Neyse görünce ekler diyelim o zamanAdmin en son 9 eylulde girmis
Tablodaki bütğn bilgileri yazmadıysan ekleyemem ki :)Ben listede neden adımı göremiyorum ?aegamze
Kızlar bi de neden listede isim güncellemesi yapmıyosunuz ya , isimleri hazır değil mi bebişleriniziiinnn :)
Genellikle etiketlendiğim zaman giriyorum, onun dışında pek vakit bulamıyorum açıkçasıAdmin en son 9 eylulde girmis
Ama yazdııımmm :)Tablodaki bütğn bilgileri yazmadıysan ekleyemem ki :)
Bana da 450 gram olmus dedi bende sormadim normal mi diyeKizlar bebisleriniz kac gram 21+5 te 385 gram cikti detaylida.heyecandan doktora normal mi diue sormayi unuttm
Senin bebisin adini okuyunca aklima sarkici ece mumay geliyo
Ayy nolur deşme yaramı , sırf bundan ötürü ben Umay Ece olsun diye çok savaş verdim Umayı ben çok istiyorum eşim de Ece dedi tutturdu illa Ece başta olcakmış, başta hangisi varsa o daha çok söylenirmiş Ece daha güzelmişş miş de mişşSenin bebisin adini okuyunca aklima sarkici ece mumay geliyo
Benim bebe büyüyene kadar Ece Mumay'ın unutulmasını diliyorum aminSenin bebisin adini okuyunca aklima sarkici ece mumay geliyo
Zaten su an o kadar populer degilBenim bebe büyüyene kadar Ece Mumay'ın unutulmasını diliyorum amin
Benim arkadasim kizinin adini Ecem koyduAyy nolur deşme yaramı , sırf bundan ötürü ben Umay Ece olsun diye çok savaş verdim Umayı ben çok istiyorum eşim de Ece dedi tutturdu illa Ece başta olcakmış, başta hangisi varsa o daha çok söylenirmiş Ece daha güzelmişş miş de mişşYoksa ben hastanedeyken sadece Ece yazdırıp gelirmişşş bi kavgalar bi kıyametler , el mecbur kabul ettim o Ece desin ben Umay dicem
Az veya cok olsaydi soylerdi heralde diye dusunuyorum bende yine de ic rahat etmiyo isteBana da 450 gram olmus dedi bende sormadim normal mi diye
Genelde 35.haftadan sonra soruyorum ben kilosu iyi mi diye
Aynen soylerdi yaAz veya cok olsaydi soylerdi heralde diye dusunuyorum bende yine de ic rahat etmiyo iste
Ahh aman çok şükür ,bi travma daha kaldıramazdımBenim arkadasim kizinin adini Ecem koydu
Neyse ki esin Ecem diye tutturmamis
Yoksa Ecem umay olcakti
Ikisini birden soyleyince tam ece mumay olurdu
Eski nesil bilmiyor en azından o yönden avutuyorum kendimi , nolur bebenin adı çok güzel deyin yoksa yine depresyona gircem , yeni çıktım daha isim kaosu depresyonundan haahahhaZaten su an o kadar populer degil
Yaza bi hit patlatmaz umarim
O sirada daha isim bulamayan benEski nesil bilmiyor en azından o yönden avutuyorum kendimi , nolur bebenin adı çok güzel deyin yoksa yine depresyona gircem , yeni çıktım daha isim kaosu depresyonundan haahahha
Adiyla yasasin saglikla gelsin ismi ne olursa olsun alisicaz zatenEski nesil bilmiyor en azından o yönden avutuyorum kendimi , nolur bebenin adı çok güzel deyin yoksa yine depresyona gircem , yeni çıktım daha isim kaosu depresyonundan haahahha
Ben ilk okudugumda aklima gelmisti ama o zaman yazmadim seni tanimiyordum espri kaldirir misin falan diye simdi tekrar yazinca yazasim geldiEski nesil bilmiyor en azından o yönden avutuyorum kendimi , nolur bebenin adı çok güzel deyin yoksa yine depresyona gircem , yeni çıktım daha isim kaosu depresyonundan haahahha
Ay kusura bakma o zaman gözümden kaçmış
Ebebekten aldım. Natürel sepet beşik diye geçiyor. Sepet kısmı kurulu geliyor. Ayaklarını siz kuruyorsunuz. Daha ona sıra gelmedi. Bi de kedilerimiz var muhtemelen onlar yatacak bebek gelene kadar :) birazdan ekliyim görselAyy siz bensinizözür dileyerek söylüyorum köy evi vibeı veriyor bana nedense , bi sevemedim Cuma detaylıdan sonra alıcam bende hayırlısıyla bi atlatayım . Siz nerden aldınız mağazadan mı trendyoldan mı ?Kurduysanız görsel ekleyebilir misiniz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?