Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    99
kızlar merhaba , bugün ayrı bir bulantım var sabah hiçbişey yiyemedim bulantıdan yemek düşününce midem kalkıyor kraker yiyorum bastırsın diye ama çok zorlanıyorum su bile içmedim bugün ne önerirsiniz

Maşallah değerin güzel canım benim 13 ünde 45 20 Mayıs'ta 2185 çıktı doktor sorun olmadığını iyi olduğunu söyledi için rahat olsun

Herkese merhabalar tekrar konusmalari okuyorum ama bazen atliyor sayfa cabuk ilerliyor masallah herkese guzel haberler saglikli evlatlar diliyorumm
Benimde
22mayis 170
24 mayis 683
26 mayis 2188 cikmisti bugun perinatalogta muayane oldum cok sukur kese ve yolk kese gozuktu.
Ama hoca ilaclarimi kesti o yuzden korkuyorum cok tup bebekle oldu ilaclarla oldu yani simdi onlari kesmek beni korkutuyor.
Boyle birden ilaclari kesilenler olmus muydu

Eklentiler

• image.webp
    13 KB · Görüntüleme: 33
Bir de bir şey sormak istiyorum 7. Haftamdayım ve hala kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum var mı böyle olan ne mide bulantısı ne iştahsızlık, neysem oyum yani tek fark gün boyu yorgun ve uykuluyum
ben de aynı durumdayım 7 hafta 1 günlük, insanın hiç mi midesi bulanmaz, hiç mi bir seyden tiksinmez :) biraz gögüs agrısı arada çok az kasık agrısı budur. ve bu durum huzurmu kaçırıyor, ayrıca ilk çocuğumda daha 35 hcg yle kusmaya başlayıp 4 ay boyunca hiç durmadan kusmuş insandım.

beyaz leblebi yiyin diyorlar ama asiriya kacmadan

Hangi ilaçları kesti canım kanama alanı vs var mıydı

herkese merhaba , dün 5+5 de kese görmek için gittim. Doktor kesemin çok yukarıda tüplere yakın olduğunu dış gebelik olabileceğini söyledi. Perinatolog da baktı o daha aşağıda gördü. 1 hafta sonra tekrar bakalım dedi. Böyle bi durum yaşayanınız varmı. Çok stresli bir hafta nasıl bekleyeceğim bilmiyorum

Kivircikist Soğan suyu denemeyin zencefil bal çayı iyi gelecektir
Kivircikist soğanın sıkılmış suyu,kaynatılmış suyu değil ve 1 çay kaşığı ölçüde sıkıp 1 çay kaşığı balla karıştırıp yemek lazım.Soğandan çekiniyorsanız,yapmayın.Ihlamur,zencefil çaylarını da günde 1-2 bardaktan fazla tüketmemek lazım.
Soğuk algınlığı ve grip için pek fazla şey yapamıyoruz hamilelikte.İnternetde de araştırın,ne yapa biliyorsanız yapın,ama en iyisi kendini hastalıktan korumak.Ben ilk hamileliğimin yarısını grip olarak geçirdim,çünkü çocuklarla çalışıyprdum ve iyileşmem de 1 ayı buluyordu.

Hangi ilaçları kesti canım kanama alanı vs var mıydı
Prograf , nidicard , oksopar , coraspin , zarzio bunlari kesti.
Estrofem , progestan dex , progestan vaj kullanmaya devam et dedi.
Ama pihtilasmam var o yuzden oksopardan cok endiseliyim . Benim gibi olan var mi acaba ?

Kanama alani falan soylemedi suan her sey yolunda dedi cok sukur ama iste bitmiyor ki maalesef endiseler

Kalp atışını duyan anneler, doktorunuz kontrole tekrar ne zaman çağırdı? Kalp atışından sonra kacinci hafta gidilmesi gerekiyor? Kan tahlili istediler mi sizden? Ben kan değerlerine bakarlar sandım ama bakmadılar… (7+5)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…