Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    140
Merhaba canım nasıl geçti ultrasonun umarım Herşey çok iyidir
Canım çok şükür herşey yolunda. Bir sıkıntı yok Ebru hanımda çok tatlı biri bayağı güzel anlatıyor. Bizimki secde pozisyonundaydı ama yüzünü çok göstermek istemedi hep eli yüzündeydi. Plesentamda öndeymiş ama sakıncalı bir durum değilmiş kilolu olsam görmek zor oluyormuş sadece bende sıkıntı olmadı görüş açısından. Çikolata topkek meyvesuyu falan yiyip içmiştim girmeden acayip hareketliydi o yüzden. Bugünkü ultrasondan da bir görüntü paylaşayım sık sık esniyor ve gülümsüyordu.

Eklentiler

• 3cb1706b-fcfe-4738-af16-491d9121c642.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 54
Canım ben bu kollu olanlardan aldım. Bir de uzun kollu olanlarından aldım. Bebekler ve yaşlılar üşür derler ya bu atlet gibi olanlarından almadım o yüzden.

Ben bugün detaylıdan önce tetanoz aşısını oldum canım. 3’lü bir aşı olduğunu söyledi. Sol koldan oldum biraz sol kolda ağrı var şuan.

Çooook sevindim canım inşallah sağlıkla mutlulukla hep iyi haberlerini alırız bebiklerimizin

Sen ne istersen onu yapiyor oyle diyim
Bana demisti su an normal dogumu engelleyen bir unsur yok diye
Bende kararsizdim
Ama benim suyum aniden gelince panikledim sezeryan oldum
Doktor 4 kg bebegi bile normal dogurtmus
Anlatmisti bi ara
Yani baskilayan yonlendiren biri degil
Dusun bana hangi vitamini kullandigimi sordu bende bi markayi soyledim
Harika devam dedi
Yani anlasmali oldugu ilaclari da diretebilirdi
O yuzden guveniyorum doktoruma Allah sasirtmasin

Aaa evet evet ilk gebeliğim canım benim. Tsmam normal o zaman
Ben bugün detaylıdan önce tetanoz aşısını oldum canım. 3’lü bir aşı olduğunu söyledi. Sol koldan oldum biraz sol kolda ağrı var şuan.
Ben de bugün vuruldum çok hafif acı var. Hareket ettirip dokununca. Kendimi hiç kasmadım zaten iğne vurulurken sonrası rahat olsun diye. 2-3 gün ağrı sancı yanma yapabilir sıkıntı yok dedi bana

Bi abla yazdi bana onada demisler kalbinde sknti var down sendrmlu diye kadin 3 aydir dogum yapms bebegi gayet saglikli cogu perinatoloji doktoru firmalarla anlasmaliyms bu yuzden direk fetal dna yapin diyip size kart verirlwr vs kadin bana dediki sakin korkma hicbirsey olmaz sizde ayni sekilde icinizi ferah tutun hicbirsey olmayacak Allahin izniyle gebeligimizi guzelce yasayalim kendimize zehir etmeyelim

Bugün üçüncü perinatologa görüneceğim. Umarım geçmiştir bağırsaktaki parlaklık gerçekten hiç tadına varamıyorum hamileliğimin.
Bence iciniz rahat olsun bebekler zaten daha gelisim asamasinda kendinize zehir etmeyin guzelce yasayin gebeligi Allahin izniyle saglikli birsekilde kucagimiza aliriz bebklerimizi kac kisiye danistim hepsine boyle denms dogurunca hepsi saglikljyms

Kizlar ya siz aci tuketiyor musunuz ben normalde de sevmem ama yemege koydugum biber karisikmis sansima cok aci oldu yemegim ama karnim da acti bi tabak yedim bebisi etkilemez dimi aci biber
Ben normalde asla acı yemem ama hamileliğimin başından beri jalepeno turşusu yiyorum herşeye acı katıyorum anlamadım bebeğe bişey olmaz ama olan bağırsaklarında oluyor

Kızlar dün çok yoğun , koşturmalı bi gün geçirdim , dünden beri bel ağrımla sol kalçamdan bacağıma vuran bi ağrım vardı, bugün bel ağrım geçti ama nerdeyse ayağımın üstüne basamayacak kadar bacağımın ağrısı devam ediyor . Bildiğim fıtık falan da yok , ama ilaç da alamıyorum parol da bir gram fayda etmedi , ne yapsam geçer bu ağrı

Geçmiş olsun magnezyum içiyor musun bilmiyorum ama bu tip ağrılarda dr bana günde 2 magnezyum iç demişti

Geçmiş olsun magnezyum içiyor musun bilmiyorum ama bu tip ağrılarda de bana günde 2 magnezyum iç demişti
Teşekkür ederim ama ben 14.haftadan beri nerdeyse hiç bir ilacı içemiyorum , bebem kusturuyor hepsini , suya karıştırsam bile öğüre öğüre parol yuttum, birazdan kusmaya gidicem onu da galiba, 20+5te bende son durum

Bende oyleyim ne gerekli goruluyorsa yaptiriyorum hamilelik donemini guzel bisey zannederdim meger hic eglenceli gecmiyormus bebegime kavusmak icin katlanmam gereken bi yol gibi benim icin

Magnezyumsuz sürekli bunları yaşarsın canım kramplar ağrılar ilerleyen zamanlarda daha da artıyor çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…