Çok teşekkür ederiz detaylıca harika yazmışsınız inşallah sağlıkla bu ürünleri kullandığımız günleri görelimWee Baby Silikon Göğüs Koruyucu - Fiyatı, Yorumları
Wee Baby Silikon Göğüs Koruyucu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl Wee Baby 792 Mini Cam Biberon 30 Ml Pembe - Fiyatı, Yorumları
Wee Baby 792 Mini Cam Biberon 30 Ml Pembe yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl Acura AC-3020 Şarjlı, LCD Ekranlı, Biberon Özellikli Çiftli Göğüs Pompası - Fiyatı, Yorumları
Acura AC-3020 Şarjlı, LCD Ekranlı, Biberon Özellikli Çiftli Göğüs Pompası yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl LANSINOH HPA® Lanolin Göğüs Ucu Kremi 40 ml - Fiyatı, Yorumları
LANSINOH HPA® Lanolin Göğüs Ucu Kremi 40 ml yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl Depend Emici Külot Lohusa Pedi Kadın L Beden 1 Paket 10 Adet - Fiyatı, Yorumları
Depend Emici Külot Lohusa Pedi Kadın L Beden 1 Paket 10 Adet yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bunlar da bahsettiğim bazı ürünlerin linki
Hepimiz içinnn amiiiinnn inşallahÇok teşekkür ederiz detaylıca harika yazmışsınız inşallah sağlıkla bu ürünleri kullandığımız günleri görelim
Bi çıkıntı göremedim , kız gibi duruyor sankibu arada ultrason bacak arası görüntüsü cinsiyet tahmini olan varmı dr söyledi yüzde 95 diye ama bide size sorayım dedim
Bugün bende karma aşı oldum 23+0 ım bir ay sonra isteğe bağlı tetanoz olabilirsin ama bence gerek yok dedi ilk hamileliğim olmadığı için muhtemelen. 3.aşı doz tamamlama oluyor tekrar hamişe kalırsan aşıya gerek kalmıyorAlisveristen konusmussunuz ben zamlanmadan nerdeyse her seyi tamamladim hem ihtiyaclar hem bebek odasini insallah kullanmak da nasip olur guzel gunlerdebu arada bugun asi aldim 21+3teyim karma asi yaptilar suanlik bi sorun yok umarim olmaz da . 1 ay sonra da tetanoz olacakmisim ama bana 3.bir asidan daha bahsettiler dogumdan 6 ay sonraymis 3.asi hic duymamistim 3.dozu olan var miydi aranizda ya da boyle bilgisi olan
Ya valla bence de sonradan çoğu şey gereksiz kalıyor, o yüzden doğunca idare edilecek kadar şey alın yeter, her söyleneni duyulanı almak çok mantıksız. Bende öyle oldu. Doğuma koca bir valizle gittim ne komikListe yapmak güzel oluyor ben liste yapınca yarısını tamamlamış hissettim alma kısmı da keyifle yapılır inşallah
Hepimiz acemiyiz malesef ama doğunca da çoğu şeyi neden aldık diyebiliriz veya eksikler farkedilebilir zamanla oturacak düzen
Elele bende bakmıştım çoğu arkadaşım ona gerek yok bazı bebekler sevmiyor manuel olanı al dediler katlanıp götürme açısından da mantıklı geldi o yüzden manuele bakıcam
Teşekkür ederiz canımTabii ki paylaşırım fikir olur inşallah
Hastane çantasına kendime;
Pijama 3 takım
Emzirme atleti 3 tane (sütyene gerek duymadım)
Alt çamaşır
Depend 2 paket (1 paketi çantaya)
Göğüs pompası
Göğüs ucu kremi
Göğüs ucu kapatıcı
Başörtü bone kapalılar için gerekli olabilir
Çorap terlik
Hırka veya yelek kış olacağı için
Meryem ana otu
Emzirme örtüsü
Hastane çıkışı için giysi
Manuel burun aspiratörü
Sterimar baby deniz tuzu
Zıbın yenidoğan kısa kol olabilir
Zıbın 3 6 ay sıfır kol
Yenidoğan takım
3 6 ay takım
Emzirme yastığı
Düzenleyici 6lı valiz için
Düzenleyici keçe
Ağız mendili
Çorap bebek için
Şampuan
Bübchen vücut losyonu
Bebek tarağı
Bebek nevresim
Bebek yatak alezi
Bebek havlusu
Bebek alt açma örtüsü
Bebek bezi yenidoğan ve biraz büyük olarak
Bebek ıslak mendil, alt silme mendili vs
Puset örtüsü
Reflü yatağı
Termos babyplus
Biberon philips avent
Biberon ağzı 0 numara philips avent
Emzik philips avent
Bebek kundak
Ateşölçer nexus almıştım
Belki ihtiyaca göre mama alabilirim
Park yatak kanz
Şifonyer ikea, çekmece içi düzenleyici
Bebek arabası puset prego
Oto koltuğu
Ana kucağı
listede eksikler var ama en aciller bunlar şimdilik diye düşündüm, ek gıda dönemi için mama sandalyesi vs bunları sonraya bıraktım şuan acil değiller diye
Erkek galiba bubu arada ultrason bacak arası görüntüsü cinsiyet tahmini olan varmı dr söyledi yüzde 95 diye ama bide size sorayım dedim
Ay sorma simdi listeleri okudum bi daralti geldiYa valla bence de sonradan çoğu şey gereksiz kalıyor, o yüzden doğunca idare edilecek kadar şey alın yeter, her söyleneni duyulanı almak çok mantıksız. Bende öyle oldu. Doğuma koca bir valizle gittim ne komik2. De el çantası düşünüyorum
Konuşma geriliği 18 aydan başladı 2 yaş 7 aydan sonra açıldı. 1 buçuk ayda 1 buçuk sene atladı. O kadar üstüne düştüm yine de kendi istediği zaman konuştuÇok teşekkür ederim.Bunları uzmandan duymak daha iyi elbet.Bizde daha zaman ekleri yok,onlar olursa,ecet daha rahat olur tabi.Hem de daha her şeyi tam ifade edemiyor,ondan da kızıyor ola bilir.Tam konuşsa bence de daha rahat olacak.
Anladimm benim onceden hic asim yoktu diger ayda bidahakini yaptiririm ama bence zamani gelince 3.yu de yaptirip tamamlarim yaptirmisken tam olsunBugün bende karma aşı oldum 23+0 ım bir ay sonra isteğe bağlı tetanoz olabilirsin ama bence gerek yok dedi ilk hamileliğim olmadığı için muhtemelen. 3.aşı doz tamamlama oluyor tekrar hamişe kalırsan aşıya gerek kalmıyor
Bende valizle giderim gibiYa valla bence de sonradan çoğu şey gereksiz kalıyor, o yüzden doğunca idare edilecek kadar şey alın yeter, her söyleneni duyulanı almak çok mantıksız. Bende öyle oldu. Doğuma koca bir valizle gittim ne komik2. De el çantası düşünüyorum
Rica ederimTeşekkür ederiz canımbebek arabasında pregonun hangi modelini düşünüyorsun kanz ile arasında kaldım bir türlü karar veremedim
canım görüntü bu yakınlaştırdımErkek galiba bu
Ay ben asagida bisey var ona bakiyodum cikinti gibicanım görüntü bu yakınlaştırdım
anladım canım sen bilirsin biz memnun kaldıkArabanın iskelet ağırlığı 12 kilonun üstüdür dedi bana , yoksa duuxu da beğenmiştim gayet
Daha almadım zaten bakıcam tekrar mutlaka , teşekkür ederim :)anladım canım sen bilirsin biz memnun kaldık
Evet mantıklı ya onca acı ağrı çekmişken doz tamamlamakAnladimm benim onceden hic asim yoktu diger ayda bidahakini yaptiririm ama bence zamani gelince 3.yu de yaptirip tamamlarim yaptirmisken tam olsun
Üstteki konuşmalarda detaylı liste paylaşan arkadaşlar var , istersen onlara bakabilirsin :)Kızlarr 21+3 deyim alışverişe başlayan var mı ben daha hiç bişey almadım öyle 1-2 parça beğendiğim kıyafet bide indirime girince avent emzik almıştım o kadar başlamalı mıyım erken mi neler almalıyım neler çok gerekli vs tecrübeli olanlar varda bilgilendirebilir miii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?