Canım çok şükür herşey yolunda. Bir sıkıntı yok Ebru hanımda çok tatlı biri bayağı güzel anlatıyor. Bizimki secde pozisyonundaydı ama yüzünü çok göstermek istemedi hep eli yüzündeydi. Plesentamda öndeymiş ama sakıncalı bir durum değilmiş kilolu olsam görmek zor oluyormuş sadece bende sıkıntı olmadı görüş açısından. Çikolata topkek meyvesuyu falan yiyip içmiştim girmeden acayip hareketliydi o yüzden. Bugünkü ultrasondan da bir görüntü paylaşayım sık sık esniyor ve gülümsüyordu.Merhaba canım nasıl geçti ultrasonun umarım Herşey çok iyidir
Bagi neo 2 indirime girdi bugün trendyolda %25 indirimli kızlar bilginize. 21 bin küsura düşüyor.Bagi neo2 incele canım
Canım ben bu kollu olanlardan aldım. Bir de uzun kollu olanlarından aldım. Bebekler ve yaşlılar üşür derler ya bu atlet gibi olanlarından almadım o yüzden.Teşekkür ederim canımBende tahmin ettim ama eminde olamadım tam, anneme sordum o da unutmuş Aslında uyku tulumu içinde erken dediğin gibi hafif kundak işimizi görür gibi dönene kadar. Herkes bir taraftan birşey diyor insan gerçekten ne hangi zamanda lazım tam kestiremiyor Peki atlet olarak bu askılı olandan mı alayım yoksa hafif kolu olandan mı ne dersin? Çoklu satılıyorlar ya gereksiz almayayım boşuna
Ben bugün detaylıdan önce tetanoz aşısını oldum canım. 3’lü bir aşı olduğunu söyledi. Sol koldan oldum biraz sol kolda ağrı var şuan.Kızlar bu arada 20+4'üm. ASM'den aradılar sabah yarın aç karnına tahlil ve boğmacalı tetenoz için çağırıyorlar. Doktoruma da iğneyi ve haftamı ve çağırdıklarını yazım; "Herhangi bir sorun yok kesinlikle öneriyoruz." demiş.
Canım çok şükür herşey yolunda. Bir sıkıntı yok Ebru hanımda çok tatlı biri bayağı güzel anlatıyor. Bizimki secde pozisyonundaydı ama yüzünü çok göstermek istemedi hep eli yüzündeydi. Plesentamda öndeymiş ama sakıncalı bir durum değilmiş kilolu olsam görmek zor oluyormuş sadece bende sıkıntı olmadı görüş açısından. Çikolata topkek meyvesuyu falan yiyip içmiştim girmeden acayip hareketliydi o yüzden. Bugünkü ultrasondan da bir görüntü paylaşayım sık sık esniyor ve gülümsüyordu.
Sen ne istersen onu yapiyor oyle diyimUmarım öyle olur artık doktor değiştirmekte istemem çünküsempatik bir insana benziyor umarım normal doğumu da destekleyen bir doktordur tabi. En büyük korkum Herşey normalken uğraşmamak için direkt sezeryan yapan doktor çünkü
Aaa evet evet ilk gebeliğim canım benim. Tsmam normal o zamanBen 2023te ogluma hamileyken yaptirmistim simdi bogmacali tetanoz ve 1 ay sonra tekrar tetanoz dediler dedim
Bu sekilde yazdim mesaj
Sanirim yakin zamanda vurulmus oldugum icin tek doz vurdur dedi bana
Sen ilk kez vuruluyorsan 2 doz demesi normal o zaman
Ben de bugün vuruldum çok hafif acı var. Hareket ettirip dokununca. Kendimi hiç kasmadım zaten iğne vurulurken sonrası rahat olsun diye. 2-3 gün ağrı sancı yanma yapabilir sıkıntı yok dedi banaBen bugün detaylıdan önce tetanoz aşısını oldum canım. 3’lü bir aşı olduğunu söyledi. Sol koldan oldum biraz sol kolda ağrı var şuan.
Bi abla yazdi bana onada demisler kalbinde sknti var down sendrmlu diye kadin 3 aydir dogum yapms bebegi gayet saglikli cogu perinatoloji doktoru firmalarla anlasmaliyms bu yuzden direk fetal dna yapin diyip size kart verirlwr vs kadin bana dediki sakin korkma hicbirsey olmaz sizde ayni sekilde icinizi ferah tutun hicbirsey olmayacak Allahin izniyle gebeligimizi guzelce yasayalim kendimize zehir etmeyelimAmin ptesi gidecegim hem normal doktora ordan cikinca da tekrar detayli icin perinatologa nolur dua edin her sey yoluna girmis olsun umarim hepimizin bebisi saglikla dogar Rabbim herkesin yavrusunu korusun annem eskiden boyle soylerdi bisey oldugu zaman bende herkes kendi cocuguna dua etsin sen niye herkese ediyosun ki derdim ama anne olunca biseyleri anlamaya basladik sanirim cok degisik bi duyguymus evlat cok baska bir sey hicbir seyle kiyaslanmiyor
Bence iciniz rahat olsun bebekler zaten daha gelisim asamasinda kendinize zehir etmeyin guzelce yasayin gebeligi Allahin izniyle saglikli birsekilde kucagimiza aliriz bebklerimizi kac kisiye danistim hepsine boyle denms dogurunca hepsi saglikljymsBugün üçüncü perinatologa görüneceğim. Umarım geçmiştir bağırsaktaki parlaklık gerçekten hiç tadına varamıyorum hamileliğimin.
Ben normalde asla acı yemem ama hamileliğimin başından beri jalepeno turşusu yiyorum herşeye acı katıyorum anlamadımKizlar ya siz aci tuketiyor musunuz ben normalde de sevmem ama yemege koydugum biber karisikmis sansima cok aci oldu yemegim ama karnim da acti bi tabak yedim bebisi etkilemez dimi aci biber
Geçmiş olsunKızlar dün çok yoğun , koşturmalı bi gün geçirdim , dünden beri bel ağrımla sol kalçamdan bacağıma vuran bi ağrım vardı, bugün bel ağrım geçti ama nerdeyse ayağımın üstüne basamayacak kadar bacağımın ağrısı devam ediyor . Bildiğim fıtık falan da yok , ama ilaç da alamıyorum parol da bir gram fayda etmedi , ne yapsam geçer bu ağrı
Teşekkür ederim ama ben 14.haftadan beri nerdeyse hiç bir ilacı içemiyorum , bebem kusturuyor hepsini , suya karıştırsam bileGeçmiş olsunmagnezyum içiyor musun bilmiyorum ama bu tip ağrılarda de bana günde 2 magnezyum iç demişti
Bende oyleyim ne gerekli goruluyorsa yaptiriyorum hamilelik donemini guzel bisey zannederdim meger hic eglenceli gecmiyormusAy yok bende böyle şeylere gelemem hurafe hepsi. Genetil testi vs her şeyi yaptırdım mesela ama yinede şunun şusu bunun busu stres üstüne stres. İnsan hamileliğinden keyif alamıyor ki hep tetikte acaba ne diyecekler modu oluyor
Sagol canim cok sukur bisey olmadi zaten fazla yiyemedim korkuma sonra baska cesit yemek yaptim ahahahs heralde normalde de yemiyorum diye bana cok fazla geldiEn fazla gece miden yanarafiyet bal şeker olsun
Ay ne bileyim aci ve baharatli tuketmeyin gibi seyler gormusstum heralde mide yanmasini tetikler diye yazdilar ne olur ne olmaz soerayim dedimBen kase kase aci biber tursusu yiyorum en fazla midem yaniyor nolcak kiz aci biberden:)
Öyle canım hamilelik her anlamda zor psikolojik fizyolojik bir survivorBende oyleyim ne gerekli goruluyorsa yaptiriyorum hamilelik donemini guzel bisey zannederdim meger hic eglenceli gecmiyormusbebegime kavusmak icin katlanmam gereken bi yol gibi benim icin
Magnezyumsuz sürekli bunları yaşarsın canım kramplar ağrılar ilerleyen zamanlarda daha da artıyor çünküTeşekkür ederim ama ben 14.haftadan beri nerdeyse hiç bir ilacı içemiyorum , bebem kusturuyor hepsini , suya karıştırsam bileöğüre öğüre parol yuttum, birazdan kusmaya gidicem onu da galiba, 20+5te bende son durum
Kavanoz kavanoz acı biber turşusu kurdum habire canım acı istiyorKizlar ya siz aci tuketiyor musunuz ben normalde de sevmem ama yemege koydugum biber karisikmis sansima cok aci oldu yemegim ama karnim da acti bi tabak yedim bebisi etkilemez dimi aci biber
Haftaya randevu alıcam gidince söyleyeyim de yazsın bakalım belki bi ihtimal şansımı denerim , teşekkürler :)Magnezyumsuz sürekli bunları yaşarsın canım kramplar ağrılar ilerleyen zamanlarda daha da artıyor çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?