Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    27
Benimde 7 aydır sağ tarafim da batma vardı. Her ay hissediyordum. Gebelikte te de ara ara hissetmeye devam ettim. Muhtemelen büyük bir kistim vardı. Doktorlar bir şey demedi ama sürekli aynı yerde hissettiğim için diyorum. Geçen gün çocuklarla uğraşırken biraz zorlandım. O sıra o batan yer biraz daha ağrıdı. Peşinden hafif kahverengi akıntı geldi. O günden beri batma hissi kayboldu. Sanırım o gün kistim patladı. Allahu alem.
Seninde kist ağrı yapıyordur muhtemelen.

Ayy patlaması da kötü değil mi . Ve bu çikolata kisti çok illet birşey gerçekten çok zor hamile kalabildim kendileri 6 cm ve korkuyorum zarar vermesinden patlarsa iç kanamaya kadar sebep olabilir

Hanımlar benimde bi sorum olcak bilgisi olan var mı kac haftadır burnum akıyor ve hapşırıyorum bende zaten alerji gibi olurdu ama bu kadar olmazdı hormonlardan fazlalaştı diye düşünüyorum ama son bikac gündür balgam oluşuyor boğazımda cıkaramıyorum tabi ki çok gıcık midemi bile bulandırıyor resmen bilgisi olan var mı bundan nasıl kurtulcam doktorumda izinde daha iki hafta var gelmesine

Ayy patlaması da kötü değil mi . Ve bu çikolata kisti çok illet birşey gerçekten çok zor hamile kalabildim kendileri 6 cm ve korkuyorum zarar vermesinden patlarsa iç kanamaya kadar sebep olabilir
Canım muhtemelen benim çikolata kisti değildi. Normal kistti. Çünkü 7 ay içinde çok doktora gittim görseler söylerlerdi. Bu kahverengi akıntıdan sonra doktora gittim. Gebelikte her şey yolunda. Hani senin inşallah patlatmaz tabi ki ama. Ağrıların sebebi o dur diye diyorum benim o batma ağrısı o günden sonra kayboldu. Zaten bu da benim tahminim yani belki hiç öyle bir şey değildir.

Merhaba canım, öncelikle çok geçmiş olsun daha önceden tanı aldığım alerjik rinitim mevcut. 11 haftalık gebeliğimin son iki haftası saydığın belirtiler bende hadi safhaya ulaştı. Alerji ilacımı içmemi uygun görmedi doktorum onun yerine zencefil bal limon yapmamı günde bir bardak içmemi önerdi. Bir hafta sonunda ciddi anlamda belirtilerim azaldı. Özellikle de balgam ve boğazda yarattığı gıcık. İstersen bir hekimin ile görüşüp deneyebilirsin

Senin muhtemelen normal bir kisttir ki belki yoktu da ama benim malesef masum bir kist değil doktorum zaten düzenli takip etmemiz gerekiyor demişti

Çok teşekkür ederim bende öyle yaparım büyük ihtimal doktorum gelince gecmezse sorarım. Alerjim aslında yok hap falan kullanmıyorum ama genelde burnum akar ara sıra hapşırırım ama bu kadar cok değil bu resmen alışkanlık haline geldi sanki olmazsa olmaz gibi inşaAllah azalır balgam çok rahatsız edici.

Haftaya kontrole gideceğim o zamana kadar sabah akşam kullanacağım ama yine de az az kahverengi akıntım oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…