- Konu Sahibi Mrs Dalloway
-
- #9.681
Bende öyleydim açıkçası köydeki insanlar ne güzel doğuruyormuş ya nasıl doğuruyormuş maşallah diyordum ama artık kısıtladım hareketlerimi, fakat cidden öyle kafanda çok büyütme çoğu kişinin sonradan yukarı çıkıyor çıkmasa bile biraz daha dikkatle inşallah yolculuğumuzu tamamlarız bende randevuda sorucam bakalım dikkat ettiklerimin etkisi olmuş mu Plesantam nerde şuan diye yazarım sanaÇok sağol canım sağlıkla bir doğursak hayırlısıyla bu çocukları doğurana kadar dokuz doğuracağız sanırım. Söylediklerine dikkat edeceğim bugüne kadar pek dikkatli değildim biraz rahat davranıyordum açıkçası
Sen tuhaf olma canım :) senin böyle bi plesanta durumun var mıydı yoksa öylesine mi dedinMerhaba ben genel olarak ıkınıyorum siz böyle yazınca tuaf oldum :/
Yani dışarıdan çok aşırı fark edilmiyorBen 19. Haftadayım henüz tam çıkmadı eski kotlarımı giyebiliyorumama yattığımda karnımda şişlik ve sertlik kendini hissettiriyor, yavaş yavaş çıkar diye düşünüyorum dışarıdan belli olmuyor henüz, bende merak ediyorum herkesin nasıl görüntü olarak çıktı mı? Sizin ikiz ve belli değilse şahane iç karnınız geniş olabilir
Yani dışarıdan çok aşırı fark edilmiyor
Acaba iç karnın geniş olması doğumda zorluk olur mu muhtemelen sezeryan
Canım ben doktor değiştirdim. Daha önceki doktorum hiç bahsetmedi bileBenimde oyle
22.haftadan sonra cikmasini bekleriz dedi doktorum
Eger cikmazsa da 4 hafta kadar erkenn dogum yapariz dedi
Agir hareketlerden kacinalim
Bunu bu haftada goruyor olmasi da cok enteresan hic farketmemismi
Pes kere pesCanım ben doktor değiştirdim. Daha önceki doktorum hiç bahsetmedi bile
Çok teşekkür ederim evet çok üzerinde durmadı sadece cinsel ilişki olmasın dedi bir ay sonra büyük ihtimalle yukarı çıkmış olur dedi ama bakalım dikkat edeceğimMaşallah bebişinizemoralinizi bozmayın tedbir amaçlı söylemiş belli ki. Sıkıntılı bir durum olsa yatak istirahati vs daha ileri boyut tedbirler isterdi bence. Ters hareket yapmayın ağır kaldırmayın birsey olmaz Allah in izniyle.
Ya çok sağol canım mutlaka yaz inşallah düzelmiştir seninkideBende öyleydim açıkçası köydeki insanlar ne güzel doğuruyormuş ya nasıl doğuruyormuş maşallah diyordum ama artık kısıtladım hareketlerimi, fakat cidden öyle kafanda çok büyütme çoğu kişinin sonradan yukarı çıkıyor çıkmasa bile biraz daha dikkatle inşallah yolculuğumuzu tamamlarız bende randevuda sorucam bakalım dikkat ettiklerimin etkisi olmuş mu Plesantam nerde şuan diye yazarım sana
Ben birde aptal gibi baza falan çekiyordum biliyorsunPes kere pes
Korkma canim biz biraz daha riskli gebeyiz o kadar
Agir kaldirma egilme. Kalkma
İnşallah canım benim inşallahYa çok sağol canım mutlaka yaz inşallah düzelmiştir seninkide
Oğluşuna maşallahKızlar bugün kontrolüm vardı bebişimin gelişimi iyi çok şükür kilosu 237 gram. Ama biraz moralim bozuk doktor plasentan aşağıda kalmış yukarı çıkmamış dikkat et dedi umarım bir sorun olmaz. Rahim ağzını ölçtü 40 mm
Ahahahaha cidos ya est niye aptal olasinBen birde aptal gibi baza falan çekiyordum biliyorsun
Endişelenme canım kendini yorma ağır kaldırma ilerleyen haftalarda yıkarı doğru çıkıyor diye biliyorum sen bol bol dinlen ayaklarının altına yastık koyKızlar bugün kontrolüm vardı bebişimin gelişimi iyi çok şükür kilosu 237 gram. Ama biraz moralim bozuk doktor plasentan aşağıda kalmış yukarı çıkmamış dikkat et dedi umarım bir sorun olmaz. Rahim ağzını ölçtü 40 mm
yok canım ama benim doktorum 5. Haftada ıkın ıkınmaktan çocuk düşmez demişti yine de dikkat etmek lazım her doktor her şeyi görüyor mu söylüyor mu bilmiyorum kiSen tuhaf olma canım :) senin böyle bi plesanta durumun var mıydı yoksa öylesine mi dedin
Bu doktorlar beni çok yoruyor ya neden bahsetmez kiCanım ben doktor değiştirdim. Daha önceki doktorum hiç bahsetmedi bile
sen istersen doktoruna Plesantanın durumunu sorarsın için rahat etsin diye ama o senin dikkat etmen gerekse söylerdi diye düşünüyorum merak etmeyok canım ama benim doktorum 5. Haftada ıkın ıkınmaktan çocuk düşmez demişti yine de dikkat etmek lazım her doktor her şeyi görüyor mu söylüyor mu bilmiyorum ki
Hangi magnezyumu kullanıyorsunuz marka vs yutumu kolay bakıyorum zorlanmamk içinkızlar günaydın herkese. ben aşırı kabızlık şikayetimden dolayı 3-4 gündür magnezyuma başladım düzelmeye başladı gerçekten. ama ondan mı kaynaklıdır üşüttüm mü bilmiyorum akşamdan beri tam göbek deliğimin hizasında yata bir çizgi gibi spazmlar giriyor aralıklarla. hamilelikten öncede de üşüttüğümde veya özellikle yağlı bir şeyler yediğimde yaşadığım bir şeydi. chatgpt ye sordum kabızlık ve magnezyum kullanımına bağladı ilerlerse artarsa veya kanama eşlik ederse doktoruna bilgi ver diyor. yaşayan oldu mu hiç bu tarz spazm lar?
OCEAN EXTRAMAG magnezyum malat, bisglisinat, sitrat 3 bir arada cnm ama asla yutumu kolay değilHangi magnezyumu kullanıyorsunuz marka vs yutumu kolay bakıyorum zorlanmamk için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?