- 18 Mayıs 2025
- 112
- 69
- 13
- 29
Ben de Elazığdayım ama doktor için diyarbakır düşünüyorum önerdiğiniz bir doktor var mı :)Ay ben de Diyarbakırdayım çokk zor her şeyden nefret ediyorum şu dönemde zaten bir de sıcak
evet ben hamilelikten önce adet söktürsün diye içiyordum riskli olabilir
Maşallah değerin güzel canımMerhaba kızlar 26 sı asıl test günümdü
21.05 - 65
24.05 - 245
26.05 - 428
28.05 -1045
Çıkmış son testte benim gibi iki katından fazla çıkan var mı sıkıntı yok dedi kliniğim ama içime şüphe doğdu 850 yi geçsin diye dua ederken 1045 şoku yaşadım
ben de aynı durumdayım 7 hafta 1 günlük, insanın hiç mi midesi bulanmaz, hiç mi bir seyden tiksinmez :) biraz gögüs agrısı arada çok az kasık agrısı budur. ve bu durum huzurmu kaçırıyor, ayrıca ilk çocuğumda daha 35 hcg yle kusmaya başlayıp 4 ay boyunca hiç durmadan kusmuş insandım.Bir de bir şey sormak istiyorum 7. Haftamdayım ve hala kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum var mı böyle olanne mide bulantısı ne iştahsızlık, neysem oyum yani tek fark gün boyu yorgun ve uykuluyum
Çok sağolasınız içimi rahatlattınızzMaşallah değerin güzel canımbenim 13 ünde 45 20 Mayıs'ta 2185 çıktı doktor sorun olmadığını iyi olduğunu söyledi için rahat olsun
beyaz leblebi yiyin diyorlar ama asiriya kacmadankızlar merhaba , bugün ayrı bir bulantım var sabah hiçbişey yiyemedim bulantıdan yemek düşününce midem kalkıyor kraker yiyorum bastırsın diye ama çok zorlanıyorum su bile içmedim bugünne önerirsiniz
Zayıfsan görünür5. Haftada karindan kese gozukur mu 5+3 teyim ilk kez gidicem
Bende balıkesirdeyimmerhabalar kızlar bende yarın dr a gideceğim inş kalp atışını duyarım
bulantım yok sadece gögüslerim hassas adet agrısı gibi ağrılarım oluyor arada progesteron başladı dr um geçen hafta dinlen dedi balıkesirden olan var mı ? :)
merkezde misin doç kime gittin de öyle konuştu sana boş gebelik vs diye fakültede mi bana da öyle dedilerBende balıkesirdeyim
Hangi ilaçları kesti canım kanama alanı vs var mıydıHerkese merhabalar tekrar konusmalari okuyorum ama bazen atliyor sayfa cabuk ilerliyor masallah herkese guzel haberler saglikli evlatlar diliyorumm
Benimde
22mayis 170
24 mayis 683
26 mayis 2188 cikmisti bugun perinatalogta muayane oldum cok sukur kese ve yolk kese gozuktu.
Ama hoca ilaclarimi kesti o yuzden korkuyorum cok tup bebekle oldu ilaclarla oldu yani simdi onlari kesmek beni korkutuyor.
Boyle birden ilaclari kesilenler olmus muydu
Ayy ben cok kötüyüm ilk 6 hafta sorun yoktu ama 7. Haftada başladı mahvediyor beni ne yersem çıkarıyorum zofran yazdı doktorum biraz toparladı gibi ama bakalımMide bulantısı başlayan oldumu arkadaşlar
Kaçıncı haftada başladı
Prograf , nidicard , oksopar , coraspin , zarzio bunlari kesti.Hangi ilaçları kesti canım kanama alanı vs var mıydı
Benim bir gün önce 2795 çıkmıştı bir gun sonra 5 bin küsur olmustu iki katindan da fazla artmisti4+4 ken betanız kaçtı?
2795 çıkmıştı benimBetanız kaçtı o zamann
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?