- Konu Sahibi Mrs Dalloway
-
- #3.921
Çok geçmiş olsun bebeğin iyi olmasına sevindim sende bi an önce iyileşirsin inşaAllah
Maalesef eşim il dışında olduğu için öyle bir şansım yok şuan ama eltim sağolsun ne söylesem yapıyor .Bi de ben peynir harici dolaptan birsey çıkartıp koyup yiyemiyorum yani ne yazsak durum farklı olmayacak ki herseyin hazırlama aşaması varşu süreçte kocalarımız bari evde olsa hazırlasa ne güzel olurdu
Benimkiler çok küçüktü hatta büyütme ameliyatı istiyordum ama şu an istediğim gibi oldular gittikçe de büyüyecek gibi geliyor hamilelikte memnun olduğum tek şey olabilirHanımlar göğüslerinizde bi değişiklik var mı benim baya dolgunlaşmıştı ama sağ tarafı indi diğer tarafı daha dolgun biri büyük biri kücük tuhafıma gitti bi bilgisi olan var mı ?
Doğuma kadar iyileşir inşallah zaman varteşekkür ederim kızlar.
Köprücük kemiğim kırıldı.
Benimkiler çok küçüktü hatta büyütme ameliyatı istiyordum ama şu an istediğim gibi oldular gittikçe de büyüyecek gibi geliyor hamilelikte memnun olduğum tek şey olabilirdaha zamanı var eşitlenirler bence
Destek olan kim varsa sagolsunlar. Az kaldi bugünleri atlatinca rahatlayacagiz. Bebişler iyi olsun yeterMaalesef eşim il dışında olduğu için öyle bir şansım yok şuan ama eltim sağolsun ne söylesem yapıyor .
Et bende de aynı şekil asla ağzıma süremiyorum.Tavuğa karşı benimde öyle mide bulantım yok ama soslu olacak dediğiniz gibi. Bezelye dereotu fikri çok iyiymiş. Bizim belirtilerimiz çok benzer sizinle. Başka yaptığınız yemek var mı? Sebze yemeği falan ? Bu ara da benim canım hiç ekşi falanda çekmiyor. Oda mideyi bastırıyormuş.
Evet benimde 1 hafta ara ara lekenme oldu, ama kanama alanı yoktu gayet iyiydi, ben yine de kullanıyorum fitiliBende de 16 temmuzda sadece 1 gün kahverengi lekelenme oldu.
ama bende kanama alanı görüldü.
progestanı sadece 1 hafta kullanmanız yeter dedi doktor. Kendi doktorum değildi.
Kafam karışık bu konuda.
O yüzden başka bir doktordan daha randevu aldım. Pzt gideceğim.
Benim doktorum izinde şansıma. Ekstra 1 hafta daha bekleyemeyeceğim. 4 ağustosta ona randevum çünkü.
Bende lekelenme durdu diye mi acaba 1 hafta kullanım verdi anlamadım.
Bu pzt kanama alanı ne alemde ve ilaç almalı mıyım diye gideceğim o yüzden.
Bence kullanmaya devam etmemiz her türlü koruyucu etki sağlayacaktır.
Evet kasık agrılarım geçti, çok nadir oluyorBenim de solda var bugün. 10+3 teyim. Geçti mi sizinki dünden beri
O kadar aynı ki… bende sırf midemde tutabilmek için yediğimi kendimi zorluyorum. Yediğim gibi kalkıyorum. Başta çok iyidi iştahım kilo aldım diye üzülüyordum şimdi keşke yiyebilsem diyorum. Kolaylıklar diliyorum size deSöylediklerinizi cok iyi anliyorum. Ben de aynı sekildeyim ve yemekten sonra sofradan hemen kalkıp gitmem gerekiyor. Kalıp sohbete devam edersem ya da toplasam yemek kokuları gelmeye devam ettiği için midem bulanmaya ve tiksinmeye başlıyorumDün youtubeda bi tane Dr videosunda diyordu ki rahim büyürken ilk 3 ay mons pubis kemiginin arkasında olduğu için baskı oluşturuyor. 3 ay bitip rahim bu kemigin üzerine çıktığında sık idrara çıkma ve bulantı gibi şikayetler azalıyor. Ben de 4 gözle bekliyorum Birseyleri canım çekiyor mesela ama önüme gelince o an kokusu ağır gelirse yiyemiyorum. Yani canımın çekmesi de yetmiyor birseyler yemeye. Şu an fresh ve kokusu en az ne bulursam onları yiyorum mecbur. Sırf mideme birsey girsin şekerim tansiyonum düşmesin diye. Proteini bilmem nesi öte dursun
Kesinlikle bende kuruyemiş yiyemiyorum. Kabağı fırına atayım yarın, aklıma getirdinizEkşi yemek de bulantıyı kesiyor evet.
Ben normalde limon yerdim midem bulanınca. Hemen geçerdi bulantım. Ama hamilelikte yemedim. Şimdi kraker yiyorum sadece bulantım olduğunda.
Yeşil erik ve vişne tükettim son zamanlarda. Ekşiyi her zaman seviyorum.
Sebze olarak fırına kabak verip sonra yoğurtluyorum. Semizotunu da çiğ olarak yoğurtla ve meyveyle seviyorum. Aslında ıspanak çok faydalı. Onu yemek lazım. Dün dışarda yemek yedim, hafif haşlanmış brokoli ve börülce getirmişlerdi yanında. Çok iyi geldi o da.
Bendeki diğer bi sorun da kuruyemiş yiyememek. Hiç canım istemiyor. Zorla yemeye çalışıyorum. Ceviz, fındık, badem vs.
Aslında çok basit yemekler fikir olsun diye , sınırlı çeşit yiyebildiğimiz içinAy hanımlar sürekli yemeklerden bahsetmeyelim bence herkes hamile.durduk yere asercez
12. haftadan sonra azalıyormuş inşallah. Allah yardım etsin hepimize annelik gerçekten kutsal yaO kadar aynı ki… bende sırf midemde tutabilmek için yediğimi kendimi zorluyorum. Yediğim gibi kalkıyorum. Başta çok iyidi iştahım kilo aldım diye üzülüyordum şimdi keşke yiyebilsem diyorum. Kolaylıklar diliyorum size de
Kesinlikle bende kuruyemiş yiyemiyorum. Kabağı fırına atayım yarın, aklıma getirdinizIspanagı cok severım ama sanırım mevsimi değil. Karnıbahar falan çıksa çok iyi olur . Bir de vişneli meyvesuyuya taktım içiyorum. Ama benim midede bulantıdan ziyada gaz gibi bir şey var valla çözemedim. O beni rahatsız ediyor. Sizinle benim bebek cinsiyetleri aynı olabilir bu arada :)
Kaçıncı haftadasın canımKızlar benim bebek dik duruyor da nub acısını anlayamadım. Doktor şu uzantıları bacak diye gösterdi ama yanlış mı anladım. Benim bebeğin nubu mu onlar? 3 çizgi varsa kızmışya
Normalde 9 du ama 1 hafta ileri çıktıKaçıncı haftadasın canım
Bir kızınız varmış, öncelikle sağlıklı olması tabi ama içinizden geçen olur inşAllahBen ilk hamileliğimde de böyleydim. Kızım oldu.
Tek farkı şu. O zamanlar tatlıyla hiç aram yoktu.
Ama şimdi kremalı tatlılar çok cazip geliyor.
O anlamda bir fark var sadece.
Ben de cinsiyet öğrenmeyi merakla bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?