İçiyorum da aslında en az 2.5-3 litre. Neyse bakalım kendimi çok strese sokmadan cumayı bekliyorum detaylıda her şey belli olur. Umarım bebeğim sağlıklı ve her şey yolundadırKızlar gün içinde yeterli su içiyo musunuz? Benim de bazen ağrıyor sonra su içmediğimi farkediyorum içince normale dönüyorum ama yine de ihmal etmeyin geçmezse yine başka bi doktora gitmekte fayda var
Sonuçlarının temiz çıkmasına ve aşının yan etki yapmamasına çok sevindim gözün aydınKızlar dün çok şiddetli böbrek ağrısı yaşayıp acile gitmiştim ve böbrekte tal gözükmemişti nstde sancı vs de çıkmamıştı. İdrar kültürüm de temiz çıkmış bugün. Yani o ağrının ne olduğunu anlamadım ya kum döküyorum ya da hiç anlamadığım bir durum var bu sebepsiz ağrıları yaşayan var mı acaba? Bu arada aşıdan sonra kolum bile ağrımadı çok şükür.
Vallahi bu konuda çoğumuz kararsısız sanırım. Doktoruna sormuş muydun canım? Ben henüz doktorumla konuşmadım ama onun yönlendirmesine göre hareket edeceğim sanırımBeni bugun asi icin aradilar sali gidicem ama hala ne yapacagima karar veremedim hangi asiyi olmak daha iyi cok kararsizim off en iyisi eski usul gitmek heralde sadece tetanoz olmak
Ben ilkinde 3 gün sonra toparlanmaya başladım,40ı çıkana kadar annem yanımdaydı,mutfak,temizlik işleri ondaydı.İnşallah hepimiz de kolay geçer.Sizin 1. çocuklar kaç yaşında?Benim oğıum 2 yaş 3 aylık şu an,2 yaşından beri kucağımda olmayı çok istiyor,bu da beni çok zorluyor.Benimde 2.olacak
Ilkinde 2.gun toparlamistim mutfaga bile girmistim
Inşallah yine oyle olurİnşallah ekstra sorun olmaz, ilkinde ağrım hemen geçmese de görmezden gelip kendi işimi görecek şekilde çok çabuk toparlamıştım
(Mutfaga girmek gibi enayilik yapmak haric)
Hayır,mecburi.Oğlumun gelişimi 3 hafta geri gösteriyordu.Sezaryen olan bacilarim planli sezeryan mi oldunuz
Beni de aradılar pazartesi olacağım karma olanı 1 ay sonrada tetanoz olacağım. Doktoruma sordum bunu önerdi yenidoğan boğmacası çok arttığı için bunu tavsiye ediyorum dediBeni bugun asi icin aradilar sali gidicem ama hala ne yapacagima karar veremedim hangi asiyi olmak daha iyi cok kararsizim off en iyisi eski usul gitmek heralde sadece tetanoz olmak
Gece yatmadan suya katilan tozdan ve birde 1hafta Antibiyotik kullandimKızlar selam idrarda enfeksiyon çıktı bu durumu yaşayan var mı neler kullandınız
Benim de aynı şekilde doktorum karma olanı önerdi 1 ay sonra da tetanoz. Sağlık ocağında da sormadılar bile gerçi direkt karma yaptılarBeni de aradılar pazartesi olacağım karma olanı 1 ay sonrada tetanoz olacağım. Doktoruma sordum bunu önerdi yenidoğan boğmacası çok arttığı için bunu tavsiye ediyorum dedi
Peki ertesi gün kol ağrısı nasıl oldu ya araba kullanabilir miyim meselaBenim de aynı şekilde doktorum karma olanı önerdi 1 ay sonra da tetanoz. Sağlık ocağında da sormadılar bile gerçi direkt karma yaptılar
Benimki Ekim'de 3 yaşını doldurucak.Ben ilkinde 3 gün sonra toparlanmaya başladım,40ı çıkana kadar annem yanımdaydı,mutfak,temizlik işleri ondaydı.İnşallah hepimiz de kolay geçer.Sizin 1. çocuklar kaç yaşında?Benim oğıum 2 yaş 3 aylık şu an,2 yaşından beri kucağımda olmayı çok istiyor,bu da beni çok zorluyor.
Vallahi bu konuda çoğumuz kararsısız sanırım. Doktoruna sormuş muydun canım? Ben henüz doktorumla konuşmadım ama onun yönlendirmesine göre hareket edeceğim sanırım
Bana doktorum boğmacalı olanı 30dan sonra ol dedi, sağlık ocağına da doktor böyle söyledi diyince iki doz arası 4 hafta geçmesi gerekiyor ve en geç 32de aşıların bitmiş olması lazım o zaman tetanoz 27, boğmacalı tetanoz 31. Haftada yapalım dedi, herkes yaptırınca ben geç mi kaldım diye tedirginimBeni de aradılar pazartesi olacağım karma olanı 1 ay sonrada tetanoz olacağım. Doktoruma sordum bunu önerdi yenidoğan boğmacası çok arttığı için bunu tavsiye ediyorum dedi
Geçen sene tetanoz olmuştum araba kullanmayı geçtim araba kapısı bile açamıyordum çok ağrıdı kolum korkutmak istemem ama aynı tetanozdan olcaksak ben tırsıyorumPeki ertesi gün kol ağrısı nasıl oldu ya araba kullanabilir miyim mesela
İkinciyi duz asi olacaksin ama degil miBeni de aradılar pazartesi olacağım karma olanı 1 ay sonrada tetanoz olacağım. Doktoruma sordum bunu önerdi yenidoğan boğmacası çok arttığı için bunu tavsiye ediyorum dedi
Sordum ama malesef ilgilenmedi saglik ocaginizla gorusun onlar ayarliyorlar falan dedi bende uzatmadimVallahi bu konuda çoğumuz kararsısız sanırım. Doktoruna sormuş muydun canım? Ben henüz doktorumla konuşmadım ama onun yönlendirmesine göre hareket edeceğim sanırım
Senin oldgun asi neydi canim karma mi normal miİçiyorum da aslında en az 2.5-3 litre. Neyse bakalım kendimi çok strese sokmadan cumayı bekliyorum detaylıda her şey belli olur. Umarım bebeğim sağlıklı ve her şey yolundadır
Hiç kol ağrım bile olmadı araba da kullandım. Ama sonra bundan bağımsız bir böbrek ağrısıyla acile gittim belki ondan da hiç anlamamışımdırPeki ertesi gün kol ağrısı nasıl oldu ya araba kullanabilir miyim mesela
Karma canım. Zaten sağlık ocağında sormadılar bile direkt karma yaptılarSenin oldgun asi neydi canim karma mi normal mi
Çok şaşırdım hafta olarak doktor ve aile hekimlerinin aradındaki farklılığa. Aslında doktorların fikirleri arasında da çok farklılık gösteriyor. Anlamadım bu durumu. Tabi ki benim tecrübem yok ama burada okumuştum aşı geçmişi olanlara tek doz vuran doktorlar var mesela. Geç kalmış değilsin ben de henüz olmadımBana doktorum boğmacalı olanı 30dan sonra ol dedi, sağlık ocağına da doktor böyle söyledi diyince iki doz arası 4 hafta geçmesi gerekiyor ve en geç 32de aşıların bitmiş olması lazım o zaman tetanoz 27, boğmacalı tetanoz 31. Haftada yapalım dedi, herkes yaptırınca ben geç mi kaldım diye tedirginim
Geçen sene tetanoz olmuştum araba kullanmayı geçtim araba kapısı bile açamıyordum çok ağrıdı kolum korkutmak istemem ama aynı tetanozdan olcaksak ben tırsıyorumama tabi herkesin acı eşiği farklıdır, sol kolumda tetanoz oldum 1 hafta ağrımıştı, sağ kolumda 4 hafta üstüste kuduz aşısı oldum hiçbir şey hissetmedim
Anladım biz de kararsızken doktorlarından böyle yapması üzücü. Her doktorun kararı farklı diye okudum ondan dedim ona göre ilerlemek daha mantıklı diyeSordum ama malesef ilgilenmedi saglik ocaginizla gorusun onlar ayarliyorlar falan dedi bende uzatmadim
Vallahi bende anlamadım gerçekten herkes farklı şey söylüyor bazı doktorlar belki sonra olabilecek şeylerden dolayı risk almak istemiyo olabilirler, ama doktoruma giden arkadaşlarım vardı çok memnun kaldılar doğum süreçlerinden, bende gittim muayenelerdeki tavrından falan öyle güvendimÇok şaşırdım hafta olarak doktor ve aile hekimlerinin aradındaki farklılığa. Aslında doktorların fikirleri arasında da çok farklılık gösteriyor. Anlamadım bu durumu. Tabi ki benim tecrübem yok ama burada okumuştum aşı geçmişi olanlara tek doz vuran doktorlar var mesela. Geç kalmış değilsin ben de henüz olmadım
Ben oglum 15 aylikken hamile kaldim plansizdiBen ilkinde 3 gün sonra toparlanmaya başladım,40ı çıkana kadar annem yanımdaydı,mutfak,temizlik işleri ondaydı.İnşallah hepimiz de kolay geçer.Sizin 1. çocuklar kaç yaşında?Benim oğıum 2 yaş 3 aylık şu an,2 yaşından beri kucağımda olmayı çok istiyor,bu da beni çok zorluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?