Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    141
Ayy hastane çantası konusunda bize de liste yapsana kız o zamaaan
Eve gidince detaylı liste çıkarayım da atayım size de , en çok ihtiyacınız olacak şeyler göğüs ucu kremleriniz ve silikon göğüs uçları .Kremlerinizi şimdiden hazır edin çünkü kaliteli olanlar bi tık pahalı. Göğüs ucunu da herkes çok aktif kullanamıyor ama biz hemşireler emzirtirken mutlaka deniyoruz , göğsü alamayan bebeklerde etkili olabiliyo bazen

Esniyor canımm baya esnek. Ama aman almaa ben aldım güzel ama annem tonla işçilik yaptı. yoksa göbeğin tam oturduğu yerde bacaklar ve sırt çok bol oluyordu. Annem beline lastik dikti paça boyunu kısalttı ki boyun 169 yerlerde sürünüyordu. Bir de paçaları daralttı. Değmez yani terziye versen tonla da para alırdı ahaahh

Ay muhakkak akşama ekle kuzum beni ve merak eden arkadaşları da. Link falan da paylaşırsan bakarız.

Amaaan kim uğraşacak onla ,annem de yanımda değil terzilik yapamam iyi bari en azından ötekine çok para vermedim kötü bile gelse üzülmem

Yaa evet harika olur özellikle önerdiğin markalar da varsa direkt alırız hem güvenilir referansla
Yani ben kendim zaruri olan şeyleri alma taraftarı değilim kesinlikle ,gereksiz buluyorum bazı şeyleri o yüzden ona göre liste yaptım mesela gümüş kapak falan kullanacağım şeyler değil , çok önermiyorum da ona göre yaptım listeyi de bilginiz olsun

Benim arkadaşlarım da hiç kullanmadıklarını söylemişlerdi zaten gerekli olursa hızlıca alınabilir eczanelerden herhalde

Birkaç gündür çok sık hissediyordum hebiş hareketlerini bugün sabahtan beri 1 kere falan hissettim o da çok belli belirsizdi

Ay evet bu da güzel elele ana kucağı bakarken görmüştüm 4 lü setmiş böyle mantıklı geldi şuan teşekkür ederim canım

Ya bende sadece ben uyanıyorum sanıyodum , ama sebepsizce uyanıyorum sizin de öyle mi ? Bi daha da uyuyamıyorum ve sabahın köründe de işe geliyorum
Bende aynıyım uyandım mı bir daha da uyuyamıyorum. Hamile yastığı aldım ama onunda pek işe yaradığı söylenemez. Karnımdan rahat yatamıyorum.

Bende aynıyım uyandım mı bir daha da uyuyamıyorum. Hamile yastığı aldım ama onunda pek işe yaradığı söylenemez. Karnımdan rahat yatamıyorum.
Ya benim karnım da çok büyük değil , çok şükür ağım sızım da olmuyor sola yatıyorum çoğunlukla zaten , ama bi anda gecenin bi yarısı sebepsizce uyanıyorum anlamadım gitti

Ayy maşallahhh sizee listenizi hayrınıza paylaşın benimle de bana da bi hantal geldi ya ama nereye taşicam diye de düşünüyorum bilemedim kendi kendine oyalanacağı bir şey lazım bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…