Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    141
Kızlar gün içinde yeterli su içiyo musunuz? Benim de bazen ağrıyor sonra su içmediğimi farkediyorum içince normale dönüyorum ama yine de ihmal etmeyin geçmezse yine başka bi doktora gitmekte fayda var
İçiyorum da aslında en az 2.5-3 litre. Neyse bakalım kendimi çok strese sokmadan cumayı bekliyorum detaylıda her şey belli olur. Umarım bebeğim sağlıklı ve her şey yolundadır

Sonuçlarının temiz çıkmasına ve aşının yan etki yapmamasına çok sevindim gözün aydın vallahi bebeğin pozisyonundan desem saçma geldi bilemedim gelmiş geçmiş olsun tekrardan

Beni bugun asi icin aradilar sali gidicem ama hala ne yapacagima karar veremedim hangi asiyi olmak daha iyi cok kararsizim off en iyisi eski usul gitmek heralde sadece tetanoz olmak
Vallahi bu konuda çoğumuz kararsısız sanırım. Doktoruna sormuş muydun canım? Ben henüz doktorumla konuşmadım ama onun yönlendirmesine göre hareket edeceğim sanırım

Ben ilkinde 3 gün sonra toparlanmaya başladım,40ı çıkana kadar annem yanımdaydı,mutfak,temizlik işleri ondaydı.İnşallah hepimiz de kolay geçer.Sizin 1. çocuklar kaç yaşında?Benim oğıum 2 yaş 3 aylık şu an,2 yaşından beri kucağımda olmayı çok istiyor,bu da beni çok zorluyor.

Beni bugun asi icin aradilar sali gidicem ama hala ne yapacagima karar veremedim hangi asiyi olmak daha iyi cok kararsizim off en iyisi eski usul gitmek heralde sadece tetanoz olmak
Beni de aradılar pazartesi olacağım karma olanı 1 ay sonrada tetanoz olacağım. Doktoruma sordum bunu önerdi yenidoğan boğmacası çok arttığı için bunu tavsiye ediyorum dedi

Beni de aradılar pazartesi olacağım karma olanı 1 ay sonrada tetanoz olacağım. Doktoruma sordum bunu önerdi yenidoğan boğmacası çok arttığı için bunu tavsiye ediyorum dedi
Benim de aynı şekilde doktorum karma olanı önerdi 1 ay sonra da tetanoz. Sağlık ocağında da sormadılar bile gerçi direkt karma yaptılar

Benimki Ekim'de 3 yaşını doldurucak.
Sürekli etrafımda olmak istese de bu şekilde kucak olayımız pek Yok. Sevmiyor. Alınca da zorlanıyorum zaten 15 kilo oldu nerdeyse el tutarak yürümeyi kucağa gitmeyi vs eşime paslıyorum hep öbür türlü beni çok peşinde sürüklüyo bi tek mızmızsa ağlıyorsa benden ayrılmıyo o kadar. Ama anlıyorum yorucu bişey sürekli bi çocuğu kucakta taşımak. Oğlum doğduğunda yoğunbakıma alındı. Onun derdine düşünce ya ben kendi ağrımı hissetmedim ya da gerçekten acı eşiğim yüksek gecesinde kendi başıma yürüyodum, 2. Gün yataktan zor da olsa tutunarak kendi başıma kalkabiliyodum hasta yatağında. Evde bunu yapmam 1 haftayı buldu ama. Şimdi kardeşim kalcak ilk 10 gün falan. Toparlanmaya yeteceğini umuyorum

Vallahi bu konuda çoğumuz kararsısız sanırım. Doktoruna sormuş muydun canım? Ben henüz doktorumla konuşmadım ama onun yönlendirmesine göre hareket edeceğim sanırım

Bana doktorum boğmacalı olanı 30dan sonra ol dedi, sağlık ocağına da doktor böyle söyledi diyince iki doz arası 4 hafta geçmesi gerekiyor ve en geç 32de aşıların bitmiş olması lazım o zaman tetanoz 27, boğmacalı tetanoz 31. Haftada yapalım dedi, herkes yaptırınca ben geç mi kaldım diye tedirginim

Peki ertesi gün kol ağrısı nasıl oldu ya araba kullanabilir miyim mesela
Geçen sene tetanoz olmuştum araba kullanmayı geçtim araba kapısı bile açamıyordum çok ağrıdı kolum korkutmak istemem ama aynı tetanozdan olcaksak ben tırsıyorum ama tabi herkesin acı eşiği farklıdır, sol kolumda tetanoz oldum 1 hafta ağrımıştı, sağ kolumda 4 hafta üstüste kuduz aşısı oldum hiçbir şey hissetmedim

Sordum ama malesef ilgilenmedi saglik ocaginizla gorusun onlar ayarliyorlar falan dedi bende uzatmadim

İçiyorum da aslında en az 2.5-3 litre. Neyse bakalım kendimi çok strese sokmadan cumayı bekliyorum detaylıda her şey belli olur. Umarım bebeğim sağlıklı ve her şey yolundadır
Senin oldgun asi neydi canim karma mi normal mi

Peki ertesi gün kol ağrısı nasıl oldu ya araba kullanabilir miyim mesela
Hiç kol ağrım bile olmadı araba da kullandım. Ama sonra bundan bağımsız bir böbrek ağrısıyla acile gittim belki ondan da hiç anlamamışımdır bir arkadaşımda kol aprısı olmuş ama hafif ve zaten akşam olmuş gün içinde değil.
Senin oldgun asi neydi canim karma mi normal mi
Karma canım. Zaten sağlık ocağında sormadılar bile direkt karma yaptılar

Bu arada ne kadar doğru bilmiyorum bir arkadaşım aşıdan sonra pamukla aşı yerine bastır 5 dk kol ağrın olmaz demişti ben de bastırdım kolumun ağrımamasıyla alakası var mı bilmem

Çok şaşırdım hafta olarak doktor ve aile hekimlerinin aradındaki farklılığa. Aslında doktorların fikirleri arasında da çok farklılık gösteriyor. Anlamadım bu durumu. Tabi ki benim tecrübem yok ama burada okumuştum aşı geçmişi olanlara tek doz vuran doktorlar var mesela. Geç kalmış değilsin ben de henüz olmadım

Sordum ama malesef ilgilenmedi saglik ocaginizla gorusun onlar ayarliyorlar falan dedi bende uzatmadim
Anladım biz de kararsızken doktorlarından böyle yapması üzücü. Her doktorun kararı farklı diye okudum ondan dedim ona göre ilerlemek daha mantıklı diye

Vallahi bende anlamadım gerçekten herkes farklı şey söylüyor bazı doktorlar belki sonra olabilecek şeylerden dolayı risk almak istemiyo olabilirler, ama doktoruma giden arkadaşlarım vardı çok memnun kaldılar doğum süreçlerinden, bende gittim muayenelerdeki tavrından falan öyle güvendim
Asıl soru şeker yükleme haftası geliyo onu yaptıracak mıyız henüz doktora sormadım ama bence yaptır der ama benim zaten yaptırasım var

Ben oglum 15 aylikken hamile kaldim plansizdi oglum tam 2 yasina girdiginde kardesi dogacak
Bu ara uyurken kucakta olmak istiyor aynen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…