Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    171
Kızlar birşey soracağımm; Malum genelde sola veya sağa yatmaya çalışıyoruz geceleri. Ama benim uzun bir süre aynı tarafa yatınca kalça kemiğim ağrımaya başladı ağrıyla karışık huzursuz bacak gibi oluyor sankii. Sizde de bu tarz bir durum oluyor mu. Magnezyum kullanıyorum kimi zaman günde bir kimi zaman günde iki.

Yazarım tabii ki. En son sata göre biraz daha tombik gidyoduk bir iki gündür de sabah şekerlerim hafif yüksek çıktı bakalım ne diyecek doktor. Ben tabi her gidişimde acaba açılmam var mı sancım var mı serviks kısalmış mı gibi tesirginliklerle gidiyorum hiç böyle bit şey yaşamamış olmama rağmen umarım her şey yolundadır

Bende soruyorum serviksi ya ama allaha şükür bir problem olmadı. Plesenta yerleşimi falan şükür güzel. Ben de en son nromal ölçüme göre 28+2 de gittim bebek 29+1 çıktı boy 30+1 çıktı kilo 1.417 gram çıktı. Bizimki de biraz ileriden gidiyor boy konusunda da uzun olacak diye özellikle belirtiyorlar her gittiğimde. Eşimle biz normaliz ama kendi dayımla dede uzun onlara çekti herhalde :)

Canım bende o şekilde değil ama bacak arası kemiği ağrıyor aynı tarafta çok yatınca ona da doğurana kadar bir çözüm yok sanırım

Ben de en son 29+6da 1600 gr demişti boy söylemiyor ama hiç

Canım bende o şekilde değil ama bacak arası kemiği ağrıyor aynı tarafta çok yatınca ona da doğurana kadar bir çözüm yok sanırım

Ben de en son 29+6da 1600 gr demişti boy söylemiyor ama hiç
Boya çok doğru demiyorlar zaten kuzuu. Kilomuz da yaklaşık aynı gidiyor demek ki :) Bana da her hafta 200-250 g kadar alacak bundan sonra demişti.

Bu siyatik bende de var Allah yardımcın olsun sol kalça kemiği ve bacak ağrısı bazen bacağımı atıp yürümek bile işkence gibi caresi yok dedi benim doktor gece uyandıracak kadar ağrıyor
Sana da geçmiş olsun canım beni en iyi sen anlıyorsundur şimdi nasıl ağrılı bişey olduğunu oturup kalkamıyorum, uzanamıyorum anlamadım ne yapacağım

Bu siyatik bende de var Allah yardımcın olsun sol kalça kemiği ve bacak ağrısı bazen bacağımı atıp yürümek bile işkence gibi caresi yok dedi benim doktor gece uyandıracak kadar ağrıyor
Bende de aynı şekilde, uzun bir süredir iki kalçama da vuruyor ve ağrıyla uyanıyorum. Kalkıp beş on metre bile olsa biraz yürümem rahatlatıyor.

Çok geçmiş olsun acaba doktora mı görünseydiniz
Sancıları kaydettim, iki üç saatlik yoğunluktan sonra bel ağrım geçince gece doktora gitmekten vazgeçtim. Gece sabit aralıklarla geliyordu, özellikle o korkuttu ama şu an belim ağrımıyor çok şükür. Bugün aile hekimine uğrayacağım. Bir önerisi olur mu bakacağım. Kadın doğum randevum 10'unda. Devlette takipli olduğum için doktorumun iletişim bilgileri yok ne yazık ki elimde.

Günde iki magnezyum, bir maden suyuna rağmen en az bir aydır aynı ağrılar bende de var. Yataktan kalkıp yürümeden geçmiyor, ne tarafa dönsem ağrıyor ve uyutmuyor ağrıyınca, sürekli uyanıyorum. Birçok gebede var sanırım bu durum.

Canım günde iki magnezyum demişsin hangisini kullanıyorsun benimde bacak ağrım var bir tane kullanıyorum sadece iki defa kullansam bi zararı olur mu doktoruma da sormadım

Günaydınlar gece uyumayanlardan biri de benim. Sabah uyuyorum o nedenle artık bitkin düşüyorum herhalde yalnız ilk doğumdada aynısı olmuştu böyle uyunuyordum doğumdan sonra geceleri bir uyuma isteği geldi anneme al sen emzir diyecek kadar. Korkuyorum doğumdan sonda gene gecele o uyuma isteği bastırır diye.

Benim garip bi sekilde ayak bilegimin uzerindeki kemik agriyor sadece biraz ayakta kalayim basliyor hemen
Aaaa ya bu gebelikten miymiş ? Sol ayağımın işaret ve orta parmağının arasındaki kemik ağrıyor , asla vurma çarpma bi şey yok kafayı yiyecektim bu da mı gebeliktenmişş , daha neler duyacak bu kulaklar acaba her gün yeni bir güncellemeyle uyanıyorum valla

Ay benim de bugün öyle sanki akşam dayak yemiş gibi kalktım yataktan her yerim ağırıyor ya

Dünden beri toplanıyor sanırım benimkide çok kasılma oluyor sanırım bu allahtan düzenli değilde idare ediyorum. Haftaya cuma kontrol 32+0 olcam herhalde nst’ye sokar diye düşünüyorum.

Kizlar 32+4 teyim sabah ilk tuvaletimi yaptiktan sonra kanamam basladi hastaneye gidiyorum suan insallah bisey yoktur cok korkuyorum ge panikledim kanamasi olan var mi nolur dua edin
Çok geçmiş olsun bişey yoktur umarım sakin ol ciğer geliştirici kasılma önleyici verip durdurmaya çalışırlar sıkıntı varsa da Allah yardımcın olsun

Kizlar 32+4 teyim sabah ilk tuvaletimi yaptiktan sonra kanamam basladi hastaneye gidiyorum suan insallah bisey yoktur cok korkuyorum ge panikledim kanamasi olan var mi nolur dua edin
CAnım çıktın mı haber ver muhakkak önemli birşey yoktur umarım dualarım seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…