Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    22
Merhaba, hayırlı uğurlu olsun ben tarama testleri yaptırmadan doğrudan fetal dna testi yaptırdım, doktorum doğruluk oranı çok daha yüksek fetal dna yaptırırsan diğerlerine ihtiyacın olmaz dedi. Henüz sonuçlar gelmedi heyecanla bekliyorum

arkadaşlar son günlerde mide bulantılarım azaldı iştahımda bir artma oldu bunu yaşayan var mı? İştah artmasının önünü nasıl alabiliriz
: )

Hayırlı olsun hayırlı haberler alırsınız inşallah özelde mi yaptırdınız kaça yaptırdınız

Bende de 16 temmuzda sadece 1 gün kahverengi lekelenme oldu.
ama bende kanama alanı görüldü.
progestanı sadece 1 hafta kullanmanız yeter dedi doktor. Kendi doktorum değildi.

Kafam karışık bu konuda.
O yüzden başka bir doktordan daha randevu aldım. Pzt gideceğim.

Benim doktorum izinde şansıma. Ekstra 1 hafta daha bekleyemeyeceğim. 4 ağustosta ona randevum çünkü.

Bende lekelenme durdu diye mi acaba 1 hafta kullanım verdi anlamadım.
Bu pzt kanama alanı ne alemde ve ilaç almalı mıyım diye gideceğim o yüzden.

Bence kullanmaya devam etmemiz her türlü koruyucu etki sağlayacaktır.

Çok teşekkür ederim inşallah. Ben İzmir’deyim, Natera firmasıyla yaptırdım
Canım Selammm Bu firmaya bende çok yakın bir arkadaşımın tecrübe ve önerisine dayanarak yaptırmayı düşünüyorum, 3 paketmiş sanırım panaroma plus paketi düşündük ama biraz daha geçsin öyle kan vermeyi düşünüyorum. Senin eve mi gelip aldılar yoksa Alsancaktaki laboratuvara mı gittin? İnşallah çok güzel temiz ferah sonuçlar alırız

12. Haftaya girdim bugün, birkaç gündür çok azaldı gerçekten sizin kaç haftalık?
Benim 11+2 bikac günlerdir benimde azaldı ara sıra bi geliyor genelde akşamları. Bişey koklarsam hoşuma gitmeyen öğürme oluyor kusma olmadı çok şükür hic. Karnın cıktı mı ?

Benim 11+2 bikac günlerdir benimde azaldı ara sıra bi geliyor genelde akşamları. Bişey koklarsam hoşuma gitmeyen öğürme oluyor kusma olmadı çok şükür hic. Karnın cıktı mı ?
Benimde bazı yemek kokularına hassasiyetim var birde yoğun parfüm kokuları başımı döndürüyor midem bulanıyor evde çok az parfüm kullandırıyorum : ) karnım hiç çıkmadı henüz sizin nasıl? Kilomda sabit, ancak başka bir arkadaşım 12 haftalık göbeği hafif belirginleşmiş, kişiden kişiye göre değişiyor sanırım bu durum kilo almada aynı şekilde. Siz kilo almaya başladınız mı acaba

Çok teşekkürler hangi firmaya yaptırdınız acaba? Umarım sıkıntısız gelir sonuçlarınız

Benim sanki karnım cıktı biraz ama progestan fitili mi yaptı acaba diye düşünüyorum şişkinlikte yapıyomuş herşeyden süpelenir oldum benim bi arkadaş 13 haftalıkken karnı o kadar büyümüştü ki sanırsın 5 aylık herkeste farklı tabi. Ben 1,5 kilo anca aldım onuda zorla aldım kilo atmıştım hamile kalmadan önce 3 kilo üzülmüştüm başlarda da iştahsızlımdan dolayı cok yiyemiyodum şimdi akşamları yatmadan önce az bişeyler yiyip yatıyorum ki kilo atmiyim diye sanırım o yüzden aldım 1,5 kiloyu yemeden yatarsam hemen atıyorum. her zaman zayıf bi insandım zar zor az kilo almıştım onuda atınca moralim bozuluyor hemen.

Aynı kiloda sayılırım arada çok az bir oynama var aslında ama nerdeyse 4 -5 aylık gibi görünüyor

İkili testi yaptırdım sonuç bekliyorum. Diğeri pahalı geldi açıkçası yaptırmayı gerek görmedim.

Zayır bir insansanız ne güzel kilo vermek kadar almakta çok zor bazı insanlar için bunu duymuştum. Ben normal kilolarda biriyim o yüzden ne kadar az alırsam o kadar normal hayatıma dönmem kolay olur diye düşünüyorum ama tabi kilo alınır verilir bebeklerimiz sağlıklı olsun göbek gerçekten çok değişken bazen şaşırtıcı derecede büyük, bazende 5 aylık diyorlar hiç yok gibi kendimizi göbekli halimiz ile görmekte farklı olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…