- Konu Sahibi Mrs Dalloway
-
- #3.301
Ben 10+0 ım, benim de 4 haftadir hep lekelenmem oldu, yeni yeni azaldi, 2 gun once yine geldi. Dun dr kontrolum vardi hersey normaldi. Dr. kahverengi akinti normal korkma diyor. Progestan fitil ya da igne kullanmanizi soyleyebilir dr eger kullanmiyorsaniz.. ama endiselenecek birsey yok, kahverengi kan eski kan..Bu şekilde olan varmı ya ben çok endişeliyim inşallah bir aksilik olmaz hala leke devam ediyor
Progestan fitil verdi bana da. Bugün kullanmaya başladım azalır mı bilmiyorum haftaya kontrole gideceğimBen 10+0 ım, benim de 4 haftadir hep lekelenmem oldu, yeni yeni azaldi, 2 gun once yine geldi. Dun dr kontrolum vardi hersey normaldi. Dr. kahverengi akinti normal korkma diyor. Progestan fitil ya da igne kullanmanizi soyleyebilir dr eger kullanmiyorsaniz.. ama endiselenecek birsey yok, kahverengi kan eski kan..
Kahverengi çamur tarzında sümüksü bi akıntıBen 10+0 ım, benim de 4 haftadir hep lekelenmem oldu, yeni yeni azaldi, 2 gun once yine geldi. Dun dr kontrolum vardi hersey normaldi. Dr. kahverengi akinti normal korkma diyor. Progestan fitil ya da igne kullanmanizi soyleyebilir dr eger kullanmiyorsaniz.. ama endiselenecek birsey yok, kahverengi kan eski kan..
Ilk 12 hafta normal diyorlar, merak etmeyin.Kahverengi çamur tarzında sümüksü bi akıntı
Ne kadara yaptırdınızİnşallahbu arada ben nipt test yaptırdım haftaya kesin sonucu alacağız inşallah Aman sağlıklı olsunlar yeter, cinsiyet biraz işin magazin kısmı
Boya zaten kimyasallar yüzünden istenmiyor yani bilimsel bir açıklaması var da kestirme tamamen batıl inançSaç bıyatıpmazı biliyorum da kestirmekle ilgili yorumları ilk kez gördüm. Neden saç kestirmiyorsunuz
Bu arada benim arkadaşım önümüzdeki hafta kan verecek fetal dna için. Ankara’ya gönderiliyormuş. 15 bin tl dediler.Ne kadara yaptırdınız
Merhabalar,10+0 dayım. Dünden beri çamur şeklinde kahverengi akıntım var, korkup dün hemen doktora gittim, bebeğin kalp atışını duyduk rahimde açılma da yok dedi. Ama progestan fitil verdi. Bugün de leke gelince kullandım, haftaya tekrar gideceğim, korkuyorum umarım bir şey olmaz ilk gebeliğim bu arada
Bandana falan takın bebişin sağlığı için değmez mi öyle motive edin kendinizi artıkselamlar şuan benimde acil saçımı boyatmam lazım doktorla yeni konuştum özellikle sordum cevabı ise ilk 3 ay organlar yeni yeni oluşuyo bebek tam kapasite anneden besleniyor kesinlikle önermem ben dedi. kaldık böyle saç dibiyle
18bin küsuratı da var ama hatırlamıyorum tamNe kadara yaptırdınız
Evet bende bu aralar sakızla rahatlıyorum naneli cok iyi geliyor.Kızlar burda biri sakız önermişti bulantı için. Denedim bende de faydası oldu yazayım dedim denemek isteyen olursa benim gibiyorulunca bırakıyorum ama olsun yarım saat de olsa bastirmasi nimet gibi geldi dün bulantidan açlıktan ağlamıştım çünkü o kadar çok kötü geçti ki
pedi dolduracak kadarsa kesin bi doktorunla görüş canım, fazla gibi geldi banaKızlar bugün sabah ve az önce çok yoğun sarı bir akıntı geldi bir pedi doldurur neredeyse ilk kez böyle bir şey oldu. Kokusuz kaşıntı yanma yok. Neden olabilir sizce size oldu mu böyle bir şey
normal sakız işe yaramadı bide naneli deneyeceğimEvet bende bu aralar sakızla rahatlıyorum naneli cok iyi geliyor.
Canım büyük ihtimalle hormonal bir şeydir. Bir doktoruna sor bakalım, önemli olduğunu sanmıyorumKızlar bugün sabah ve az önce çok yoğun sarı bir akıntı geldi bir pedi doldurur neredeyse ilk kez böyle bir şey oldu. Kokusuz kaşıntı yanma yok. Neden olabilir sizce size oldu mu böyle bir şey
Açık sarı sümüksü bir şey afedersinizpedi dolduracak kadarsa kesin bi doktorunla görüş canım, fazla gibi geldi bana
İnşallah canımCanım büyük ihtimalle hormonal bir şeydir. Bir doktoruna sor bakalım, önemli olduğunu sanmıyorum
Benimde tahmini doğum tarihini ekler misin 06. 02Hayırlı olsun güncelliyorum
Başka listeye ekleme mesajı varsa beni etiketleyerek ekleyin arkadaşlar. Girdiğimde çok sayfa birikmiş oluyor. Hepsini tek tek takip etmem mümkün değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?