Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    140
Kızlar merhaba anne bebek çantası olarak hangi model tercih ettiniz link atabilir misiniz ben bu attığımda kararsız kaldım ne düşünüyorsunuz??
İndirime girmiş de çok gecikmeden alayım dönüşlerinize göre diyorum

Ayyy ne alcaz ayol ben ama travel almak istiyorum hafif ve uygun fiyatlı var mı travel önerebileceğiniz ?
Alanlar paylaşırsa bende çok sevinirim. Şuan bagi neo 2 düşünüyorum ama instagramda o kadar çok karşıma bebek arabaları çıkıyor ki sürekli birine yükseliyorum fakat e-bebekte baktığımda en sürümü kolay bagiydi manevrası bayağı iyiydi arabanın ve hafifti de. En iyisi deneyerek almak bence.

Ya bagiye bende baktım da , benim amacım 10-15 bin bandında bi şey alıp üstüne daha farklı bi ihtiyacı karşılamak en son 21 bindi bagi, ama sanırım en sonunda yine 20-25i gözden çıkarıcaz gibi duruyor

Oğlumun adı Arel bu bebisede ne koycsm bulamadım bunlar iyi fikir oldu teşekkürler

Ahahaaa maşallahh ilk 2 si benim

Bestiron marka kullanıyorum. Özel hastanedeki doktor önerdi. Çok memnunum. Baş ağrısı kabızlık mide bulantısı vs yapmadı. Genelde kahvaltı ya da yemekle alıyorum.
banada sidefer stick önerdi dr um bende onu kullanıyorum şimdilik umarım fayda verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…