Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    31
Birbirimize fikir veriyoruz ki. Yani yediklerimiz kısıtlı zaten. Midemiz kötü durumda. Sonuçta stresli bir zamandan geçiyoruz. Bence gitmeyin. Ne güzel dertleşiyoruz

Hepinize teşekkür ederim.. Ailemle konuşunca evham yapıyorlar benden çok daha fazla hem de. Sürekli arıyorlar merak ediyorlar geçmişteki kayıp nedeniyle. Konuşamıyorum o yüzden çok da. Arkadaşlarım da aynı şehirde olarak bakarsak iş yerinden var sadece onlarla da ilişkimi belli bir çerçevede tutmak istiyorum. Özelimi biraz daha içimde yaşamaktan yanayım. İş ortamında olanlar özellikle anlayacaktır ne demek istediğimi. Rahatça konuştuğum Bi burası vardı. Ki onda da gerçekten bana yazılsa ne hissederim diye düşünerek yazmaya çalışıyorum. Kimseyi kırmak istemem hele de hamile ise asla. Ama ağzımızdan çıkan her konu için birileri onu konuşmayın bunu konuşmayın dedikçe boğmaya başlıyor burası da. Herkes her konuya ilgili olmak ve okumak zorunda değil. O mesajlar baktım ki ilgim değil okumadan geçiyorum ben mesela. İlgisi olanlar cevap veriyor zaten. Konu ne olursa olsun herkes böyle yapabilir bence. Çünkü burası herkese açık bir platform. Birbirinden farklı birçok kişi biraradayiz. Herkesin aynı anda memnun olması imkansız zaten. Hem üst üste yazdığım konulara böyle denilmesi hem duygusal Bi zamanda olmam nedeniyle biraz içerledim sanırım dün. Tekrar teşekkür ederim anlayış ve desteğiniz için

Saygı duyuyorum ama katılmıyorum, bu grubun bir diğer üyesi olarak

Kayıp konusunda da aslında konusulmamasindan taraf değilim. O anda arkadaşlarımızdan uzulen panik olan vs gorunce geri adım atıp susmaya basladim, onlar adına da uzuldum o anda duygusal baktım yine. Okurken uzulup korktuklari seyleri dibine kadar yasadim ama bu da gercek. Dolayısıyla ben normal bir gebelik dönemi geçiremiyorum mesela. Korkularım evhamlarim kat kat fazla diğerlerine göre. Kayıp yasayan herkesin oldugu gibi. Ve daha fazla desteğe morale ihtiyac duyuyoruz bu açıdan bakılabilir. Empati yapılacaksa cift taraflı yapılabilir bu konuda da. Ilk trimesterde görülen durumlardan biri de bu maalesef ki. Yok saymaya çalışmak bu gerçeği değiştirmiyor. Yaşamış kişilere de bunu içinde bastır konuşma demek aslında o kişinin içinde korkularini büyütüyor farkında olmadan. Olumsuz durumlari yok saymak yerine tam aksine bazı şeylere uyanık olmakta fayda var. Önlem almaya çalışmak için. Tek Dr un verdiği karara uymayip başka Dr a daha gittiği için bebeğini kurtaran insanlar gördüm. Buraya riskli durumda olup korkan yazan herkese de anlatmaya çalıştım. Üşenmedim kimi gördüysem tek tek aynı şeyi tekrar yazdım. Yazarken aynı acıyı yaşadığım halde. Çünkü burayı okuyan insanlar bundan yola çıkıp belki başka yollar arayacak bebeğinin onunla kalmasına vesile olacak. Bunu düşündüm.
Hersey hayata dair. Sevinçler de acılar da. Salt mutluluk diye birsey yok...
Çok teşekkür ederim desteginiz, anlayışınız ve güzel kalbiniz için

İnşallah bizlerde bundan sonra hep güzel şeyler paylaşacağız canım seni en iyi anlayanlardan biri benim bizde cinsiyetlerini hareketlerini doğumlarını yazdığımız günleri sağlıkla görelim inşallah

Aminnn çok teşekkür ederim bu zamana kadar en geç 1 haftada kontrole gitmiştim. İlk kez 2 hafta ara koydu Dr ve içim içimi yiyor Oyalanmaya çalışıyorum 1 hafta geçti ama daha 1 hafta var inşallah hersey yolundadır

O zaman grubun adını şubat anneleri değil, ilk gebeliğinde kalbi duran bebek anneleri yapın. Okumayın diyorsunuz da başlıkta mı belirtiliyor devamında anlıyoruz konuyu. Siz yaşamışsınız o zaman da söyledik çok üzüldük adınıza diye ama biz de kanamalı riskli gebelik yaşıyoruz ya hani bizde de o tedirginlik fazlasıyla var. Sürekli doktora gitmek zorunda hissediyoruz okuyunca. Yemek vs konuşulmaması tabi ki saçma. Ama kayıp konusunu farklı bir başlıkta dertleşin hem içiniz şişmesin hem de bu konuyu merak edenler oradan okusun. Biz gerçekleri yok saymaya çalışmıyoruz ama önümüze de gelmesine gerek yok durduk yere. He ille de konuşacağız ille de geçmişin acılarıyla yeni doğumumuzu da kendimize ve okuyanlara üzüntü vereceğiz diyorsanız ben çıkayımm gruptan. Çünkü ben kimsenin içi şişmesin diye kendimi ve bebeğimi strese sokmak istemiyorum. Gayet makul ve mantıklı olduğunu düşünüyorum. Zaten lekelenmeleri kanamaları konuşuyoruz gayet yönlendiriyoruz birbirimizi ama ölümleri haftasına detayına kadar burada dinlemek zorunda değilim. Başka başlıkta konuşulmalı merak edenlerde oradan açıp bakmalı. Yine de ille de konuşulcaksa dediğim gibi benden size hoşçakalınn olur. Sağlıkla alın bebeklerinizi kucağınıza

Bir kişinin mesajlarını görmek istemiyorsanız o kişinin profiline girip "gözardı et" diyebilirsiniz. Böylece o kişinin hiçbir yazdığını görmeden forumu kullanmaya devam edebilirsiniz. Hayatın neresinden bakacağımı tekeline vermeyeceğim anonim bir hesap için ben şu an yaptım. Ben göz ardı edince o benim mesajımı görüyor mu bilmiyorum ama o kişi başta olmak üzere buna ihtiyaç duyan herkese tavsiyemdir böylece insanların ne konuşacağına karar vermeden kendi tercihlerinize göre devam edebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…