- 7 Ekim 2020
- 2.600
- 3.498
- 83
- Konu Sahibi Mrs Dalloway
-
- #3.341
Benimde 7 aydır sağ tarafim da batma vardı. Her ay hissediyordum. Gebelikte te de ara ara hissetmeye devam ettim. Muhtemelen büyük bir kistim vardı. Doktorlar bir şey demedi ama sürekli aynı yerde hissettiğim için diyorum. Geçen gün çocuklarla uğraşırken biraz zorlandım. O sıra o batan yer biraz daha ağrıdı. Peşinden hafif kahverengi akıntı geldi. O günden beri batma hissi kayboldu. Sanırım o gün kistim patladı. Allahu alem.Hanımlar benim sürekli sol kasigim ağrıyor batma şeklinde gebeliğin başından beri ağrısı bazen sol bacağıma vuruyor sizde de tek taraflı kasik ağrıları oluyor mu . Bende ayrıca çikolata kistim var ondan mi kaynaklı yoksa gebeliğin belirtilerinden mi bu .
Ayy patlaması da kötü değil mi . Ve bu çikolata kisti çok illet birşey gerçekten çok zor hamile kalabildim kendileri 6 cm ve korkuyorum zarar vermesinden patlarsa iç kanamaya kadar sebep olabilirBenimde 7 aydır sağ tarafim da batma vardı. Her ay hissediyordum. Gebelikte te de ara ara hissetmeye devam ettim. Muhtemelen büyük bir kistim vardı. Doktorlar bir şey demedi ama sürekli aynı yerde hissettiğim için diyorum. Geçen gün çocuklarla uğraşırken biraz zorlandım. O sıra o batan yer biraz daha ağrıdı. Peşinden hafif kahverengi akıntı geldi. O günden beri batma hissi kayboldu. Sanırım o gün kistim patladı. Allahu alem.
Seninde kist ağrı yapıyordur muhtemelen.
Canım muhtemelen benim çikolata kisti değildi. Normal kistti. Çünkü 7 ay içinde çok doktora gittim görseler söylerlerdi. Bu kahverengi akıntıdan sonra doktora gittim. Gebelikte her şey yolunda. Hani senin inşallah patlatmaz tabi ki ama. Ağrıların sebebi o dur diye diyorumAyy patlaması da kötü değil mi . Ve bu çikolata kisti çok illet birşey gerçekten çok zor hamile kalabildim kendileri 6 cm ve korkuyorum zarar vermesinden patlarsa iç kanamaya kadar sebep olabilir
Merhaba canım, öncelikle çok geçmiş olsun daha önceden tanı aldığım alerjik rinitim mevcut. 11 haftalık gebeliğimin son iki haftası saydığın belirtiler bende hadi safhaya ulaştı. Alerji ilacımı içmemi uygun görmedi doktorum onun yerine zencefil bal limon yapmamı günde bir bardak içmemi önerdi. Bir hafta sonunda ciddi anlamda belirtilerim azaldı. Özellikle de balgam ve boğazda yarattığı gıcık. İstersen bir hekimin ile görüşüp deneyebilirsinHanımlar benimde bi sorum olcak bilgisi olan var mı kac haftadır burnum akıyor ve hapşırıyorum bende zaten alerji gibi olurdu ama bu kadar olmazdı hormonlardan fazlalaştı diye düşünüyorum ama son bikac gündür balgam oluşuyor boğazımda cıkaramıyorum tabi ki çok gıcık midemi bile bulandırıyor resmen bilgisi olan var mı bundan nasıl kurtulcam doktorumda izinde daha iki hafta var gelmesine
Senin muhtemelen normal bir kisttir ki belki yoktu da ama benim malesef masum bir kist değil doktorum zaten düzenli takip etmemiz gerekiyor demiştiCanım muhtemelen benim çikolata kisti değildi. Normal kistti. Çünkü 7 ay içinde çok doktora gittim görseler söylerlerdi. Bu kahverengi akıntıdan sonra doktora gittim. Gebelikte her şey yolunda. Hani senin inşallah patlatmaz tabi ki ama. Ağrıların sebebi o dur diye diyorumbenim o batma ağrısı o günden sonra kayboldu. Zaten bu da benim tahminim yani belki hiç öyle bir şey değildir.
Çok teşekkür ederim bende öyle yaparım büyük ihtimal doktorum gelince gecmezse sorarım. Alerjim aslında yok hap falan kullanmıyorum ama genelde burnum akar ara sıra hapşırırım ama bu kadar cok değil bu resmen alışkanlık haline geldi sanki olmazsa olmaz gibi inşaAllah azalır balgam çok rahatsız edici.Merhaba canım, öncelikle çok geçmiş olsun daha önceden tanı aldığım alerjik rinitim mevcut. 11 haftalık gebeliğimin son iki haftası saydığın belirtiler bende hadi safhaya ulaştı. Alerji ilacımı içmemi uygun görmedi doktorum onun yerine zencefil bal limon yapmamı günde bir bardak içmemi önerdi. Bir hafta sonunda ciddi anlamda belirtilerim azaldı. Özellikle de balgam ve boğazda yarattığı gıcık. İstersen bir hekimin ile görüşüp deneyebilirsin
Haftaya kontrole gideceğim o zamana kadar sabah akşam kullanacağım ama yine de az az kahverengi akıntım oluyorBen 8+5’im. Tatilde olduğum yerde bir doktora gittim. Kanama alanı gördü doktor. Ama bebek gayet iyi. Kalp atışlarını dinledik kesede de sorun yok şükürler olsun. Zaten lekelenme 1 gün oldu sadece.
Bana da progestan verdi her ihtimale karşı.
1 hafta sabah akşam kullanacağım. Ben de ağızdan değil fitil olarak kullanmayı seçiyorum. Çok sersemlik ve uyku yapıyor aksi halde. Yüzmeyi, uzun süre ayakta durmayı, kızımı kucağıma almayı 2 gün yasakladı. Yüzmek enfeksiyona sebep olabilirmiş bu süreçte.
Ve dinlenmemi önerdi bolca. Siz de öyle yapın.
Benim 2.gebeliğim. İlkinde olmadı ama onda zaten ilk 3 ay progestan kullanmıştım. Bu doktor belki de onu kullandığın için ilkinde hiç yaşamadım lekelenmeyi dedi.
Normalde gayet yaygınmış yaşanması.
Bir de pembe ve kırmızı kan yeni kandır. Kahverengi, telve gibi kanlar eski kandır; zararsızdır dedi. Yoğun kanamada hastane yatışı gerekir. Ona dikkat et dedi. Ama öyle bir şey öngörmediğini söyledi.
İnşallah hiçbir şey olmaz. Hamilelik süreci böyle oluyor. Doğana kadar endişe yaşanıyor en ufak şeyde bile. Ama hep kendimi rahatlatıyorum. Doğacak olanın önüne hiçbir şey geçemez.
Size ne kadar süre kullanın dedi progestanı?
Haftaya kontrole gideceğim o zamana kadar sabah akşam kullanacağım ama yine de az az kahverengi akıntım oluyor
Bence erkekKızlar videodan ekran aldım fotograf olmayınca cinsiyet tahmini yapabilecek olan var mı?
Eki Görüntüle 3619173 Eki Görüntüle 3619174
Ay bana da öyle geldi hatta doktora bu erkeğe benziyor dedim ama henüz cinsiyeti belirgin değil dediBence erkek
Ben patates kızartması aşermiştim gece vaktiKızlar bişeyler aşeren var mı ben tatil aşeriyorum
Bana da erkek gibi geldi kaçıncı haftadasınKızlar videodan ekran aldım fotograf olmayınca cinsiyet tahmini yapabilecek olan var mı?
11+2 deyimBana da erkek gibi geldi kaçıncı haftadasın
Vajinal ultrason mu byKızlar videodan ekran aldım fotograf olmayınca cinsiyet tahmini yapabilecek olan var mı?
EvetVajinal ultrason mu by
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?