- 28 Aralık 2024
- 124
- 32
- 13
- Konu Sahibi Mrs Dalloway
-
- #9.181
4.Kız im olacağını öğrendim Rabbım bunu layık görmüşEvet ama artık en azından sadece çocuklarımı buyuturum ben tekrar çocuk getirmek istemiyorum erkek olmazsa daha çocuk bir yaşına basmadan hamile olucam
Rabbim hayırlısını sağlıklısını versin öncelikle hepimize ama siz yinede ümidinizi kırmayın dua edin o Rabbim ki ölüyü diriltir yeterki kalpten dua edelim bizim için hayırlısını isteyelim banada önce erkeğe benziyor dedi sonra belirsiz benzetemedim hiç bir şeye dedi sonra kız dedi inşallah erkek olur4.Kız im olacağını öğrendim Rabbım bunu layık görmüş
Bir tarafım buruk 3 kız bir erkek olmasını isterdim Rabbım biliyor
Ayrıca asla 4 çocuk düşünmezdim fakat 3.gebelk ikiz olduğunu öğrendim
İkı kızım vardı 3.de olursa olsun dedik
İkiz oldu şok o
İkiside kız dedi dr
Gönlüm çok isterdi birinin sağlıklı sıhhatli akıllı hayırlı erkek olmasını nasip napalm
Mevlam görelim neyler neylerse güzel eyler dualarınızı bekliyorum
Bence hissediyordur ben ağlamaya başlayınca fark ediyorum artık birden Bebek kendini topluyor sertleşiyor niye ama ağlamayın sizi ağlatan birmi var mesela beni en çok eşim ağlatır ben desem geç gelme eve der sen benim babammısın ben babama hesap vermiyorum sana mı vericem dünyanın lafını hakaretini söyler sonrad a kendisi küser bende hep ağlarım bide banada der sen şeytanlık tan ağlıyorsun sırtını döner giderKızlar 15.haftadayım iki gündür sürekli ağladığım bir dönemimdeyim Elimde olmayan sebeplerden ötürü hıçkıra hıçkıra ağlıyorum Sizce bebeğim hissediyor mu Etkileniyor mu
Çikolata çekirdek buldum mu affermiyorum valla. Ayda bir felan da fastfoot yiyorum ve kendimi de kötü hissetmiyorum. Çünkü daha beterlerini hemen hemen her gün yapıyordum hamilelikten önce e ben de insanım yanıKızlar o zaman ben de az zıpırlık yapıyımAbur cubur noodle vs yiyor musunuz yoksa hayatınızdan tamamen çıkarabildiniz mii?? İnşallah az da olsa tüketen vardır da vicdanım rahat eder
doktorum her şeyi sana bağlı mutluluğu da beslenmesi de demişti kordono ilk gördüğünde çok duygulanıp ağlamıştım. Evet her şeyi bize bağlı ama bu hormonlarla baş etmek mümkün değil ki. Ben de özellikle son bir haftadır sinirli ve gerginim ama elimde değil iş hayatı ülke şartları türk aile yapısı:))) gel de olma yani. Hangi arkadasıma sölesem hepsi de böyle dönemlerden geçmiş. Sonra diyorum çok huzurlu çok mutlu olsam nolcak ki bu çocuğun anası belli doğduğunda anlamayacak mı onu kandırdığımıKızlar 15.haftadayım iki gündür sürekli ağladığım bir dönemimdeyim Elimde olmayan sebeplerden ötürü hıçkıra hıçkıra ağlıyorum Sizce bebeğim hissediyor mu Etkileniyor mu
Valla siz cenneti garantilemişsiniz:) ne mutlu size dört kız evin içinde harika bir şey bence çok şanlısınız. Sizin evde neşe, bereket eksik olmaz.4.Kız im olacağını öğrendim Rabbım bunu layık görmüş
İkiz oldu şok olduk
İkiside kız dedi dr
Gönlüm çok isterdi birinin sağlıklı sıhhatli akıllı hayırlı erkek olmasını nasip napalm
Tabi canım öyleÇocuğun kilosuyla bence de alakası yok ya annem aşırı yermiş ben 2.400 doğdum. Yengem domates zeytinle 9 ay geçirdi min3.500 çocukları maşallah. Yine de sağlıkları için sağlıklı beslenelim kamu spotudur
İnstada varya yapay zeka ile yapmışlar. Bebek doğuyo sonra şey diyor 'Abi Türkiye'de mi doğdum lütfen beni geri sokun diye'Sen
doktorum her şeyi sana bağlı mutluluğu da beslenmesi de demişti kordono ilk gördüğünde çok duygulanıp ağlamıştım. Evet her şeyi bize bağlı ama bu hormonlarla baş etmek mümkün değil ki. Ben de özellikle son bir haftadır sinirli ve gerginim ama elimde değil iş hayatı ülke şartları türk aile yapısı:))) gel de olma yani. Hangi arkadasıma sölesem hepsi de böyle dönemlerden geçmiş. Sonra diyorum çok huzurlu çok mutlu olsam nolcak ki bu çocuğun anası belli doğduğunda anlamayacak mı onu kandırdığımıyani yapacak bir şey yok doğduğu dünya minnoş bir yer değil zaten olacak böyle şeyler bi de buna takılırsak daha da üzeriz kendimizi
Ne dedi ki kayınvalide özel değilse?Çikolata çekirdek buldum mu affermiyorum valla. Ayda bir felan da fastfoot yiyorum ve kendimi de kötü hissetmiyorum. Çünkü daha beterlerini hemen hemen her gün yapıyordum hamilelikten önce e ben de insanım yanıyalnız şöyle bir şey oldu ben de hamilelikten önce çok s*gara içen biri değildim ayda yılda bir ortam varsa içen uzatan içerim hayır demem ama asla paket taşımazdım. Kaynanamının cinsiyet öğrenirken beni üzmesinden sonra canım bir istemue başladı bir tane yaksam rahatlıcam sanki kaç hafta oldu görünce içesim geliyor tabiki içmiyorum ama s*gara aşerceksin deseler asla inanmazdım uani
Ne kadar güzel4.Kız im olacağını öğrendim Rabbım bunu layık görmüş
İkiz oldu şok olduk
İkiside kız dedi dr
İnsan olmayanı ister ama gerçekten onlar büyüdüğü zaman merhameti ve desteği ile çok güzel hayatınız olacak4.Kız im olacağını öğrendim Rabbım bunu layık görmüş
İkiz oldu şok olduk
İkiside kız dedi dr
Sigara aşeren de tiksinen de oluyor duymuştum evetÇikolata çekirdek buldum mu affermiyorum valla. Ayda bir felan da fastfoot yiyorum ve kendimi de kötü hissetmiyorum. Çünkü daha beterlerini hemen hemen her gün yapıyordum hamilelikten önce e ben de insanım yanıyalnız şöyle bir şey oldu ben de hamilelikten önce çok s*gara içen biri değildim ayda yılda bir ortam varsa içen uzatan içerim hayır demem ama asla paket taşımazdım. Kaynanamının cinsiyet öğrenirken beni üzmesinden sonra canım bir istemue başladı bir tane yaksam rahatlıcam sanki kaç hafta oldu görünce içesim geliyor tabiki içmiyorum ama s*gara aşerceksin deseler asla inanmazdım uani
Ya bu ağrılardan kastınız nedir mesela ben özellikle uyandığımda inanılmaz sırr bel ve ayak altı ağrısı yaşıyorum bu tarz şeyler mi? Magnezyum sanırım kabızlığa da iyi geliyormuş doktorum 20. Haftadan sonra başlarsın devam ederse dediKızlar ağrıları soranlar olmuş geriden okuyarak geldim. Benim her gün başka yerim ağrıyor. Doktorum dedi ki artık bu evrede korkup kendini strese sokma şiddeti saatlik dakikalık ritmik olarak artmayan kanama yapmayan hiçbir ağrıyı önemseme. Bol su iç dinlen böyle böyle geçecek bazı hamilelikler maalesef rahatsız geçiyor dedi. Benim bağırsaklarım gaz açısından çok sorunlu o da rahmi irite edip duruyor. Alıştım artık bu hafta da bitti diye diye bekliyorum
Aburcubur konusunda da bir cips konusunda zaafım var onun dışında sağlıklı beslenmeye çalışıyorum zaten ne yapsam bağırsaklarıma dokunacak mı diye korktuğum için sulu ev yemekleri dışında bir şey yiyemez oldum
Bir de son kontrolümde günlük imom multivitamine ve diasporal magnezyuma başladık.
Canım anlatmıştım aslında burda ama sen o sıra rahatsızdın. Başbaşa pasta keserek öğrenmek istedik eşimle eşimde bunu anlattı öncesinde annesine ama ısrarla kendide dahil olmak istedi neyse biz yine başbaşa yaptık eşimde gönlü kalmasın diye görüntülü aradı göstermek için ama sıfır tepki ne tebrik ne sevınme ne başka bır sey dümdüz bakıyor dedim annen pastadan rengi görememiş olabılır hayatım bir kere daha göster istersen demez mi yok yok gördüm de niye bizsiz kesiliyor o pasta? Özetle bu canım epey canım sıkıldı hevesım kursagımda kaldı anlayacağın hamilelikten sanırım normalde takacağımdan çok daha fazla takılıp üzüldümNe dedi ki kayınvalide özel değilse?
Günaydınn, 20 24 arası ama en ideali 22 dedi bana doktorum 22 haftalıkta yaptıracağım. Önerdiği Perinatoloğu aradım 18. Haftada randevu alın dedi önümüzdeki hafta arayacağım kısmetse randevu için ben.Günaydın kızlar ayrıntılı ultrasonu yapılanlar varmi kaçıncı haftada olacak
Günaydın ben 21 haftaya randevu aldımGünaydın kızlar ayrıntılı ultrasonu yapılanlar varmi kaçıncı haftada olacak
Ay ben de oda mı kız diye taktı sandımCanım anlatmıştım aslında burda ama sen o sıra rahatsızdın. Başbaşa pasta keserek öğrenmek istedik eşimle eşimde bunu anlattı öncesinde annesine ama ısrarla kendide dahil olmak istedi neyse biz yine başbaşa yaptık eşimde gönlü kalmasın diye görüntülü aradı göstermek için ama sıfır tepki ne tebrik ne sevınme ne başka bır sey dümdüz bakıyor dedim annen pastadan rengi görememiş olabılır hayatım bir kere daha göster istersen demez mi yok yok gördüm de niye bizsiz kesiliyor o pasta? Özetle bu canım epey canım sıkıldı hevesım kursagımda kaldı anlayacağın hamilelikten sanırım normalde takacağımdan çok daha fazla takılıp üzüldüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?