kızlar benim saçlarım aniden uzadı kirpiklerim kıvrıldı ve uzadı iyi belirtilerim bunlar vücudum ödem toplamaya başladı iki gündür kendimi çok şiş hissediyorum yürüyüşe gitmem lazım ama midem yandigi için bütün hevesim kaçıyor ben de kaşlarımı açardım ama hamileliğimi öğrendiğimden beri açmadım onu da boyayla açıyordum sizce açsam tehlikesi olur mu
Bende inanılmaz şişlik oldu normalde de beli sıkan şeyler sevmezdim. Şimdi şiştiğim için eşiminkilere başladım. Belimi asla sarmasını istemiyorum üstümdekilerin
Bence de söyleyin ben onun için gitmemiştim ama muayene ederken akıntımı gördü normalde oluyor mu dedi ,her zaman olmuyor kaşıntı ,koku ,idrarda yanma vs de yaşamıyorum dedim .zaten testlerin temiz gelmiş ama yine de kullan sen üç gün kullansan yeter ve bol bol su iç dedi
Hanımlar benim sürekli sol kasigim ağrıyor batma şeklinde gebeliğin başından beri ağrısı bazen sol bacağıma vuruyor sizde de tek taraflı kasik ağrıları oluyor mu . Bende ayrıca çikolata kistim var ondan mi kaynaklı yoksa gebeliğin belirtilerinden mi bu .