- 17 Nisan 2019
- 3.369
- 3.875
- 133
Bir tane diş hekimi var o da çocuğuna bunu aldı baya övdü bende dedim bunu deneyeyim aventi kızım kabul etmemişti 2. Aydan sonra aynı markanın başka emziğine geçiyorsun aynı serisi ay ay yapmışlar ama aralık az sanırımBenim gogus uclarim yara olmustu lansinoh kremi avuc avuc suruyordum yine de etki etmiyordu ayva cekirdegi jeli mi denemedim goguslerim acik mi gezmedim evde neler neler
Emmek isteyecek diye odum kopuyordu ayaklarimi yere vuruyordum emzirirken ay
20 dkda bir yarim saatte bir emziriyordum
O yuzden hani sagip arada biberonla verebilecegim, sakinlesmesi icin emzik verebilecegim bir duzen istiyorum cok mu sey istiyorum
Ben 3 4 gundur cok yogun hissediyorum
Bazen tekme gibi bazen ittirme gibi bazen de yatarken ozellikle balik gibi saga sola kayiyor bu ara belim asiri agriyor
2.aya kadar mi kullaniliyor bu acaba
3.ayda baska emzige mi geciliyor
Ben 3 4 gundur cok yogun hissediyorum
Bazen tekme gibi bazen ittirme gibi bazen de yatarken ozellikle balik gibi saga sola kayiyor bu ara belim asiri agriyor
Yaa ben hareket hissediyorum hatta 3-4 kez dışardan da görüldü ama kayma hiç hissetmedimBaya elinin altından bi şey kayıp gidiyor , çok tuhaf bi his balık gibi
Kayma hissi ic giciklayici oluyor ya bosver cok da seyyapma tekme daha guzel sjdjsjdjYaa ben hareket hissediyorum hatta 3-4 kez dışardan da görüldü ama kayma hiç hissetmedim
Sepete eezy s twist ekledim bekliyorum çok fazla kullanan yok etrafımda açıkçası o yüzden kullanan yada deneyen birinden yorum almam iyi olduu olduğum şehirde çok seçenek yok açıkçası Ankara’ya detaylı ultrason a gideceğim pazartesi oradan alıp dönmeyi düşünüyorum teşekkür ederimmm öneriniz icinben cybex mios modelini çok araştırarak aldım. Vadi istanbul mağazasından almıştım, açıkçası satış danışmanı da biraz manipüle etti, o an ordan onu almadan çıkma ihtimalimiz yoktu öyle diyim. Henüz kullanmadık tabi ama araba materyal ve kullanış olarak çok iyi duruyor. Bence tasarım olarak da en şık bebek arabası o. Hem bebek hem de kendi konforumu düşünerek aldım, 2 adet fıtığım var hafif kolay sürümlü, kolay taşınabilir kapanabilir olması ve bebek açısından da güvenli olması ilk tercihimdi. Puset olarak cloud t isize tam yatışlı olanı aldım, ay olarak daha uzun süre kullanılabiliyormuş. Bizimkini kayınpederim hediye olarak aldı, istediğin modeli seç içinde kalmasın dediği için onu aldım, açıkçası kendim ödeyecek olsam yine cybex alırdım ama belki eezy s twist modelini alabilirdim
Philips avent 0-6 ay night bişey olanı aldım bir de bibs aldım Philips gece parlıyor bibs de avent tutmazsa diye yedekte bulundurmak içim kauçuk başlıklı anne memesine daha yakın deniliyorKizlar yenidogan olarak hangi emzikten alacaksiniz?
Benim oglum emzik emmedi philips avent almistim +6aydi o
Yenidogan olarak ne onerirsiniz
bende bunu tercih ettimPhilips avent 0-6 ay night bişey olanı aldım bir de bibs aldım Philips gece parlıyor bibs de avent tutmazsa diye yedekte bulundurmak içim kauçuk başlıklı anne memesine daha yakın deniliyor
Çok geçmiş olsun. Bende yeni yeni bulantı hapını bırakmayı deniyorum. 21 haftalık oldum bulantılar azaldı çok şükür tamamen bitmesede. Ama kusma çok şükür kokulara dikkat ediyorum bitti sayılır. İnşallah sizinde geçer.Kızlar günaydın , ben 19+6 oldum bugün , az önce yine çok şiddetli kustum . Var mı hala kusması devam eden ya , gerçekten psikolojik olarak çökmüş durumdayım bi türlü geçmiyor bu kusma çok üzülüyorum
Evde prilam var, zofer var, emedur var ama ben ilaçları da kusuyorum maalesef ,o yüzden hatta demiri, omega 3ü bile yutamadım mecbur bıraktırdı doktorumÇok geçmiş olsun. Bende yeni yeni bulantı hapını bırakmayı deniyorum. 21 haftalık oldum bulantılar azaldı çok şükür tamamen bitmesede. Ama kusma çok şükür kokulara dikkat ediyorum bitti sayılır. İnşallah sizinde geçer.
21 haftalık oldum dediniz sanki daha belli olmadı mı cinsiyet :) net görünmediyse kızdır benimde 12.haftada erkek dediler 17.haftada kız olduğu kesinleşti kızlar biraz geç gösteriyorEbe detaylı ultrasonda yüzde yüz değil ama kız olduğunu düşünüyorum dedi. Kız olup sonradan cinsiyeti değişen oldu mu bir sonraki kontrol 16 ekimde beklemek netleşmesini sıkıcı biraz
Geçmiş olsun canım ilacı 23. Haftada bırakabildim sen ilaca rağmen mi kusuyorsunKızlar günaydın , ben 19+6 oldum bugün , az önce yine çok şiddetli kustum . Var mı hala kusması devam eden ya , gerçekten psikolojik olarak çökmüş durumdayım bi türlü geçmiyor bu kusma çok üzülüyorum
Günaydın tünaydınKızlaar herkese günaydınlarr nasıl gidiyorr yok mu bugün doktor kontrolüne gidecek olanlarr :)
İlaç yutamıyorum maalesefGeçmiş olsun canım ilacı 23. Haftada bırakabildim sen ilaca rağmen mi kusuyorsun
Gece tam uyumadan önce bol su ile içsen belki üstünede bir şeyler yersen hemen çıkarmazsın canım prilam baya küçük aslındaİlaç yutamıyorum maalesef
Ay valla bende çok özlediimm burnumda tütüyorr nasıl da büyümüştür. Benim daha 19 unda detaylı randevum vaarGünaydın tünaydınben haftaya şeker yükleme yaptıracağım özledim oğluşumuda
Tünaydınlarrr yarın detaylı ultrasonum var aşırı heyecanlı ve gerginimKızlaar herkese günaydınlarr nasıl gidiyorr yok mu bugün doktor kontrolüne gidecek olanlarr :)
Yaa güzel haberlerle gelirsin inşallah canım. Muhakkak haber ver bize de. Randevun kaçtaTünaydınlarrr yarın detaylı ultrasonum var aşırı heyecanlı ve gerginim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?