Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    27
Söylediklerinizi cok iyi anliyorum. Ben de aynı sekildeyim ve yemekten sonra sofradan hemen kalkıp gitmem gerekiyor. Kalıp sohbete devam edersem ya da toplasam yemek kokuları gelmeye devam ettiği için midem bulanmaya ve tiksinmeye başlıyorum Dün youtubeda bi tane Dr videosunda diyordu ki rahim büyürken ilk 3 ay mons pubis kemiginin arkasında olduğu için baskı oluşturuyor. 3 ay bitip rahim bu kemigin üzerine çıktığında sık idrara çıkma ve bulantı gibi şikayetler azalıyor. Ben de 4 gözle bekliyorum Birseyleri canım çekiyor mesela ama önüme gelince o an kokusu ağır gelirse yiyemiyorum. Yani canımın çekmesi de yetmiyor birseyler yemeye. Şu an fresh ve kokusu en az ne bulursam onları yiyorum mecbur. Sırf mideme birsey girsin şekerim tansiyonum düşmesin diye. Proteini bilmem nesi öte dursun

Bence istanbul trafiğini kalabalığını göz önüne alırsak bulunduğunuz semtte ya da ona yakın yerlerdeki hastaneleri araştırmanız daha uygun olur.
Avrupa yakası kocaman sonuçta.

2 çocuk doğurmuşsunuz tabii ki tecrübeniz vardır ama bir şey olsa hastaneye ulaşım konusu sıkıntı yaratmamalı bence. Fiyatlar çok ama çok değişken. Her hastaneye telefonla ulaşıp paket konusunda bilgi alabilirsiniz sigortanız yoksa.

Doktor konusunda da google yorumları çok bilgilendirici oluyor. Bana doktorumu amcam önermişti. Ama çevremde böyle referansı olmayanların hepsi google yorumlarından bilgi alıp doktorunu seçti.

Soğuk yoğurtlu makarna bir de içinde salatalık doğransa gerçekten asla iğrendirmiyor

Soğuk yoğurtlu makarna bir de içinde salatalık doğransa gerçekten asla iğrendirmiyor

Bana da en cazip gelen yiyeceklerden biri makarna. Sonra da kraker. Kuru kuru çok iyi geliyor. Greta marka olandan yiyorum genelde. Yoksa midem bulanıyor.

Geçen gün tam buğday unlu soğuttuğum makarnaya biraz da besin değeri artsın diye salatalığa ek olarak bezelye,deretotu ekleyerek yoğurtladım. Çok iyi oldu.

Et olarak tavuk yiyebiliyorum. Gayet soslu bir şekilde tüketebiliyorum. Ama kırmızı et konusu öyle değil. Ondan iğrendim. Hele ki soğanlı domatesli et yemekleri

Bir tek et döner aldığım bir yer var. Onu çok seviyorum. Eve sipariş ettim geçen gün. Bulantıma o kadar iyi geldi ki. Sossuz, kuru ve çok lezizdi.

Patates de iyi geliyor bana.

Et bende de aynı şekil asla ağzıma süremiyorum. Tavuğa karşı benimde öyle mide bulantım yok ama soslu olacak dediğiniz gibi. Bezelye dereotu fikri çok iyiymiş. Bizim belirtilerimiz çok benzer sizinle. Başka yaptığınız yemek var mı? Sebze yemeği falan ? Bu ara da benim canım hiç ekşi falanda çekmiyor. Oda mideyi bastırıyormuş.

Ben de mesela kısır mercimek köftesi gibi pişmeyen soğuk yenen şeyleri yiyebiliyorum. Bol limon döküp ayranla. Yapması da kolay oluyor. Ben yapmadım gerçi canim istediğinde riske girmedim yaptığım şeylerin kokusunu yaparken alınca yiyemediğim için. Köz patlıcan biber domates maydanoz limonla salata da güzel geliyor. Zeytinyağı ve soğan koyamıyorum kokusu ağır geldiği için. Vakti şimdi bu sebzelerin ve ulaşması kolay diye yazdım yoksa ulaşıp alınması zor olsa ya da pahalı olsa yazmazdım canı çekip alamayan olur belli mi olur gebiş herkes burda sonuçta

Canım kısır çekti böyle deyince ne yapacam şimdi ben . Kendim yaptığım birşeyi yiyemiyorum

kızlar selam.
Bakamadım buraya, trafik kazası geçirdim.
Çok şükür bebeğe bir şey olmadı ama kırığım var. Buraya pek bakamıyorum.
Yönetici sayfayı müsait birine atarsa liste güncellemeleri aksamamış olur.
Kazen Curly

Çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun inşallah çok üzüldüm

Çok geçmiş olsun, kırık ayakta mı kolda mı

Canım kısır çekti böyle deyince ne yapacam şimdi ben . Kendim yaptığım birşeyi yiyemiyorum
Yaaa birbirimize öneri sunmasak ne yiyebiliriz bilmiyoruz aklımıza gelmiyor diye açız, sunsak böyle oluyor nolcak halimiz bilmiyorum şu 3 ay geçse rahatlasak yeminle yıldım bu durumdan

Bi de ben peynir harici dolaptan birsey çıkartıp koyup yiyemiyorum yani ne yazsak durum farklı olmayacak ki herseyin hazırlama aşaması var şu süreçte kocalarımız bari evde olsa hazırlasa ne güzel olurdu

Çok geçmiş olsun çabucak iyileşin inşallah

Hanımlar göğüslerinizde bi değişiklik var mı benim baya dolgunlaşmıştı ama sağ tarafı indi diğer tarafı daha dolgun biri büyük biri kücük tuhafıma gitti bi bilgisi olan var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…