- 3 Kasım 2022
- 149
- 115
- 33
- Konu Sahibi Mrs Dalloway
-
- #3.861
Merhaba, hayırlı uğurlu olsunMerhaba herkese, normalde mart grubundayım ama dün doktorum ultrasonda 8+6 olarak ölçünce biraz buraya kaydımilk gebeliğim olduğundan henüz araştırma aşamasındayım ikili test ve fetal dna konusunda ne düşünüyorsunuz acaba? Sizler hangisini tercih ettiniz?
Hayırlı olsun hayırlı haberler alırsınız inşallah özelde mi yaptırdınız kaça yaptırdınızMerhaba, hayırlı uğurlu olsunben tarama testleri yaptırmadan doğrudan fetal dna testi yaptırdım, doktorum doğruluk oranı çok daha yüksek fetal dna yaptırırsan diğerlerine ihtiyacın olmaz dedi. Henüz sonuçlar gelmedi heyecanla bekliyorum
Merhaba teşekkürlerHayırlı olsun hayırlı haberler alırsınız inşallah özelde mi yaptırdınız kaça yaptırdınız
Benim de solda var bugün. 10+3 teyim. Geçti mi sizinki dünden beriKızlar 11+1 deyim. Sağ kasık batması olan varmı
Kacıncı haftadasın benimde azaldı iştahım yoktu pek biraz daha iyi olduarkadaşlar son günlerde mide bulantılarım azaldı iştahımda bir artma oldu bunu yaşayan var mı? İştah artmasının önünü nasıl alabiliriz
: )
12. Haftaya girdim bugün, birkaç gündür çok azaldı gerçekten sizin kaç haftalık?Kacıncı haftadasın benimde azaldı iştahım yoktu pek biraz daha iyi oldu
Evet benimde geçen hafta başladı, kanama alanı yok rahimde açıklık yok, ama yine de progestan fitil kullanıyorum, azaldı ama ara ara geliyor, umarım hemen düzelir, bebeğim sağlıklı şükür
benimde öyle canım 1 ay sonra tekrar gideceğim
Canım SelammmÇok teşekkür ederim inşallah. Ben İzmir’deyim, Natera firmasıyla yaptırdım
Benim 11+2 bikac günlerdir benimde azaldı ara sıra bi geliyor genelde akşamları. Bişey koklarsam hoşuma gitmeyen öğürme oluyor kusma olmadı çok şükür hic. Karnın cıktı mı ?12. Haftaya girdim bugün, birkaç gündür çok azaldı gerçekten sizin kaç haftalık?
Benimde bazı yemek kokularına hassasiyetim var birde yoğun parfüm kokuları başımı döndürüyor midem bulanıyor evde çok az parfüm kullandırıyorum : ) karnım hiç çıkmadı henüz sizin nasıl? Kilomda sabit, ancak başka bir arkadaşım 12 haftalık göbeği hafif belirginleşmiş, kişiden kişiye göre değişiyor sanırım bu durum kilo almada aynı şekilde. Siz kilo almaya başladınız mı acabaBenim 11+2 bikac günlerdir benimde azaldı ara sıra bi geliyor genelde akşamları. Bişey koklarsam hoşuma gitmeyen öğürme oluyor kusma olmadı çok şükür hic. Karnın cıktı mı ?
Çok teşekkürler hangi firmaya yaptırdınız acaba? Umarım sıkıntısız gelir sonuçlarınızMerhaba, hayırlı uğurlu olsunben tarama testleri yaptırmadan doğrudan fetal dna testi yaptırdım, doktorum doğruluk oranı çok daha yüksek fetal dna yaptırırsan diğerlerine ihtiyacın olmaz dedi. Henüz sonuçlar gelmedi heyecanla bekliyorum
Benim sanki karnım cıktı biraz ama progestan fitili mi yaptı acaba diye düşünüyorum şişkinlikte yapıyomuş herşeyden süpelenir oldumBenimde bazı yemek kokularına hassasiyetim var birde yoğun parfüm kokuları başımı döndürüyor midem bulanıyor evde çok az parfüm kullandırıyorum : ) karnım hiç çıkmadı henüz sizin nasıl? Kilomda sabit, ancak başka bir arkadaşım 12 haftalık göbeği hafif belirginleşmiş, kişiden kişiye göre değişiyor sanırım bu durum kilo almada aynı şekilde. Siz kilo almaya başladınız mı acaba
Aynı kiloda sayılırım arada çok az bir oynama var aslında ama nerdeyse 4 -5 aylık gibi görünüyorMerhaba, 11+5 teyim bazı günler hafif bir şişkinlik hissediyorum. Bazı günler karnım dümdüz hiç yok. Sanırım yediklerimize bağlı ödem tutmaya meyilli vucudumuz. Kilo almış mıydınız? Benim kilom sabit henüz tam olarak bir belirginleşme yaşamadım. Ama birkaç haftaya başlar diye düşünüyorum:)
O zaman benimki de normaldir herhalde ya çok kilo farkım yok ama karnım şişiyo gibi geliyorBenim ilk gunden çıkmıştı ama kilo almıştım.Ben ona bağlıyorum.
İkili testi yaptırdım sonuç bekliyorum. Diğeri pahalı geldi açıkçası yaptırmayı gerek görmedim.Merhaba herkese, normalde mart grubundayım ama dün doktorum ultrasonda 8+6 olarak ölçünce biraz buraya kaydımilk gebeliğim olduğundan henüz araştırma aşamasındayım ikili test ve fetal dna konusunda ne düşünüyorsunuz acaba? Sizler hangisini tercih ettiniz?
Zayır bir insansanız ne güzelBenim sanki karnım cıktı biraz ama progestan fitili mi yaptı acaba diye düşünüyorum şişkinlikte yapıyomuş herşeyden süpelenir oldumbenim bi arkadaş 13 haftalıkken karnı o kadar büyümüştü ki sanırsın 5 aylık herkeste farklı tabi. Ben 1,5 kilo anca aldım onuda zorla aldım kilo atmıştım hamile kalmadan önce 3 kilo üzülmüştüm başlarda da iştahsızlımdan dolayı cok yiyemiyodum şimdi akşamları yatmadan önce az bişeyler yiyip yatıyorum ki kilo atmiyim diye sanırım o yüzden aldım 1,5 kiloyu yemeden yatarsam hemen atıyorum. her zaman zayıf bi insandım zar zor az kilo almıştım onuda atınca moralim bozuluyor hemen.
Yok canım o kadar değildir size öyle geliyordur belki : ) çok zayıfsanız daha belirgin olabiliyormuş her türlü çok yakışmıştır eminimAynı kiloda sayılırım arada çok az bir oynama var aslında ama nerdeyse 4 -5 aylık gibi görünüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?