Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    140
Cnm detayliya girince doktorun orada burada parlaklik var yda ense kalinligi sinirda yda herhangi bi sorun var derse baska doktorlarada git gozuk kac kisiye boyle denildi bska doktorlara gidildi ve hersey normal denildi insallah size boyle demezler bana bile dwn sendrm riski var dedi bi hafta sonra baska yere gittm ben sorun gormuyorm dedi bu yuzden icini ferah tut bazen cihazlardan sknti cikiyor bazende sirf fetal dna gondermek icin yapiliyoms oyle duydum

Son düzenleme:
Ay ben de kotu seyler duymustum ama haftaya baska perinatologa gidicem insallah bende iyi seyler duyarim yorumunuzu okumak umut oldu

Bugün üçüncü perinatologa görüneceğim. Umarım geçmiştir bağırsaktaki parlaklık gerçekten hiç tadına varamıyorum hamileliğimin.

Yaa olabildigince parca parca aylara yayarak tamamlamak mantikli geldi. Bende kasim indirimlerini giyim ve anne urunleri icin bekliyorum daha hic onlara bakmadim bile desem yeridir kuzu Bebek arabasi icinde operaistanbul icin taksit gelmis, baska yerde satiliyormu tam bilmiyorum ama. Sut sagma makinesi icin lasinoh'un giyilebilir olanini onermisti bir arkadasim. Cok memnun kalmis oyle demisti ona bakmayi planliyorum bende.

İçine atlet niyetine giydiriliyor canım kolsuz kısa kollu askılı sen artık yaşadığın yerin soğukluk durumuna göre karar verirsin. 1,5 tog civarı kullanmıştım odada termometre var bizim ona bakara almıştım ama işin aslına bakarsan bebekler dönene kadar tog değerli tulum almak gerekli mi emin değilim kat kat giyidirebiliyorsun ya da battaniye ile sıkıştırabiliyosun kol altından. kundak olayıda oluyor:) yine de bi doğunca duruma bakmak lazım

Bugün üçüncü perinatologa görüneceğim. Umarım geçmiştir bağırsaktaki parlaklık gerçekten hiç tadına varamıyorum hamileliğimin.
Kanamalı geçen hamileliklerde bebek bazen kanı yuttuğu için parlaklık olabiliyormuş. Bana ilk gittiğim perinatolog bağırdağında parlaklık var ama muhtemelen kan yutmuştur dedi. Yinede kan verdik eşimle genetik biriminde. Sonra 3 ayrı perinatoloğa daha gittim hiç biri parlaklık görmedi ve parlaklığın subjektif bir bulgu olduğunu söylediler

Kızlar günaydın , perinatolog ücretleriniz ne kadar tahminii ? Ben Eskişehirdeyim 3.000-3.500-4.000 bandında değişiyor ama fiyat neye göre yükseliyor onu da anlamış değilim

Benim de lansinoh aklımda canım bakalım bende ufak tefekleri aylara yaydım

Kızlar günaydın , perinatolog ücretleriniz ne kadar tahminii ? Ben Eskişehirdeyim 3.000-3.500-4.000 bandında değişiyor ama fiyat neye göre yükseliyor onu da anlamış değilim
Devlette gittim prof tu canım sonra işte değişik şeyler söyleyince özele gittim izmir genel olarak pahalı gittiğim kişi de ünlü biriydi 7 bin ödedim ama burda da 3-4 bin fiyat verenler var cihaz ve doç prof vs olmasına göre fiyat veriyorlar sanırım bilemedim

Slm kızlar 20+5 olduk
20+1 de detaylı ya gittik bebeğin birini net gördü şükür problem yok dendi fakat ikinci bebeği net göremedim dedi
21+5 de pazartesi yeniden gideceğim.
İkı kızım vardi,
Iki kızım daha olacağını öğrendim.
Zaten plansz gebelikdi birde ikiz gerçekten zor şeyler yaşadım. Birinin erkek olmasını istedik (tabiki hayırla ve sağlıkla)
Ama ikiside kızmış..
Sağımız solumuz önümz arkamız kız oldu
Dua bekliyorum zorlanmayım
Gelecek kaygısı beni çok ümitsizliğe sürüklüyor..........

Evet canım ilk 3 ay yoğun kanama yaşadım hala raporluyum progestan kullanıyorum. Ama hiç bir doktor ney bundandır demiyor. Fetal dna verdim şükür temiz çıktı. Genetiğe eşim ile bende kan verdik sonuç bekliyoruz. Toksoplazmaları tekrar yaptırdım. Her ihtimali elemeye çalışıyorum ki kanamadan diyebileyim. Benim kafa rahatlayana kadar doğum gelecek muhtemelen

Bende dun sordum doktoruma
Bogmacali tetanoz ve 1 ay sonra tekrar tetanoz dediler size danismak istedim dedim
Istedigin zaman sadece 1 doz olarak yaptir dedi
Bende bogmacali olani yaptiricam sadece

Teşekkür ederim canım Bende tahmin ettim ama eminde olamadım tam, anneme sordum o da unutmuş Aslında uyku tulumu içinde erken dediğin gibi hafif kundak işimizi görür gibi dönene kadar. Herkes bir taraftan birşey diyor insan gerçekten ne hangi zamanda lazım tam kestiremiyor Peki atlet olarak bu askılı olandan mı alayım yoksa hafif kolu olandan mı ne dersin? Çoklu satılıyorlar ya gereksiz almayayım boşuna

Eklentiler

• 1758012389109.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 21
  • 1758012443548.webp
    3,8 KB · Görüntüleme: 22
ben de bunu merak ediyorum bi de uzun kollular var mesela hangilerinden tercih etmek lazım

Saglikla gelsinler canim.senin icin hayirlisi 4 kizmis demekki. Allah boyle uygun gormus.Gereksiz endiselenme Allah kimseye kaldiramayacagi yuk vermez.eminim cok guzel annelik yapacaksin ikizlerine de.yerinde olmak isteyen binlerce kisi var.oglanin da kizdan bi farki olmayacakti emin ol.hamileliginin tadini cikarmaya bak

Aynenn öyle Tek etki aşı değil o kadar çok faktör var ki çocuğun sağlığını etkileyen tartışmalara kulak tıkadım doktorların da eşlerinin de yaptırdığını görünce yaptırdım ben de zihnimi çok meşgul etmeden her olasılığı kontrol edemeyiz kendimize çok yüce bir görev yüklüyor ve rolümüzü çok zorlaştırıyoruz çok alakasız okul döneminde 99 lu yıllarda yapılan kızamık aşısı nelere sebep oldu bu ülkede herkes biliyor aynı şekilde yenidoğumda boğmacadan artan ölümleri de herkes biliyor çocuğun her ayını her yaşını kontrol edemeyiz ki iki ucunun da olumlu olumsuz yanları belirsiz isteyen tercihini yapar ve susar etkileme işi manipülasyona girer ki bu süreçteki bir anne için bunu yapan kötülük barındırıyordur o kadar

Aynılarını yaşadım başka bir şey daha dedikleri için gidip amniyosentezde verdim. Bazen diyorum çok eski zamanlarda yaşasaydım daha mı mutlu olurdum acaba diye. Bilmemekte bir mutlulukmuş

Ay ben de kotu seyler duymustum ama haftaya baska perinatologa gidicem insallah bende iyi seyler duyarim yorumunuzu okumak umut oldu
Hiçç takılma canım benim ilk aylarda kanama alanın riskli dendi 2 ay ilaç dinlenme korku sonra sıvın az dendi en son perinatolog a detaylı için gittiğimde rahim uzmanı olmayanlar bazen anlayamayabiliyor cihazları da net değil ben sadece senin yapına baksam karın için dar bu yüzden sıvı az görünür bu normal derim dedi ayrıca rahmimin yapısı gereği kanlanma olması çok normalmiş bu aktif kanama değilmiş o alanlar bazen öyle yorumlanabiliyor dedi seninki de gayet sağlıklı inşallah hiiiç bir şey yok iyi şeyler duyacaksın eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…