi olacaksinkızlar sabah aşı olmuştum sonra işe geçiyordum yolda sol böbreğimden inanılmaz bir ağrı girdi 1-2 saat o ağrı girdi girdi çıktı en son çok şiddetlenince doktora gittim üroloji gördü taştan süphelenildi derken sonuç olarak enfeksiyon var sanıyoruz tam emin olmak için idrar kürü de verdim onun sonucu normal idrara göre daha geç çıkıyormuş. Şimdi ağrım geçti ama inanılmaz korkunç bir gündü. Bunların aşıyla bir ilgisi yok tabi sadece üst üste geldi. Bebiş iyimiş ama acildeki doktor rahim ağzını 34 ölçtü iki gün önce kendi doktorum 38 ölçmüştü doktor o önemli değil ölçümden ölçüme değişir dedi ama endişe işte
Ben tatli badem yagiyla hindistan cevizi yagini karistirip suruyorum canimIyi geceler kizlar
Catlak kremi/yagi olarak ne kullaniyorsunuz
Kimsenin vebalini flan almak istemem tabiki sadece kendi düşüncemi söyledim siz neden bukadar fevri çıkıyorsunuz ki ben aşı yaptırmayın ben yaptırıyorum kimsede yaptirmasin gibi birsey söylemedim herkesin kendi aklı var fikri var kimse benim o mesajimdan etkilenip yaptirmiycak kadar net bir şey yazmadım ayrıca burda siz nasıl düşüncenizi yazdiysaniz bende onu yazdimAşının böbreğe bir etkisi olduğu sonucuna nereden vardınız? Aşının, koruması için vurulduğu hastalıktan daha kötü olduğu sonucuna nereden vardınız? Uzmanlık gerektiren ve insan hayatını doğrudan ilgilendiren böyle önemli bir konuda eğitiminiz var mı? Sizin bu konuda eğitimli olduğunuzu düşünüp aşı yaptırmayıp sorun yaşayacak birinin vebalini almayı kabul ediyor musunuz?
Aşı olmuş birine "yan etki gibi bi şey olup böbreğinize vurmuş demek ki" bir konuda fikri olmak değil sonuca/yargıya varmak demektir. Doktorlar bu yargıya varmak için binlerce hastayı tüm yönleriyle ele alıyorken hiçbir uzmanlığınız olmayan konuda fizyoloji ile hiçbir şekilde bağdaşmayan bir yargıya varmanızdan rahatsız olduğum için yazıyorum. Tıbbın bile branşları var, herkes kendi sınırında konuşur.Kimsenin vebalini flan almak istemem tabiki sadece kendi düşüncemi söyledim siz neden bukadar fevri çıkıyorsunuz ki ben aşı yaptırmayın ben yaptırıyorum kimsede yaptirmasin gibi birsey söylemedim herkesin kendi aklı var fikri var kimse benim o mesajimdan etkilenip yaptirmiycak kadar net bir şey yazmadım ayrıca burda siz nasıl düşüncenizi yazdiysaniz bende onu yazdim
20+4teyim evet karma aşı oldum ikinci dozda sadece tetanoz olacakmış. Bu anlattığım durum çok yüksek ihtimal enfeksiyonla ilgili yani aşının yan etkisi olan kol ağrıması bile henüz başlamadıCanim karma asi mi oldun bi de kacinci haftandasin 2 asi mi olacaksin
En ekonomik olan valla:)Ben tatli badem yagiyla hindistan cevizi yagini karistirip suruyorum canim
Bide ocakta doguracagin kesin ondan araliga ait hissedemedinYa kizlar valla siz dedikten sonra iki gundur aralik annelerine de goz atsyim dedim evet konusmalar cok yogun ilerliyor ama kendimi oraya ait hissedemedim nedenseonlar birbirini tanimislar artik kendi aralarinda sohbet ediyorlar ama ben daha cok burdakileri taniyorum bastan beri zaten bu gruptayim burayi benimsemisim heralde
Gözün aydın canım güzel geçmesine çok sevindimKızlar detaylıdan geldim bende neyseki cinsiyet aynı artık iyice gördüm yani, çok şükür bi sorun yok sadece plasenta ile ilgili bi şeye dikkat edilsin diye not düştü onun da önemli olmadığını söyledi, sadece bebek son zamanlarda çok kilo almayabilir doktorun takip etsin diye yazıyorum ama böyle bi durum olmayadabilir dedi, bi de çocuk aşırı hareketliydi doktor bi şeylere bakmak için çok uğraştı ve senin sancın yok mu bu kadar baskıya karşın diye sordu aşağı doğru ittiriyordu kendini asla durmadı yerindeumarım vakitli doğar
Çok geçmiş olsun biran evvel toparlarsın umarımkızlar sabah aşı olmuştum sonra işe geçiyordum yolda sol böbreğimden inanılmaz bir ağrı girdi 1-2 saat o ağrı girdi girdi çıktı en son çok şiddetlenince doktora gittim üroloji gördü taştan süphelenildi derken sonuç olarak enfeksiyon var sanıyoruz tam emin olmak için idrar kürü de verdim onun sonucu normal idrara göre daha geç çıkıyormuş. Şimdi ağrım geçti ama inanılmaz korkunç bir gündü. Bunların aşıyla bir ilgisi yok tabi sadece üst üste geldi. Bebiş iyimiş ama acildeki doktor rahim ağzını 34 ölçtü iki gün önce kendi doktorum 38 ölçmüştü doktor o önemli değil ölçümden ölçüme değişir dedi ama endişe işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?