Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    140
Senin bebisin adini okuyunca aklima sarkici ece mumay geliyo
Ayy nolur deşme yaramı , sırf bundan ötürü ben Umay Ece olsun diye çok savaş verdim Umayı ben çok istiyorum eşim de Ece dedi tutturdu illa Ece başta olcakmış, başta hangisi varsa o daha çok söylenirmiş Ece daha güzelmişş miş de mişş Yoksa ben hastanedeyken sadece Ece yazdırıp gelirmişşş bi kavgalar bi kıyametler , el mecbur kabul ettim o Ece desin ben Umay dicem

Benim arkadasim kizinin adini Ecem koydu
Neyse ki esin Ecem diye tutturmamis
Yoksa Ecem umay olcakti
Ikisini birden soyleyince tam ece mumay olurdu

Eski nesil bilmiyor en azından o yönden avutuyorum kendimi , nolur bebenin adı çok güzel deyin yoksa yine depresyona gircem , yeni çıktım daha isim kaosu depresyonundan haahahha
Ben ilk okudugumda aklima gelmisti ama o zaman yazmadim seni tanimiyordum espri kaldirir misin falan diye simdi tekrar yazinca yazasim geldi
Yok ismi gayet sirin bebisin adiyla yasasin
Biz daha isim bulamadik bulduk da kararsiziz hala
Sen en azindan netlestirmissin
Isim secmek cok zor ya

Ebebekten aldım. Natürel sepet beşik diye geçiyor. Sepet kısmı kurulu geliyor. Ayaklarını siz kuruyorsunuz. Daha ona sıra gelmedi. Bi de kedilerimiz var muhtemelen onlar yatacak bebek gelene kadar :) birazdan ekliyim görsel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…