Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    27

Ben patates kızartması aşermiştim gece vakti ara sıra karışık bişeyler istiyo canım icim herşeyi almıyo ama
Benim canım internette gördüğüm her şeyi çekiyor üşenmeyip kalkıp yapıyorum bi tane yiyince midem bulanıyor daha yiyemiyorum kalanı kocam yiyor en azından içimde kalmıyor ama yiyememek üzücü

Sabah akşam tonikle silip krem sür canım tonik rahatlatır

Benim canım internette gördüğüm her şeyi çekiyor üşenmeyip kalkıp yapıyorum bi tane yiyince midem bulanıyor daha yiyemiyorum kalanı kocam yiyor en azından içimde kalmıyor ama yiyememek üzücü
Ay ne güzel kendin yapabiliyosun ben kendi mutfağımda duramıyorum midem bulanıyo sağolsun kaynanam yapıp getiriyo ama gördüklerimi canım cekmedi daha eğer cekerse nanay evet yiyemek ücüzü ama denemiş oluyosun oda güzel

Merhaba benim de bi kaç gündür yok oldu tedirgin oldum sizin geri geldi mi
Benimde değişiyo bi var gibi bi yok gibi büyüklüğü değişiyo gibi değişmiyo gibi iyice piskolojim bozuldu midem bulanıyo bi bulanmıyo anlamadım gitti aşırı kafama takıyorum gecen sene ilk hamileliğimde kalbi durmuştu 6+5 de malesef o korkuyu atamıyorum icimden randevuya da cok var daha gercekten biz kadınların bu yaşadıkları asla erkekler anlayamaz ve hakkımızı ödeyemezler annelik bambaşka bişey insanlar hamileliği özlüyorum diyolar bu evhamlı haller nasıl özlenir ben bilemiyorum resmen sevincimi yaşamıyorum çok bağlanmiyim hayal kırıklğına uğramiyim yine diye

Benim ağzımın kenarı öyle olmuştu neyden geliyor bi türlü cözemedim kedim var onu cok öperdim ondan geldiğini düşündüm sonra kullandığım cilt ürünleri var biri yan etki gösterdi bi zaman sonra diye düşündüm ki büyük ihtimal o vitamin c serumu yan etki gösterdi bütün yüzüm dediğinizden oldu ve şişti gözlerim falan nisan ayında sonra sürmedim sonra mayısda sürdüm yine aynısı oldu kediye karşı alerji tespit edildi ama kediden şüphelenmiyorum cünkü 7 senedir kedim var ilk defa böyle oluyorum öptüğüm zaman hasaslaşıyo ağzımın kenarı ama uzun zamandır öpmüyorum zaten cilt doktoruna gittim bişey bulamadılar sırtıma band yapıştırcaktı öyle tespit edilecekti ama hamile olduğumu öğrenince oda kaldı neyden geldi bilinmiyor ve hamile olduğumu öğrendiğimden beri yüzüme bişey sürmüyorum ve cildim bakımsız suan sivilcelerle iki sene uğraştım gecti derken şimdi hafiften tekrar cıkmaya başladı yani bizim bu kadınların yaşadıklarını haddi hesabı yok yine Allah beterinden saklasın

Benim de cildim kötüleşti baya sivilce tedavisi görmüştüm. Eskisi gibi degil çok şükğr ama her gün bir yerden cıkıyor sivilce. Ve pullanma burnumun üstünde cildim kurudu iyice o kadar su içmeme rağmen. Kız bebek güzlliği götürür derler yoksaaaa

Bende iki senedir baya uğraştım kurtulmak icin ama bi yerden pıtır pıtır cıkıyor bi sürü ufak ufak nefret ettim artık eski yüzümden eser kalmadı ergenliğimde yaşamadım bunu 30 dan sonra olanlar oldu. Benimde burnum kurudu yüzüme krem bile sürmüyorum zararı olmasın diye ama bidahaki doktor randevumdan sonra başlicam tekrar. Evet bende öyle biliyorum hayırlısı olsun sağlıklı olsunlar yeter ki

Of ben de bir şey sürmüyorum çok özeniyorum hamile olup süslenip püslenip cıvıl cıvıl olanlara. Koltugun bi sağ tarafına yatıyorum bi sol tarafına jfjfjf düzelicez inşallah be

Kızlar benim de cildim mahvoldu ya ergenlikte bile sivilcem olmamıştı şimdi saat başı sivilce çıkıyor sanki basit temizleyici ve nemlendirici kullanıyorum sadece onlar da etki etmiyor tabii.

Ben de bunu düşünüp duruyorum kız herhalde diye

Of ben de bir şey sürmüyorum çok özeniyorum hamile olup süslenip püslenip cıvıl cıvıl olanlara. Koltugun bi sağ tarafına yatıyorum bi sol tarafına jfjfjf düzelicez inşallah be
Aynen benden de o kadar işe de gitmiyorum işim ağır diye raporluyum ruh gibiyim evde inşaAllah bizde hamileliğimiz keyfini cıkaracağımız günler görürüz. Duşa bile giresim yok mecburiyetten giriyorum utanmadam her yere pijamayla gitcem gecen gün eşofmanla kaynanama gittim komşu gördü beni işten mi geliyosun dedi pazar günü yok ne işi dedim pazar günü yürüyüş yaptık dedim sonra eşime anlattım kaynanamda diyo seni hep güzel giyinmiş görüyodu eşofmanla görünce şaşırmıştır dedi bende dedim utanmadam pijamayla gelcektim dedim dün akşam evde ufak bi yangın olayı yaşadık annemde kalmaya geldim kokudan dolayı pijamayla geldim şuan beni eve götürecekler uyuyor esir kaldım al işte pijamayla gidersem böle olur

Kızlar benim de cildim mahvoldu ya ergenlikte bile sivilcem olmamıştı şimdi saat başı sivilce çıkıyor sanki basit temizleyici ve nemlendirici kullanıyorum sadece onlar da etki etmiyor tabii.
Malesef bizde sivilceyle sınanıyoruz bazılarının cildi ne kadar güzel hamileyken bile biz hemen başında başladık bile

Yaa geçmiş olsun gerçekten özenmediğin zaman böyle olur işte boş ver şu an hamiledir ne yapsa yeridir diyorlardır bizim için

Ya evet yemek tatlı vs yapabiliyorum benim sorunum yemekle . Bi limon kokusuna dayanamıyorum limondan nefret ediyorum bi de arada rastgele şeylerin kokusu bulandırıyor sonra geçiyor. Parfüm hiç kullanamıyorum o çok rahatsız ediyor.

Ben hayatım boyunca hiç hapşurmadığım kadar hapşuruyorum ve burnumda sürekli sümük var çok afedersiniz hep tıkalı. Chatgpt ye sordum hatta bana hamilelikte çok yaygın olduğunu söyledi çok şaşırdım. İlk başkarda korktum hatta hapşurmaktan bebeğime bir şey olacak diye:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…