- 18 Eylül 2016
- 2.122
- 7.373
- 158
Ben de lierac kullanıyorum jel olduğu için yazın rahatlıkla kullandım ikinci kutumdayım memnunum ama bitince badger alırım herhalde o daha yoğun ve yorumları da olumlu birde onu denemek istiyorumIyi geceler kizlar
Catlak kremi/yagi olarak ne kullaniyorsunuz
Yani evet ama zaten 2 gün önceydi randevum. Sadece 2 gün önce kendi doktorum rahim ağzı uzunluğunu 38mm ölçmüşken bugün 34 ölçülünce çok kafaya taktım. Kültür sonuçları da 2 güne çıkacak yani tedavi için de bir şey yapmadık henüz. Umarım hiçbir sıkıntı olmaz.Çok geçmiş olsun biran evvel toparlarsın umarımiyi ki acile gitmişsin ki bebeğini de gördüğün için rahat etmişsindir
Evet ama Uyutuldugumda daha iyiydi sanki diğerine göre yani,Uyutulmak daha agir degil mi ya fazla narkoz aliyorsun
Ben uyanik olunca paniklemiyorum da o bele vurulan igne cok fena ya
Aylar sonra bile agri yapiyor
Ben tatli badem yagiyla hindistan cevizi yagini karistirip suruyorum canim
Gözün aydın canım güzel geçmesine çok sevindim
Sade nescafe ictim 2 3 bardakEvet ama Uyutuldugumda daha iyiydi sanki diğerine göre yani,
Beldeki iğneden belimde çok ağrıdı başimda çok agridi , Uyutuldugumda öyle bi dert yoktu ,
Bundada uyutmazlar artık yapışiklik olduğu içn ameliyat uzun sürüyor iyki uyutmamisiz demişlerdi ikincide,
Sende baş ağrısı olmadı mi
Harfiyen katılıyorum, sizi bilir sizi tanırım ahahahahYa kizlar valla siz dedikten sonra iki gundur aralik annelerine de goz atsyim dedim evet konusmalar cok yogun ilerliyor ama kendimi oraya ait hissedemedim nedenseonlar birbirini tanimislar artik kendi aralarinda sohbet ediyorlar ama ben daha cok burdakileri taniyorum bastan beri zaten bu gruptayim burayi benimsemisim heralde
Yani evet ama zaten 2 gün önceydi randevum. Sadece 2 gün önce kendi doktorum rahim ağzı uzunluğunu 38mm ölçmüşken bugün 34 ölçülünce çok kafaya taktım. Kültür sonuçları da 2 güne çıkacak yani tedavi için de bir şey yapmadık henüz. Umarım hiçbir sıkıntı olmaz.
Evet kendi doktorum özelde. Ağrım olunca en yakın yere gittim orası da devletti. Aslında baya iyi ilgilendiler nstye bile bağladılar iyice emin olmak için ama inşallah cihaz kötüdür. Ordaki doktor da sorun değil dedi. Neyse şu ağrıları bebişe zarar gelmeden atlatayım daCanım kendi doktorun özeldeyse ve son ölçen devlet hastanesindeyse ki bazen ikisi özel yada ikisi devlet bile olsa makineden makineye farkediyor sanırım sen kendini sıkma en kötü şey stres biliyorsun
Badger en iyisi gerçektenIyi geceler kizlar
Catlak kremi/yagi olarak ne kullaniyorsunuz
Kaçıncı haftadasın acaba bide ölçüm vajinal miKızlar merhaba bende şimdi detaylı ultrasondan çıktım. Rahim ağzı 32 biraz kısa takip yapılacak dedi. Bide sezaryen yerim incelmiş bunları yaşayan var mı çok panik oldum
Yok ya ben 38+3 de preklamsi oldum yani gebelik zehirlenmesi sonrada tansiyonum hiç düşmeyince acil sezeryanSezaryen olan bacilarim planli sezeryan mi oldunuz
Zayıflar daha çok çatlıyor kızlar o yüksek kilolara vücut alışkın olmadığından sabah akşam yağ krem sürün pehlivana döneceğizBende zayıfım, ama kaşınmaya başladım korkuyorum 46yla hamile kaldım 50yim şu an
Siz ne kullaniyorsunuzzzBadem yağı kıllanma yapıyor gürleştiriyor aman dikkat pirince giderken bulgurdan olma
Çok teşekkür ederim
13 ocak dediler dogum tarihi icin ama 10 gun once ya da sonra olabilirmis nasip tabi ahshsj sezeryan falan olunca bazen 2 hafta onden falan planliyorlar yaBide ocakta doguracagin kesin ondan araliga ait hissedemedin
Sadece onu mu kullaniyosun bi de badger mi ne bi krem vardi son 3 ay onu da mi alsam acaba diye dusundumEn ekonomik olan valla:)
Oglumda 2023te lierac almistim 400tl birseydi simdi olmus 1200 tl
Bende simdilik hindistan cevizi yagi suruyorum
Badem yagi killari gurlestiriyor diye eklemedim
Anladim canim gecmis olsun umarim gecer agrin da20+4teyim evet karma aşı oldum ikinci dozda sadece tetanoz olacakmış. Bu anlattığım durum çok yüksek ihtimal enfeksiyonla ilgili yani aşının yan etkisi olan kol ağrıması bile henüz başlamadı
Badger satıcısı gibiyim badger al kesinlikleSadece onu mu kullaniyosun bi de badger mi ne bi krem vardi son 3 ay onu da mi alsam acaba diye dusundum
Çol teşekkür ederim, 3 çocuk yapın diyorlar kadını koruyan kanun yok valla üzülüyor insanÇok geçmiş olsun , en azından işsizlik biraz teselli olmuştur size burda çünkü neler okuyoruz
21. Haftadayım evet vajinal ölçtüKaçıncı haftadasın acaba bide ölçüm vajinal mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?