Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    27
Çok geçmiş olsun bebeğin iyi olmasına sevindim sende bi an önce iyileşirsin inşaAllah

Bi de ben peynir harici dolaptan birsey çıkartıp koyup yiyemiyorum yani ne yazsak durum farklı olmayacak ki herseyin hazırlama aşaması var şu süreçte kocalarımız bari evde olsa hazırlasa ne güzel olurdu
Maalesef eşim il dışında olduğu için öyle bir şansım yok şuan ama eltim sağolsun ne söylesem yapıyor .

Hanımlar göğüslerinizde bi değişiklik var mı benim baya dolgunlaşmıştı ama sağ tarafı indi diğer tarafı daha dolgun biri büyük biri kücük tuhafıma gitti bi bilgisi olan var mı ?
Benimkiler çok küçüktü hatta büyütme ameliyatı istiyordum ama şu an istediğim gibi oldular gittikçe de büyüyecek gibi geliyor hamilelikte memnun olduğum tek şey olabilir daha zamanı var eşitlenirler bence

iyi bari sizin icin iyi olmuş.
Aslında ikiside büyümüştü ama birden diğeri kücülmeye başladı eski haline döndü sayılır yani o tuhafıma gitti bilemedim

Ekşi yemek de bulantıyı kesiyor evet.
Ben normalde limon yerdim midem bulanınca. Hemen geçerdi bulantım. Ama hamilelikte yemedim. Şimdi kraker yiyorum sadece bulantım olduğunda.
Yeşil erik ve vişne tükettim son zamanlarda. Ekşiyi her zaman seviyorum.

Sebze olarak fırına kabak verip sonra yoğurtluyorum. Semizotunu da çiğ olarak yoğurtla ve meyveyle seviyorum. Aslında ıspanak çok faydalı. Onu yemek lazım. Dün dışarda yemek yedim, hafif haşlanmış brokoli ve börülce getirmişlerdi yanında. Çok iyi geldi o da.

Bendeki diğer bi sorun da kuruyemiş yiyememek. Hiç canım istemiyor. Zorla yemeye çalışıyorum. Ceviz, fındık, badem vs.

Kızlar benim bebek dik duruyor da nub acısını anlayamadım. Doktor şu uzantıları bacak diye gösterdi ama yanlış mı anladım. Benim bebeğin nubu mu onlar? 3 çizgi varsa kızmışya

Eklentiler

• IMG_9078.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 72
  • IMG_9079.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 72
Evet benimde 1 hafta ara ara lekenme oldu, ama kanama alanı yoktu gayet iyiydi, ben yine de kullanıyorum fitili

O kadar aynı ki… bende sırf midemde tutabilmek için yediğimi kendimi zorluyorum. Yediğim gibi kalkıyorum. Başta çok iyidi iştahım kilo aldım diye üzülüyordum şimdi keşke yiyebilsem diyorum. Kolaylıklar diliyorum size de

İkili taramada riskim düşük çıktı. Tabii sadece 3 genetik hastalığın yanılma payı düşük olmayan riskleri. İnşallah bakılmayan hastalıkları da yoktur, sağlıkla gelir. Son 3 kontrolde 3 gün önde çıkarken bu sefer 8 gün önde ölçtü doktor. Siklusum kısa olduğu için 3 gün tam idi aslında, bu ilave 5 gün nerden çıktı anlamadım. 8 gün öndeyse 31 Ocak oluyor benim term. Zaten bi aksilik çıkmazsa sezaryen olacağım için Ocak ortası doğururum heralde.

Kesinlikle bende kuruyemiş yiyemiyorum. Kabağı fırına atayım yarın, aklıma getirdiniz Ispanagı cok severım ama sanırım mevsimi değil. Karnıbahar falan çıksa çok iyi olur . Bir de vişneli meyvesuyuya taktım içiyorum. Ama benim midede bulantıdan ziyada gaz gibi bir şey var valla çözemedim. O beni rahatsız ediyor. Sizinle benim bebek cinsiyetleri aynı olabilir bu arada :)

12. haftadan sonra azalıyormuş inşallah. Allah yardım etsin hepimize annelik gerçekten kutsal ya

Ben ilk hamileliğimde de böyleydim. Kızım oldu.
Tek farkı şu. O zamanlar tatlıyla hiç aram yoktu.
Ama şimdi kremalı tatlılar çok cazip geliyor.
O anlamda bir fark var sadece.
Ben de cinsiyet öğrenmeyi merakla bekliyorum

Bir kızınız varmış, öncelikle sağlıklı olması tabi ama içinizden geçen olur inşAllah 2 3 güne doktora gidicem az çok belli olur. Siz ne hissediyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…