Yüksek ihtimal ben bir doz daha olacakmışım ama kolum o kadar ağrıyor ki ikinciyi olmak gelmiyor içimden. Bir halsizlik mide bulantısı da yaptı bende bugün.10 sene cok canim tabi
Ben 2 sene once oldum ondan tek doz dedi doktor sanirim
Alanlar paylaşırsa bende çok sevinirim. Şuan bagi neo 2 düşünüyorum ama instagramda o kadar çok karşıma bebek arabaları çıkıyor ki sürekli birine yükseliyorum fakat e-bebekte baktığımda en sürümü kolay bagiydi manevrası bayağı iyiydi arabanın ve hafifti de. En iyisi deneyerek almak bence.Ayyy ne alcaz ayol ben ama travel almak istiyorum hafif ve uygun fiyatlı var mı travel önerebileceğiniz ?
Evet pusetli olanı da var zatenPrego iyi de puseti set içinde yok sanki kabin boy olana puset ayrı alıp takılabiliyor mu
Ya bagiye bende baktım da , benim amacım 10-15 bin bandında bi şey alıp üstüne daha farklı bi ihtiyacı karşılamak en son 21 bindi bagi, ama sanırım en sonunda yine 20-25i gözden çıkarıcaz gibi duruyorAlanlar paylaşırsa bende çok sevinirim. Şuan bagi neo 2 düşünüyorum ama instagramda o kadar çok karşıma bebek arabaları çıkıyor ki sürekli birine yükseliyorum fakat e-bebekte baktığımda en sürümü kolay bagiydi manevrası bayağı iyiydi arabanın ve hafifti de. En iyisi deneyerek almak bence.
Oğlumun adı Arel bu bebisede ne koycsm bulamadımBende erkek de var , malum bana 12. haftada erkek demişlerdi hepsine ful teçhizat hazırlanmıştım
*Yusuf
*Aren
*Barlas
*Oğuz
*Ata
*Demir
*Gökalp
*Göktuğ
*Kağan
*Timur
*Arden
*Zeyd
*Kutay
*Özer
*Ozan
*Alpaslan
*Doruk
*Yağız
*Yiğit
*Mert
*Serhan
*Güray
*Artun
*Giray
*Selim
Veee niceleri tabi ki .. :)
Evet baktım lotus ve aria modelleri var hem kabin hem pusetliEvet pusetli olanı da var zaten
Arel ve KaranOğlumun adı Arel bu bebisede ne koycsm bulamadımbunlar iyi fikir oldu teşekkürler
Aren ve Arden hem uyumlu hem anlamları güzel , düşünülebilir bence :) rica ederim ne demekOğlumun adı Arel bu bebisede ne koycsm bulamadımbunlar iyi fikir oldu teşekkürler
Ahahaaa maşallahhBende erkek de var , malum bana 12. haftada erkek demişlerdi hepsine ful teçhizat hazırlanmıştım
*Yusuf
*Aren
*Barlas
*Oğuz
*Ata
*Demir
*Gökalp
*Göktuğ
*Kağan
*Timur
*Arden
*Zeyd
*Kutay
*Özer
*Ozan
*Alpaslan
*Doruk
*Yağız
*Yiğit
*Mert
*Serhan
*Güray
*Artun
*Giray
*Selim
Veee niceleri tabi ki .. :)
Ben de lina ve Alina arasında kalmıştım ama şuan lina önde gidiyor bizde de :)İlk kızımın adı Ela. İkincisini Lina koyacağız canım fikir olur belki sana da.
Arel ve aren de uyumluOğlumun adı Arel bu bebisede ne koycsm bulamadımbunlar iyi fikir oldu teşekkürler
Oğlum şimdi kreşe gidiyor hepsinin adı Aren Arın Arin Arden Asel valla arlı bişey koymicam bu seferArel ve aren de uyumlu
Sonucu haber verirsin canım inşallah çıkmaz bişeyBugün şeker yükleme yaptırıyorum kızlar içeceğin ne kadar iğrenç olduğunu unutmuşum
İnşallah canım sağolasın ikinci kez idrar yolu enfeksiyonu çıktıSonucu haber verirsin canım inşallah çıkmaz bişey
Geçmiş olsun gebelikte yakayı bırakmıyor şu enfeksiyon çok kişide okudumİnşallah canım sağolasın ikinci kez idrar yolu enfeksiyonu çıktı
banada sidefer stick önerdi dr um bende onu kullanıyorum şimdilik umarım fayda verirBestiron marka kullanıyorum. Özel hastanedeki doktor önerdi. Çok memnunum. Baş ağrısı kabızlık mide bulantısı vs yapmadı. Genelde kahvaltı ya da yemekle alıyorum.
Ay ben defne ye bayılıyorumKizlar hangi isim daha hoş sizce?
Derin
Defne
Selen
Mısra
Göksu
Kararsizlik ne zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?