- 16 Ekim 2016
- 2.916
- 2.259
- 133
- Konu Sahibi Mrs Dalloway
-
- #3.901
Söylediklerinizi cok iyi anliyorum. Ben de aynı sekildeyim ve yemekten sonra sofradan hemen kalkıp gitmem gerekiyor. Kalıp sohbete devam edersem ya da toplasam yemek kokuları gelmeye devam ettiği için midem bulanmaya ve tiksinmeye başlıyorumSon 1 haftadır ben mutfağın kenarından geçemiyorum. Başkalarına siniyorsa da yiyemiyorum. Eşim köfte yapmıştı zorla yedim 1-2 tane elinden kokusu geldi burnuma sabaha kadar kustum. Doktor bana et yeme şimdilik dedi midem bozuk olduğu için, köfte olayını da bilmiyordu. Siz de tiksindiyseniz yemeyin. Sonradan belki düzelir yeriz
Kızlar ben 3.üye hamileyim ve bu bebiş plansızdı korunurken oldu açıkçası diğer 2 çocuğum normal doğumla doğurdum bunda sezeryan yapıp tüplerimi bağlatmak istiyorum istanbul Avrupa yakasında tavsiye edeceğiniz hastane ve doktor varsa çok uçuk fiyatlar olmayacak çok sevinirim:))
Soğuk yoğurtlu makarna bir de içinde salatalık doğransa gerçekten asla iğrendirmiyorSöylediklerinizi cok iyi anliyorum. Ben de aynı sekildeyim ve yemekten sonra sofradan hemen kalkıp gitmem gerekiyor. Kalıp sohbete devam edersem ya da toplasam yemek kokuları gelmeye devam ettiği için midem bulanmaya ve tiksinmeye başlıyorumDün youtubeda bi tane Dr videosunda diyordu ki rahim büyürken ilk 3 ay mons pubis kemiginin arkasında olduğu için baskı oluşturuyor. 3 ay bitip rahim bu kemigin üzerine çıktığında sık idrara çıkma ve bulantı gibi şikayetler azalıyor. Ben de 4 gözle bekliyorum Birseyleri canım çekiyor mesela ama önüme gelince o an kokusu ağır gelirse yiyemiyorum. Yani canımın çekmesi de yetmiyor birseyler yemeye. Şu an fresh ve kokusu en az ne bulursam onları yiyorum mecbur. Sırf mideme birsey girsin şekerim tansiyonum düşmesin diye. Proteini bilmem nesi öte dursun
Soğuk yoğurtlu makarna bir de içinde salatalık doğransa gerçekten asla iğrendirmiyor
Et bende de aynı şekil asla ağzıma süremiyorum.Bana da en cazip gelen yiyeceklerden biri makarna. Sonra da kraker. Kuru kuru çok iyi geliyor. Greta marka olandan yiyorum genelde. Yoksa midem bulanıyor.
Geçen gün tam buğday unlu soğuttuğum makarnaya biraz da besin değeri artsın diye salatalığa ek olarak bezelye,deretotu ekleyerek yoğurtladım. Çok iyi oldu.
Et olarak tavuk yiyebiliyorum. Gayet soslu bir şekilde tüketebiliyorum. Ama kırmızı et konusu öyle değil. Ondan iğrendim. Hele ki soğanlı domatesli et yemekleri
Bir tek et döner aldığım bir yer var. Onu çok seviyorum. Eve sipariş ettim geçen gün. Bulantıma o kadar iyi geldi ki. Sossuz, kuru ve çok lezizdi.
Patates de iyi geliyor bana.
Ben de mesela kısır mercimek köftesi gibi pişmeyen soğuk yenen şeyleri yiyebiliyorum. Bol limon döküp ayranla. Yapması da kolay oluyor. Ben yapmadım gerçi canim istediğinde riske girmedimSoğuk yoğurtlu makarna bir de içinde salatalık doğransa gerçekten asla iğrendirmiyor
Canım kısır çekti böyle deyince ne yapacam şimdi ben . Kendim yaptığım birşeyi yiyemiyorumBen de mesela kısır mercimek köftesi gibi pişmeyen soğuk yenen şeyleri yiyebiliyorum. Bol limon döküp ayranla. Yapması da kolay oluyor. Ben yapmadım gerçi canim istediğinde riske girmedimyaptığım şeylerin kokusunu yaparken alınca yiyemediğim için. Köz patlıcan biber domates maydanoz limonla salata da güzel geliyor. Zeytinyağı ve soğan koyamıyorum kokusu ağır geldiği için. Vakti şimdi bu sebzelerin ve ulaşması kolay diye yazdım yoksa ulaşıp alınması zor olsa ya da pahalı olsa yazmazdım canı çekip alamayan olur belli mi olur gebiş herkes burda sonuçta
YaaaCanım kısır çekti böyle deyince ne yapacam şimdi ben . Kendim yaptığım birşeyi yiyemiyorum
Bi de ben peynir harici dolaptan birsey çıkartıp koyup yiyemiyorum yani ne yazsak durum farklı olmayacak ki herseyin hazırlama aşaması varCanım kısır çekti böyle deyince ne yapacam şimdi ben . Kendim yaptığım birşeyi yiyemiyorum
Çok geçmiş olsun, kırık ayakta mı kolda mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?