Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    140
Bir konu da ben açayım bebek arabası kafamı çok karıştırıyor hantal sadece 2 ay kullanacağım bir travel istemiyorum kabin boyu yeni doğumdan sonuna kadar kullanıp memnun kalan olmuş muydu kızlar..

Şunlardan tercih ettim ben canım ama soğuksa yaşadığın yer kollu al bence bizler gibi düşün atlet üstüne tulum ya da alt üst takım giyecekler üşüyünce yelek battaniye takviyesi yapacağız

İyi haberler almaniza sevindim insallah bende dediginiz gibi iyi seyler duyarim radyoloji uzmanina gitmistim bu sefer perinatologa gidecegim bakalim

Kesinlikle tek doktorla kalmayin hersey gonlunuzce olsun
Amin ptesi gidecegim hem normal doktora ordan cikinca da tekrar detayli icin perinatologa nolur dua edin her sey yoluna girmis olsun umarim hepimizin bebisi saglikla dogar Rabbim herkesin yavrusunu korusun annem eskiden boyle soylerdi bisey oldugu zaman bende herkes kendi cocuguna dua etsin sen niye herkese ediyosun ki derdim ama anne olunca biseyleri anlamaya basladik sanirim cok degisik bi duyguymus evlat cok baska bir sey hicbir seyle kiyaslanmiyor

Aynılarını yaşadım başka bir şey daha dedikleri için gidip amniyosentezde verdim. Bazen diyorum çok eski zamanlarda yaşasaydım daha mı mutlu olurdum acaba diye. Bilmemekte bir mutlulukmuş
Soyle dusunun sonucta her sey allahtan bilsek de bilmesek de yapacak cok bir sey yok bizden kaynakli ama en azindan bildigimizde onlem alma sansimiz var dogum aninda bile ona gore bi cocuk doktorunun bakma ilgilenme sansi var ben o yonden bakmaya calisiyorum ... Ama kulaktan dolma negatif elestirilere karsi cok kapaliyim gecen arkadasim diyor ki mesela karnini oksayinca bebek erken dogarmis falan dedim bana boyle seyler soylemeyin yani inanmasam da aklimda yer ediyo ne gerek var ki bilimsel bi dayanagi da yok ordan burdan bisey duyup gelip soyluyolar sinir oluyorum

ben de bunu merak ediyorum bi de uzun kollular var mesela hangilerinden tercih etmek lazım
Benim ilk bebek tecrubem olacak ama kardeslerime de annelik yaptim diyebilirim hic uzun kollu atlet almadik kullanmasi o kadar zor ki bence kisa kollu veya askili yeterli oluyor zaten cocuklar giyinip soyunurken bi sinirleniyorlar durmuyorlar her seyin pratigi lazim bana sorarsaniz ben uzun kollu almadim

Bende dun sordum doktoruma
Bogmacali tetanoz ve 1 ay sonra tekrar tetanoz dediler size danismak istedim dedim
Istedigin zaman sadece 1 doz olarak yaptir dedi
Bende bogmacali olani yaptiricam sadece
Yaa neden tek doz dedi ki acaba doktorun. Ben iki doz vurulacağını söylemedim yarın çağırıyorlar boğmacalı tetenoz için dedim de kesinlike yaptırılması gerekiyor sıkıntı yok demişti. Bu sabah da yaptırdım ben 16 ekimde de sadece tetenoz için çağırdı. Bir de tetenozun 5 yıl koruyuculuğu 2 dozu tamamlayınca oluyormuş diye duydum ben

Ben 2023te ogluma hamileyken yaptirmistim simdi bogmacali tetanoz ve 1 ay sonra tekrar tetanoz dediler dedim
Bu sekilde yazdim mesaj
Sanirim yakin zamanda vurulmus oldugum icin tek doz vurdur dedi bana
Sen ilk kez vuruluyorsan 2 doz demesi normal o zaman

Kizlar ya siz aci tuketiyor musunuz ben normalde de sevmem ama yemege koydugum biber karisikmis sansima cok aci oldu yemegim ama karnim da acti bi tabak yedim bebisi etkilemez dimi aci biber

Aa ne guzel git valla yanindan gulerek ayrilacagina emin olabilirsin
Hic yargilamaz elestirmez sen sakrak biridir pisman olmcagina eminim

Umarım öyle olur artık doktor değiştirmekte istemem çünkü sempatik bir insana benziyor umarım normal doğumu da destekleyen bir doktordur tabi. En büyük korkum Herşey normalken uğraşmamak için direkt sezeryan yapan doktor çünkü

Ay yok bende böyle şeylere gelemem hurafe hepsi. Genetil testi vs her şeyi yaptırdım mesela ama yinede şunun şusu bunun busu stres üstüne stres. İnsan hamileliğinden keyif alamıyor ki hep tetikte acaba ne diyecekler modu oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…