- 17 Nisan 2019
- 3.379
- 3.897
- 133
21. Haftadayım evet vajinal ölçtü
Daha dikkatli yaşamak gerekiyor sanırım bir arkadaşımda bol dinlenerek 28 le serklaj yapılmadan doğum zamanına kadar gelebilmişti inşallah zamanında olur seninde21. Haftadayım evet vajinal ölçtü
Ay inşallah yaa artık dikkat ederim bende. Bide benim sezaryen yeri de incelmiş o da riskliymiş sanırım. Çocuklar üst üste olunca ..Daha dikkatli yaşamak gerekiyor sanırım bir arkadaşımda bol dinlenerek 28 le serklaj yapılmadan doğum zamanına kadar gelebilmişti inşallah zamanında olur seninde
Hiç onu kafana takma doktorda demiş başka cihazlarda farklı sonuç olabilir diye. Ağrında geçmiş çok şükür sonuçlar çıkana kadar biraz zaman geçecek tabi ama sonraki süreçlerinde sonuçlara göre hareket etmek daha sağlıklı olur. Biliyorum kafamıza her şeyi takıyoruz canını sıkmamaya çalışYani evet ama zaten 2 gün önceydi randevum. Sadece 2 gün önce kendi doktorum rahim ağzı uzunluğunu 38mm ölçmüşken bugün 34 ölçülünce çok kafaya taktım. Kültür sonuçları da 2 güne çıkacak yani tedavi için de bir şey yapmadık henüz. Umarım hiçbir sıkıntı olmaz.
ne zaman doğum yapmıştın ki canım benimde sezeryandı ama epey geçti tabiAy inşallah yaa artık dikkat ederim bende. Bide benim sezaryen yeri de incelmiş o da riskliymiş sanırım. Çocuklar üst üste olunca ..
Ben lierac aldım ama daha bi kez sürdüm öylesine bi türlü elim gitmiyo sürmeye, krem bile süremem elime rahatsız oluyorum bunlara nasıl alışcam bilmiyorumSiz ne kullaniyorsunuzzz
Bende atlet falan uzerime yapisinca irite oluyorumBen lierac aldım ama daha bi kez sürdüm öylesine bi türlü elim gitmiyo sürmeye, krem bile süremem elime rahatsız oluyorum bunlara nasıl alışcam bilmiyorum
Aynen simdilik o ama biooil alicam sanirimSadece onu mu kullaniyosun bi de badger mi ne bi krem vardi son 3 ay onu da mi alsam acaba diye dusundum
Bende içtim bana işlemedi niye yaSade nescafe ictim 2 3 bardak
Bende 42 ile suan 47 kiloyum dahakasinti yok 22 haftamBende zayıfım, ama kaşınmaya başladım korkuyorum 46yla hamile kaldım 50yim şu an
HahahYa kizlar valla siz dedikten sonra iki gundur aralik annelerine de goz atsyim dedim evet konusmalar cok yogun ilerliyor ama kendimi oraya ait hissedemedim nedenseonlar birbirini tanimislar artik kendi aralarinda sohbet ediyorlar ama ben daha cok burdakileri taniyorum bastan beri zaten bu gruptayim burayi benimsemisim heralde
Benim oğlum park yatakla anne yanında yattı 2.5 yaşına kadar da aynı odadaydik sonra kendi odasına geçti. Bebek odası çocuk odası falan almadım direk genç odası ama açık gri gibi yaş ve cinsiyet olmayan bı takım aldım. Çok da güzel oldu. 3 yıl içine bebek beşiği yok yatağı yok çocuk odasını sığdıran arkadaşlarım var tabi . Ben de özendim de mantıken gereksiz buldum.Kızlar sizce cocuklar kaç yaşında kendi odasında yatmaya başlayabilir? Biliyorum her çocuk aynı değil ama genel olarak düşünürsek 2-3 yaşından itibaren odasına geçebilir bence…
Bu durumda sizce başlangıç olarak park yatak almak daha mantıklı değil mi? En azından bizim yanımızda park yatağı 2-3 yıl kullanır sonra kendi odasına geçtiğinde ona yeni bir yatak alırız (veya park yatağı odasına taşırız eğer hala kullanabilirse)
Park yatak odamızda yer kaplar maalesef ama küçük bir beşik alsamda sanki kaç yıl kullanabilecekki benim yanımda?
Ben 1 yaşında ayırdım odasını. Eğer uykuları düzenliyse, gece uyanmıyorsa 1 yaş daha ideal. Üzerinden 2 sene geçti 1 ay sonra 3 yaşında. Şu an aynı odada yatmak mümkün olmazdı. Kendi odasını ve yatağını baya benimsedi. Şu an diş fırçalama, su içme, üst giyme, tuvalete gitme artık neyse rutinimizi yapıyoruz yatağına yatırıyorum ve çıkıyorum. 2-3 yaş civarı bireyselliği öğrendikleri ve bunun için resmen ebeveynle kavga ettikleri bi zaman dilimi. Oğlumun kendi odası ve ortamı olması ona istediği özgürlüğü veriyor.Kızlar sizce cocuklar kaç yaşında kendi odasında yatmaya başlayabilir? Biliyorum her çocuk aynı değil ama genel olarak düşünürsek 2-3 yaşından itibaren odasına geçebilir bence…
Bu durumda sizce başlangıç olarak park yatak almak daha mantıklı değil mi? En azından bizim yanımızda park yatağı 2-3 yıl kullanır sonra kendi odasına geçtiğinde ona yeni bir yatak alırız (veya park yatağı odasına taşırız eğer hala kullanabilirse)
Park yatak odamızda yer kaplar maalesef ama küçük bir beşik alsamda sanki kaç yıl kullanabilecekki benim yanımda?
İnşallah da olmaz çünkü bi noktadan sonra sinir bozucu olabiliyorBende 42 ile suan 47 kiloyum dahakasinti yok 22 haftam
Tam 1 yıl önce yaptımne zaman doğum yapmıştın ki canım benimde sezeryandı ama epey geçti tabi
Bu haftalarda kabus görmek normalmiş canını sıkma Allah’ın izniyle bir şey olmayacakKızlar günaydın , saçma sapan rüyalar gördüm , uyandığımda bi süre rüya olduğunu kabul edemedim o derece .Uyku düzenim zaten iyice karıştı . Rüyamda bebeğimi kaybediyodum , rüya tabirlerinde de hiç hayırlı şeyler yazmıyor , sabah sabah çok moralim bozuldu
Amin inşallah valla hala çıkamadım etkisindenBu haftalarda kabus görmek normalmiş canını sıkma Allah’ın izniyle bir şey olmayacak
English Home Dorothy Çerçeve Gold - Fiyatı, Yorumları bu çerçeveden aldım canımm
Ayy evet hatta bana biz tüm ihtimalleri söylemek zorundayız ayak parmakları 5 ama bazı bebeklerde kiii kaç binde 1 ihtimal 6 gibi olabiliyor ama sonra köreliyor doğuşunda görülebilir dediİnşallah bir sonraki gidişinizde her şey normale dönmüş olurdoktorlar en nadir olan riskleri bile söylüyorlar siz içinizi ferah tutun Allahın izniye sağlıklı olacak bebişiniz. İnşallah hepimiz bebişlerimizi sağlıkla mutlulukla alalım kucaklarımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?