Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    137
İyi akşamlar 16 haftalık olucam ama hem ara ara kasıkda batma oluyor hemde karın içinde bi damar çekiyorlar sanki genital bölgem doğru bu normal mi ? Sizdede oluyor mu? Ayrıca benim kanama alanlarım hala var progestan iğne yazıldı

Yine enfeksiyon var kızlar geçen ay 25 olan lökosit şimdi 33 olmuş, o kadar da kızılcık suyu içmiştim
Yani herkeste aynı mı bilmiyorum ama geçmeyecekse ne yaparsam yapayım geçmiyor. Aşırı dikkat ediyorum yine enfeksiyon kapıyorum anlamadım. Şu sıralar rahatım çok şükür ama bi şey de yapmadım özel olarak. Benim gittiğim doktor sırtına yanlarına ağrısı vurmadığı sürece sıkıntı yok dedi aile hekimi de aynı şekilde hamilelik böyle böyle gidecek stres yapma dedi beni rahatlattı

Bende de bu gün oldu özellikle. Sürekli olmadığı sürece ya da senin günlük yaşamını etkilemeyecek şekildeyse sıkıntı yok diye biliyorum

Kızlar o zaman ben de az zıpırlık yapıyım Abur cubur noodle vs yiyor musunuz yoksa hayatınızdan tamamen çıkarabildiniz mii?? İnşallah az da olsa tüketen vardır da vicdanım rahat eder

En güzeli uzak durmak ama ben 2. Hamilelikte daha rahatım. İlkinde asla yemezdim.
Benim de zaafım hamburger zincirlerine. Canım çekse hiç affetmem. ama yine de kontrollüyüm. Geçen gün de biraz cips yemiştim. olabilir böyle şeyler bence. Ama mümkünse çok az olsun

Reactions: hku
Kızlar o zaman ben de az zıpırlık yapıyım Abur cubur noodle vs yiyor musunuz yoksa hayatınızdan tamamen çıkarabildiniz mii?? İnşallah az da olsa tüketen vardır da vicdanım rahat eder
Ne yalan söyleyim her şeyi yiyorum valla Sadece etli çiğköfte yemiyorum onu da sevmem zaten. Dikkat etmek istiyorum ama canım isteyince oğluşum aşermiştir diye kendimi kandırıyorum

Ne yalan söyleyim her şeyi yiyorum valla Sadece etli çiğköfte yemiyorum onu da sevmem zaten. Dikkat etmek istiyorum ama canım isteyince oğluşum aşermiştir diye kendimi kandırıyorum
Üff ben de aynı şekilde yaa bir de aşırı asitli içecek çekiyor canım ama onun hilesini buldum karadut özüne sade soda döküp içiyorum hazırlardan bi farkı olmuyor diğerlerini de sınırlandırarak da olsa yiyorum açıkcası yediğimde daha mutlu hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…