Off ben de bir Mersinli olarak buraların havası kuru hastalıklı geliyor her şey herkes kokuyor ya bu aralarHiç sormaa bi de buranın sıcağı değişik pis bir sıcak. Akdenizli olduğum için asla alisamayacagim kupkuru bir sıcak resmen çöl
Evet canım 3 güne kadar çekebilirsinKızlar 4+4 dym bugün çok regl sancısı çektim normal olarak regl günüm bu ağrıyı çekmem normalmidir
2 katı civarı o canım az aşağı az yukarı normal benim 3 katı artıyordu endişe edecek bir şey yokMerhaba kızlar 26 sı asıl test günümdü
21.05 - 65
24.05 - 245
26.05 - 428
28.05 -1045
Çıkmış son testte benim gibi iki katından fazla çıkan var mı sıkıntı yok dedi kliniğim ama içime şüphe doğdu 850 yi geçsin diye dua ederken 1045 şoku yaşadım
ay öyle mi mol gebelikten falan korktum allaha şükür sağolasın canım2 katı civarı o canım az aşağı az yukarı normal benim 3 katı artıyordu endişe edecek bir şey yok
Benimde 17 Mayıs 6.62 katı civarı o canım az aşağı az yukarı normal benim 3 katı artıyordu endişe edecek bir şey yok
Bu kadar çok testi neden yaptırıyorsunuz 2 tane yetiyor strese sokar sizi gidip kesenize baktırınBenimde 17 Mayıs 6.6
19 Mayıs 44.4
21 Mayıs 96.4 regl günümdü
23 Mayıs 422
25 Mayıs 1232 çıktı normal mi sizce fazla artmış mı endişeleniyorum bende
4+4 görünür mü keseBu kadar çok testi neden yaptırıyorsunuz 2 tane yetiyor strese sokar sizi gidip kesenize baktırın
Sogan suyu adet söktürücü ilk baslarda pek önermiyorlar icmeseniz daha iyi sankimutlaka denicem teşekkür ederim :)
Benim tam 4+4 de gözüktü kese4+4 görünür mü kese
Soğan suyu+bal karıştır ye.Her defa taze yapsan iyi olur,kalınca tadı çok acı oluyor.Benim oğlumun burnu akıyordu,bunu 1 gün yaptım ertesi gün burun akıntısı kesildi.Mide sorunun yoksa sarımsağı minik minik doğrayıp bala karıştır ve yut.Bu da iyi.Limonlu zencefilli ballı su içe bilirsin.Zencefil ve ıhlamur gebelikte zararsız diye biliyorum.
Betanız kaçtı o zamannBenim tam 4+4 de gözüktü kese
4+4 ken betanız kaçtı?Benim tam 4+4 de gözüktü kese
Kese 4. Haftada oluşmaya başlar beta nıza kullanılan cihaza bağlı beta 3500 den sonra görülebilir ben 5+4 de kalp atışı duymuştum kesem 4 de görünürdü gitseydim kan testleriyle stres oluşturmayın kendinize gidip görünün 2 3 gün sonra net olur kafanız4+4 görünür mü kese
Benimde 3 günde 5 katına çıkmıştı. Sizinde 2 günde 3 katı . Gayet normal olması gerektiği gibi merak etmeyinBenimde 17 Mayıs 6.6
19 Mayıs 44.4
21 Mayıs 96.4 regl günümdü
23 Mayıs 422
25 Mayıs 1232 çıktı normal mi sizce fazla artmış mı endişeleniyorum bende
İçiime su serptiniz çok teşekkür ederimBenimde 3 günde 5 katına çıkmıştı. Sizinde 2 günde 3 katı . Gayet normal olması gerektiği gibi merak etmeyin
Ben bugün yinede keseye bakmaya gideceğim 25 inde 1232ydi yükselmiştir heralde değil miİçiime su serptiniz çok teşekkür ederim
Ben varım :)merhabalar kızlar bende yarın dr a gideceğim inş kalp atışını duyarım
bulantım yok sadece gögüslerim hassas adet agrısı gibi ağrılarım oluyor arada progesteron başladı dr um geçen hafta dinlen dedi balıkesirden olan var mı ? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?