Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    98
Hiç sormaa bi de buranın sıcağı değişik pis bir sıcak. Akdenizli olduğum için asla alisamayacagim kupkuru bir sıcak resmen çöl
Off ben de bir Mersinli olarak buraların havası kuru hastalıklı geliyor her şey herkes kokuyor ya bu aralar iyice bozuldu dengem

Merhaba kızlar 26 sı asıl test günümdü

21.05 - 65
24.05 - 245
26.05 - 428
28.05 -1045
Çıkmış son testte benim gibi iki katından fazla çıkan var mı sıkıntı yok dedi kliniğim ama içime şüphe doğdu 850 yi geçsin diye dua ederken 1045 şoku yaşadım

2 katı civarı o canım az aşağı az yukarı normal benim 3 katı artıyordu endişe edecek bir şey yok

2 katı civarı o canım az aşağı az yukarı normal benim 3 katı artıyordu endişe edecek bir şey yok
Benimde 17 Mayıs 6.6
19 Mayıs 44.4
21 Mayıs 96.4 regl günümdü
23 Mayıs 422
25 Mayıs 1232 çıktı normal mi sizce fazla artmış mı endişeleniyorum bende

Kivircikist Soğan suyu denemeyin zencefil bal çayı iyi gelecektir

Son düzenleme:
4+4 görünür mü kese
Kese 4. Haftada oluşmaya başlar beta nıza kullanılan cihaza bağlı beta 3500 den sonra görülebilir ben 5+4 de kalp atışı duymuştum kesem 4 de görünürdü gitseydim kan testleriyle stres oluşturmayın kendinize gidip görünün 2 3 gün sonra net olur kafanız

merhabalar kızlar bende yarın dr a gideceğim inş kalp atışını duyarım
bulantım yok sadece gögüslerim hassas adet agrısı gibi ağrılarım oluyor arada progesteron başladı dr um geçen hafta dinlen dedi balıkesirden olan var mı ? :)

Endişelenmeyin bazı dr lar çok acımasız oluyor gecen hafta gittiğim bi dr bana kalp atışı duymazsak kürtaj yaparız dedi eşimde bende üzüldük hemen başka bi dr a randevu aldık özel gittik dr baya ilgilendi ilaçlar verdi tek dr a bağlı kalmamak ve stres yapmamak lazım :)

Ben varım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…