Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    137
Sizin bebek maşallah erken 'Anne ben burdayım' demiş Siz ne tarafa yatıyorsunuz bu arada ben genelde sağa yatıyorum Bu arada 5'iz karnı bile bu kadar oluyorsa biz kapıdan geçeriz
hadi inş sola yatmak iyiymiş ama valla ben neresi denk gelirse oraya yatıyırum ya uykumda illaki dönüyorum çünkü

Soguk sikim organik h.cevizi yagi oneririm. Hem meyvenin kendi yagi icerik dusunmeye gerek yok, hem de harika nemlendiriyor

Başınız sağolsun. Bebişinizi sağ salim kucağınıza alın inşallah

Ödem koca bbir yalan her sabah ödemden ellerimi sıcak suyla.acabiloyorum
Sola genelde yatarim
Yaaa ben hiç yaşamadım bilmiyorum o yüzden oluyormuş dedim ama doktorlar da genel olarak solu öneriyor yaniiiğğğğ ben de biraz fazla sola yatıyorum sanırım çarpıntıyla uyanıyorum her şeyin fazlası zarar diye boşa demiyorlar

Ödem kabusum oldu
Fredynin kabusu gibi uyaniom

Yüzüklerim bayadır olmuyor. İlk doğumumdan sonra eski kiloma inmeme rağmen alyansımı büyütmek zorunda kalmıştım, şimdi o hali de olmuyor sadece 2 kilo aldım halbuki
Bende de ödem falan olmadı hatta hiç kilo bile almadım diyebilirim. İlk aylar zaten iştahım yoktu kilo kaybı yaşadım en fazla eski kiloma dönmüş olabilirim. Sadece karnımın büyüdüğünü farkettim

Reactions: hku
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…