- 5 Mayıs 2025
- 93
- 107
- 8
- 32
Oğluma hamileyken 2 doz tetanoz oldum boğmacayı hatırlamıyorum. Dünde yine 1 doz tetanoz oldum. Boğmacaya gerek yok dedi hemşirem. 2. Dozu olmayabilirim bile önceki 3 sene önce olduğu için. Çok ağrıyor ama kolum Allah kolaylık versin yaptıranaBeni bugun asi icin aradilar sali gidicem ama hala ne yapacagima karar veremedim hangi asiyi olmak daha iyi cok kararsizim off en iyisi eski usul gitmek heralde sadece tetanoz olmak
Canım yatağı Yaptırmak mı daha uygun almak mı acaba internetten alanlar sağlamlık konusunda bi olumsuz konuşunca emin olamadımBende 1 yasini biraz gecmisken yatak yaptirdim yan tarafi parmaklikli olanlardan
Genc yatagina guvenemedim bu da baya buyuk yatak zaten
Ama gece uyaninca yanimiza aliyoruz bazen
Ben cilek dahil baya yer gezdim canim ama icime sinmedi hicCanım yatağı Yaptırmak mı daha uygun almak mı acaba internetten alanlar sağlamlık konusunda bi olumsuz konuşunca emin olamadım
Yaa ne güzel içim açıldı bu mesaja maşallah çok sevindimKızlaaar detaylıdan çıktım, şükürler olsun her şey çok güzel çok şükür doktor her şeyine baktı sıkıntısı yok . Cinsiyet acaba değişir mi diye düşünürken bacakları öyle bir açtı ki ben erkeğim anne al sana dedi resmendoktora aşıyı sordum kesinlikle yaptır dedi ,şeker yüklenmesini ben sormadan yaptır dedi ben istemiyorum dedim ama ileriki haftalarda insülin artışı olurmuş bebeklerde o yüzden seviyesini öğrenmemiz için yapmanı öneriyorum dedi . Şükürler olsun çok rahatladım her şey yolunda gülümsedi bize
Ben internetten aldım kurulumu marangoza yaptırdım 4 senedir kullanıyoruz tık etmediCanım yatağı Yaptırmak mı daha uygun almak mı acaba internetten alanlar sağlamlık konusunda bi olumsuz konuşunca emin olamadım
Maşallah ya ne güzel haberlerle geldinKızlaaar detaylıdan çıktım, şükürler olsun her şey çok güzel çok şükür doktor her şeyine baktı sıkıntısı yok . Cinsiyet acaba değişir mi diye düşünürken bacakları öyle bir açtı ki ben erkeğim anne al sana dedi resmendoktora aşıyı sordum kesinlikle yaptır dedi ,şeker yüklenmesini ben sormadan yaptır dedi ben istemiyorum dedim ama ileriki haftalarda insülin artışı olurmuş bebeklerde o yüzden seviyesini öğrenmemiz için yapmanı öneriyorum dedi . Şükürler olsun çok rahatladım her şey yolunda gülümsedi bize
Yaaa çok teşekkür ediyorum amiiin hepimiz güzel haberler alalım sağlıkla gelsinler evlatlarımızYaa ne güzel içim açıldı bu mesaja maşallah çok sevindimdarısı bizlerin başına inşallahhh
Canımsın teşekkür ederimMaşallah ya ne güzel haberlerle geldin
Yaaa ben artık hissediyorum 21+3 büyüdükçe hissettiriyor minikBen ayakta hissetmiyorum canım. Yatarken ve otururken
Bende oldum canım ilk hafif ağrı oldu diğer güne bir şey kalmadı korkmuştum ateş yapıyor diyende oldu ağrıdan kolu kalkmıyor diyende bir e şey olmadı sanada olmaz inşallahGünaydın kızlar ben sabah sağlık ocağında aşımı oldum. İnşallah yan etkisi olmaz akşama kadar işteyim derslerim yoğun
Oğlumun yatağını odasına uygun ölçülü yaptırdım oda küçüktü tam sigsin istedik sonra taşındıkCanım yatağı Yaptırmak mı daha uygun almak mı acaba internetten alanlar sağlamlık konusunda bi olumsuz konuşunca emin olamadım
Evet bence de ama devlet hastanesi olunca saatlerce ilgi de olmuyor malesefAnladım biz de kararsızken doktorlarından böyle yapması üzücü. Her doktorun kararı farklı diye okudum ondan dedim ona göre ilerlemek daha mantıklı diye
Hangi asiyi onerdiKızlaaar detaylıdan çıktım, şükürler olsun her şey çok güzel çok şükür doktor her şeyine baktı sıkıntısı yok . Cinsiyet acaba değişir mi diye düşünürken bacakları öyle bir açtı ki ben erkeğim anne al sana dedi resmendoktora aşıyı sordum kesinlikle yaptır dedi ,şeker yüklenmesini ben sormadan yaptır dedi ben istemiyorum dedim ama ileriki haftalarda insülin artışı olurmuş bebeklerde o yüzden seviyesini öğrenmemiz için yapmanı öneriyorum dedi . Şükürler olsun çok rahatladım her şey yolunda gülümsedi bize
Karma ve tetanoz birini 24te diğerini sonrasında yaptırırsın dediHangi asiyi onerdi
Haklısın gerçekten doktor ne derse o şekilde ilerleyeceğim ben de şeker için de aynıVallahi bende anlamadım gerçekten herkes farklı şey söylüyor bazı doktorlar belki sonra olabilecek şeylerden dolayı risk almak istemiyo olabilirler, ama doktoruma giden arkadaşlarım vardı çok memnun kaldılar doğum süreçlerinden, bende gittim muayenelerdeki tavrından falan öyle güvendim
Asıl soru şeker yükleme haftası geliyo onu yaptıracak mıyız henüz doktora sormadım ama bence yaptır der ama benim zaten yaptırasım var
Çok haklısın gerçekten bir şey diyemiyorum sağlıkla bu süreci tamamlarız inşallahEvet bence de ama devlet hastanesi olunca saatlerce ilgi de olmuyor malesef
Çok sevindim gözün aydın canım darısı bizeKızlaaar detaylıdan çıktım, şükürler olsun her şey çok güzel çok şükür doktor her şeyine baktı sıkıntısı yok . Cinsiyet acaba değişir mi diye düşünürken bacakları öyle bir açtı ki ben erkeğim anne al sana dedi resmendoktora aşıyı sordum kesinlikle yaptır dedi ,şeker yüklenmesini ben sormadan yaptır dedi ben istemiyorum dedim ama ileriki haftalarda insülin artışı olurmuş bebeklerde o yüzden seviyesini öğrenmemiz için yapmanı öneriyorum dedi . Şükürler olsun çok rahatladım her şey yolunda gülümsedi bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?