Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    22
Benim kusmaktan içim dışıma çıktı 4-5 gündür. Hiçbir şey kalmıyor midemde.Serum yedim yine de tam toparlamadım. Fitilden dolayı mı çekiyorum acaba bu çileyi

Son 1 haftadır ben mutfağın kenarından geçemiyorum. Başkalarına siniyorsa da yiyemiyorum. Eşim köfte yapmıştı zorla yedim 1-2 tane elinden kokusu geldi burnuma sabaha kadar kustum. Doktor bana et yeme şimdilik dedi midem bozuk olduğu için, köfte olayını da bilmiyordu. Siz de tiksindiyseniz yemeyin. Sonradan belki düzelir yeriz

Çok teşekkür ederim inşallah hepimiz çok güzel sonuçlar alalım ben ilk paketi yaptırdım, kafamı bulandırmak istemedim çok detaya girip. Tabii ki tercih edilebilir diğer paketler de Firma yetkilisi ile telefonda görüşüp, kendi doktorumun kliniğinde kan verdim ben.

Benim doktorum kanama alanı vardı, sonra gitmiş dedi leke 10 gün peşpeşe gelmeyene kadar kullan dedi. 10 gün gelmedi napcaz hocam dedim.Şimdi de gün aşırı kullan diyor. Birden kesmicez dedi. Beni de daha iyi hissettiriyor. En azından 2. Trimestere geçene kadar kullanırım gibi. 9+4 deyim

arkadaşlar son günlerde mide bulantılarım azaldı iştahımda bir artma oldu bunu yaşayan var mı? İştah artmasının önünü nasıl alabiliriz
: )
Benim yemeklerden sonra hafif bulantım oluyordu bu son hafta o da hafifledi çok şükür ama hala ağır bir şeyler yiyemiyorum tabii. Öğünleri hafif tuttuğum sürece sorun kalmadı gibi

Her doktor farklı yaklaşıyor.
Ben çarşamba günü bıraktım kullanmayı. Başladığımda tatildeydim.
Tekrar tatile çıkacağım.
Ve önlem olarak kullanmak mantıklı geliyor bana da.
Zaten kısıtlı bir sürem var tatilde. Bir daha yaşanmasını istemiyorum.
Ama progestan kullanırken yüzmek sakıncalı olabilirmiş enfeksiyon kapma açısından.
O da ayrı sıkıntı.
Siz kanama alanı göründükten ne kadar süre sonra tekrar gittiniz?
Yani kaç gün sonra o alan gitmiş?

Evet bazıları icin kilo almakta zor oluyor bende hep öyle biriydim. Haklısın bebekler sağlıklı olsunda gerisi önemli değil. herkesde farklı oluyor tabi , merakla o göbekleri günleri bekliyoruz.

Benim kusmaktan içim dışıma çıktı 4-5 gündür. Hiçbir şey kalmıyor midemde.Serum yedim yine de tam toparlamadım. Fitilden dolayı mı çekiyorum acaba bu çileyi
Olabilir, bi doktorunuza danışın derim cünkü bütün gebelik belirtileri bu fitili kullanınca da varmış öyle okudum moralim de bozuldu.

İlk kanama benim kırmızı dışarıda oldu 1 gün. İçeride kanama alanınn var dediler. Sonra Kahve leke geldi hep, 1 hafta bekleyelim dediler. 1 hafta boyunca da kahve leke geldi. Kontrole gittiğimde kanama alanı küçülmüş dediler. Fitil kullan dediler. Sonraki gidişimde kalmamış dediler. Leke de gelmiyor.
Yani 5. Haftada kanama alanı görüldü 6.da kücüldü 7 de bitti şükür
Şimdi 9 u geçtik

Merhaba ben de izmirdeyim mart ın başlarında doğum ama erken gelirse şubata da kalabilir diye buraya da bakayım dedim. Doktor önerisi alabilir miyim siz memnun musunuz hala karar verdiğim doktor ve hastane yok

Tamam canım bende yakın zamanda arayıp bilgi alacağım teşekkür ederim

Kızlar ben 3.üye hamileyim ve bu bebiş plansızdı korunurken oldu açıkçası diğer 2 çocuğum normal doğumla doğurdum bunda sezeryan yapıp tüplerimi bağlatmak istiyorum istanbul Avrupa yakasında tavsiye edeceğiniz hastane ve doktor varsa çok uçuk fiyatlar olmayacak çok sevinirim:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…