MaşallahAynen simdilik o ama biooil alicam sanirim
Badgerin icerigi şuymus
İçerik:
*◊Olea Europaea (Organik Zeytinyağı) Fruit Oil, *Helianthus Annuus (Organik Ayçiçeği Yağı) Seed Oil, *Cera Alba (Organik Balmumu), *Theobroma Cacao (Organik Kakao) Seed Butter, *Cocos Nucifera (Organik Hindistan Cevizi) Oil, *Ricinus Communis (Organik Hint Yağı) Seed Oil, *Simmondsia Chinensis (Organik Jojoba) Seed Oil, *Copernicia Cerifera (Organik Carnubua) Wax, Tocopherol (Ayçiçeğinden Elden Edilen E Vitamini), *Calendula Officinalis (Organik Aynısefa) Flower Extract
2.5 yaş bana neden büyük geliyorBenim oğlum park yatakla anne yanında yattı 2.5 yaşına kadar da aynı odadaydik sonra kendi odasına geçti. Bebek odası çocuk odası falan almadım direk genç odası ama açık gri gibi yaş ve cinsiyet olmayan bı takım aldım. Çok da güzel oldu. 3 yıl içine bebek beşiği yok yatağı yok çocuk odasını sığdıran arkadaşlarım var tabi . Ben de özendim de mantıken gereksiz buldum.
Gözünaydın canım artık kız olduğu kesinHayırlı cumalarr Kontrolden geldim SATA göre bugün tam 20haftaya giriyorum ama bazı ölçümlerde 19+4 çıkıyor kızçeler böyle biraz geridenmi geliyor yadoktor kız demiştim demi diye teyit eddi Eki Görüntüle 3640557
Emzirme olayı varsa o bitene kadar mecbur yakınında kalıyor2.5 yaş bana neden büyük geliyordaha erken ayrılması gelişimi ve alışması açısından daha daha önemli sınırların ve rollerin varlığını erkenden kavraması daha uygun geliyor bana ben direkt oda yapıcam ilk yıl benimle sonra sistematik olarak odasına taşicam hatta odasında rahat uyutayım çok kucak olmasın diye yanına uzanmak için montessori genç yatağı alamayı düşünüyorum
Çok şükür bin şükürGözünaydın canım artık kız olduğu kesin
Senin bebeğin kız ceylin artık şüpheyi bırak KIZÇok şükür bin şükürkız olduğunu görüp kız demiştim demi dye demiştir demi bacakta çekmiş bacak arası gormustur
Doğru söylüyorsun valla çocuğun uyumuna mizacına bağlı sağlıkla gelsin de inşallah yatak olmasa da olurEmzirme olayı varsa o bitene kadar mecbur yakınında kalıyorGerçi böyle kafada planlamak yanlış ya bebekler kendi karakterleri ile geliyorlar
Ceylin ben de hala belki kızdır diye umut ediyorum düşünÇok şükür bin şükürkız olduğunu görüp kız demiştim demi dye demiştir demi bacakta çekmiş bacak arası gormustur
Bende 1 yasini biraz gecmisken yatak yaptirdim yan tarafi parmaklikli olanlardan2.5 yaş bana neden büyük geliyordaha erken ayrılması gelişimi ve alışması açısından daha daha önemli sınırların ve rollerin varlığını erkenden kavraması daha uygun geliyor bana ben direkt oda yapıcam ilk yıl benimle sonra sistematik olarak odasına taşicam hatta odasında rahat uyutayım çok kucak olmasın diye yanına uzanmak için montessori genç yatağı alamayı düşünüyorum
2.5 yaş bana neden büyük geliyordaha erken ayrılması gelişimi ve alışması açısından daha daha önemli sınırların ve rollerin varlığını erkenden kavraması daha uygun geliyor bana ben direkt oda yapıcam ilk yıl benimle sonra sistematik olarak odasına taşicam hatta odasında rahat uyutayım çok kucak olmasın diye yanına uzanmak için montessori genç yatağı alamayı düşünüyorum
Sadece onu mu kullaniyosun bi de badger mi ne bi krem vardi son 3 ay onu da mi alsam acaba diye dusundum
Hahah işte buDoğru söylüyorsun valla çocuğun uyumuna mizacına bağlı sağlıkla gelsin de inşallah yatak olmasa da olurahahaaaa hemen yan çizimm
Hiç böyle farklı fikirlerim yoktur ya en fazla çiçeksepeti ne bakar alırımKizlar ya daha once de sormustum da pek gorulmedi mesajim
Doktoruma hediye alicam da karar veremedim simdiye kadar bircok hastasi almis herseyden
Superman logolu ameliyat kepi
kendisi koyu GSli
Bardaktir formadir herseyi var ama bende cikolata gibi yenip bitecek birsey almak istemedim ne bileyim dusundum de cok ama
Su masaustu karikaturlerden bile almayi dusundum o bile alinmis daha once
Simdi bi yerde gordum yine isme ozel GSli ameliyat kebi
Hosuma da gitti aslinda ama bilemedim ya
Iri yari bi adam hani giysi falan dusundum sonra vazgectim zevkini de bilmiyoruz
Sizce kep mantikli olur mu
Bardak falan dusundum isme ozel ama esim dedi o tur seyler basit kacar kac tane vardir dedi
E kep de var goruyorum gonderilerinde
Baska da birsey gelmiyor aklima
Annem salca kaynatiyor en son salca goturcem galiba
Ay bırakamıyorumSenin bebeğin kız ceylin artık şüpheyi bırak KIZ
Eveet Ay valla korkuyorum hala erkek denilecek diyeCeylin ben de hala belki kızdır diye umut ediyorum düşünkabullenmiyor bazen insan
Orda ajanda bardak kalem falan var bide kemerHiç böyle farklı fikirlerim yoktur ya en fazla çiçeksepeti ne bakar alırım
Benim kızın sınıf arkadaşı var rüya diye kadın 40 yaşındayken süpriz hamile kalmış 2 büyük oğlu var neyse o da bu bir rüya olmalı diye rüya koymuşAy bırakamıyorumbu rüya benim oylemiii
Bence çok güzel ya hem kullanışlı hem de tuttuğu takımı temsil ediyor isimli vsOrda ajanda bardak kalem falan var bide kemer
Hic gomlek giydigini de gormedim sportif salas biri
Bu ara sosyal medyada aktif, komik hasta anilarini anlatiyor videolarda falan
Mikrofonun sekli doktorun kafasinin karikaturu olan birsey mi alsam napsam yapan var midir boyle sacma seylerkep mantikli geldi hani gsli falan durun foto ekliyom
Eki Görüntüle 3640726
Ama kararsiz kaldim
Olur dimi yaaBence çok güzel ya hem kullanışlı hem de tuttuğu takımı temsil ediyor isimli vs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?