- 3 Kasım 2022
- 149
- 115
- 33
- Konu Sahibi Mrs Dalloway
-
- #3.881
Sağolun umarım öyle olur güzel bir sonuç gelsin rahatlayalım istiyorumÇok teşekkürler hangi firmaya yaptırdınız acaba? Umarım sıkıntısız gelir sonuçlarınız
Benim kusmaktan içim dışıma çıktı 4-5 gündür. Hiçbir şey kalmıyor midemde.Serum yedim yine de tam toparlamadım. Fitilden dolayı mı çekiyorum acaba bu çileyiGoogle de bişey okudum progestan fitili mide bulantısı yapabiliyormuş biraz moralimi bozdu acıkcası mide bulantısı olunca rahatlıyorum ilerliyor demekki diyordum öyle okuyunca kafama takıldı siz ne diyosunuz bu konuda ?
Son 1 haftadır ben mutfağın kenarından geçemiyorum. Başkalarına siniyorsa da yiyemiyorum. Eşim köfte yapmıştı zorla yedim 1-2 tane elinden kokusu geldi burnuma sabaha kadar kustum. Doktor bana et yeme şimdilik dedi midem bozuk olduğu için, köfte olayını da bilmiyordu. Siz de tiksindiyseniz yemeyin. Sonradan belki düzelir yerizYumurta ve tavuktan iğrendim yiyemiyorum 1 aydır. Yemekte kiyma varsa o da kokuyor. Sadece parça et kuşbaşı şeklinde sebzeli olursa yeni pistiginde yiyebiliyorum. Ama dolaba girip çıkınca kokuyor gibi geliyor. Protein alma konusunda çok kötü durumdayım.
Hatta son 1 haftadır yeni güncelleme var dolaba giren yemeği tekrar ısıtıp yiyemiyorum ağır kokuyor
Çok teşekkür ederim inşallah hepimiz çok güzel sonuçlar alalımCanım SelammmBu firmaya bende çok yakın bir arkadaşımın tecrübe ve önerisine dayanarak yaptırmayı düşünüyorum, 3 paketmiş sanırım panaroma plus paketi düşündük ama biraz daha geçsin öyle kan vermeyi düşünüyorum. Senin eve mi gelip aldılar yoksa Alsancaktaki laboratuvara mı gittin? İnşallah çok güzel temiz ferah sonuçlar alırız
Benim doktorum kanama alanı vardı, sonra gitmiş dedi leke 10 gün peşpeşe gelmeyene kadar kullan dedi. 10 gün gelmedi napcaz hocam dedim.Şimdi de gün aşırı kullan diyor. Birden kesmicez dedi. Beni de daha iyi hissettiriyor. En azından 2. Trimestere geçene kadar kullanırım gibi. 9+4 deyimBende de 16 temmuzda sadece 1 gün kahverengi lekelenme oldu.
ama bende kanama alanı görüldü.
progestanı sadece 1 hafta kullanmanız yeter dedi doktor. Kendi doktorum değildi.
Kafam karışık bu konuda.
O yüzden başka bir doktordan daha randevu aldım. Pzt gideceğim.
Benim doktorum izinde şansıma. Ekstra 1 hafta daha bekleyemeyeceğim. 4 ağustosta ona randevum çünkü.
Bende lekelenme durdu diye mi acaba 1 hafta kullanım verdi anlamadım.
Bu pzt kanama alanı ne alemde ve ilaç almalı mıyım diye gideceğim o yüzden.
Bence kullanmaya devam etmemiz her türlü koruyucu etki sağlayacaktır.
Benim yemeklerden sonra hafif bulantım oluyordu bu son hafta o da hafifledi çok şükür ama hala ağır bir şeyler yiyemiyorum tabii. Öğünleri hafif tuttuğum sürece sorun kalmadı gibiarkadaşlar son günlerde mide bulantılarım azaldı iştahımda bir artma oldu bunu yaşayan var mı? İştah artmasının önünü nasıl alabiliriz
: )
Merhabalar. Bunun için eğitimi nerden aldınız?Ben de ssvd düşünüyorum ama ikametgah Bartın. İki gün önce bu konudaki ilk eğitime katildim
Benim doktorum kanama alanı vardı, sonra gitmiş dedi leke 10 gün peşpeşe gelmeyene kadar kullan dedi. 10 gün gelmedi napcaz hocam dedim.Şimdi de gün aşırı kullan diyor. Birden kesmicez dedi. Beni de daha iyi hissettiriyor. En azından 2. Trimestere geçene kadar kullanırım gibi. 9+4 deyim
Evet bazıları icin kilo almakta zor oluyor bende hep öyle biriydim. Haklısın bebekler sağlıklı olsunda gerisi önemli değil.Zayır bir insansanız ne güzelkilo vermek kadar almakta çok zor bazı insanlar için bunu duymuştum. Ben normal kilolarda biriyim o yüzden ne kadar az alırsam o kadar normal hayatıma dönmem kolay olur diye düşünüyorum ama tabi kilo alınır verilir bebeklerimiz sağlıklı olsun göbek gerçekten çok değişken bazen şaşırtıcı derecede büyük, bazende 5 aylık diyorlar hiç yok gibi kendimizi göbekli halimiz ile görmekte farklı olacak
Olabilir, bi doktorunuza danışın derim cünkü bütün gebelik belirtileri bu fitili kullanınca da varmış öyle okudum moralim de bozuldu.Benim kusmaktan içim dışıma çıktı 4-5 gündür. Hiçbir şey kalmıyor midemde.Serum yedim yine de tam toparlamadım. Fitilden dolayı mı çekiyorum acaba bu çileyi
Evet o kadar değilmişYok canım o kadar değildir size öyle geliyordur belki : ) çok zayıfsanız daha belirgin olabiliyormuş her türlü çok yakışmıştır eminim
İlk kanama benim kırmızı dışarıda oldu 1 gün. İçeride kanama alanınn var dediler. Sonra Kahve leke geldi hep, 1 hafta bekleyelim dediler. 1 hafta boyunca da kahve leke geldi. Kontrole gittiğimde kanama alanı küçülmüş dediler. Fitil kullan dediler. Sonraki gidişimde kalmamış dediler. Leke de gelmiyor.Her doktor farklı yaklaşıyor.
Ben çarşamba günü bıraktım kullanmayı. Başladığımda tatildeydim.
Tekrar tatile çıkacağım.
Ve önlem olarak kullanmak mantıklı geliyor bana da.
Zaten kısıtlı bir sürem var tatilde. Bir daha yaşanmasını istemiyorum.
Ama progestan kullanırken yüzmek sakıncalı olabilirmiş enfeksiyon kapma açısından.
O da ayrı sıkıntı.
Siz kanama alanı göründükten ne kadar süre sonra tekrar gittiniz?
Yani kaç gün sonra o alan gitmiş?
Kızlar en erken ne zaman cinsiyet öğrenilir veya tahmin edilir.?
Merhaba ben de izmirdeyim mart ın başlarında doğum ama erken gelirse şubata da kalabilir diye buraya da bakayım dedim. Doktor önerisi alabilir miyim siz memnun musunuz hala karar verdiğim doktor ve hastane yokÇok teşekkür ederim inşallah hepimiz çok güzel sonuçlar alalımben ilk paketi yaptırdım, kafamı bulandırmak istemedim çok detaya girip. Tabii ki tercih edilebilir diğer paketler de Firma yetkilisi ile telefonda görüşüp, kendi doktorumun kliniğinde kan verdim ben.
Tamam canım bende yakın zamanda arayıp bilgi alacağım teşekkür ederimÇok teşekkür ederim inşallah hepimiz çok güzel sonuçlar alalımben ilk paketi yaptırdım, kafamı bulandırmak istemedim çok detaya girip. Tabii ki tercih edilebilir diğer paketler de Firma yetkilisi ile telefonda görüşüp, kendi doktorumun kliniğinde kan verdim ben.
MerhabaMerhaba ben de izmirdeyim mart ın başlarında doğum ama erken gelirse şubata da kalabilir diye buraya da bakayım dedim. Doktor önerisi alabilir miyim siz memnun musunuz hala karar verdiğim doktor ve hastane yok
Devlet hastanesinde aldım. Eğer hastanede ssvd yapan doktor varsa eğitim yaziyorlarMerhabalar. Bunun için eğitimi nerden aldınız?
Hadi inşallah12.haftada tahmin ediliyor herhalde en erken
Benim duyduklarım bu yönde
Arkadaşım 12.haftada kesin olarak öğrendi mesela
Erkekti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?