Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    132
Ben ilişkide vajina ve rahim kasıldığı için ağrı olduğunu düşünüyorum .

Benim doktorum önce kalp atışına kadar olmasın dedi sonra bekleyelim 12.haftaya kadar olmasın dedi Sonra rahimde kasılmalar oluyor diye komple yasakladı. Artık sormuyorum da yapacak bir şey yok bebekler sağlıkla gelsin de

Biz de sol yana yatarak denedik daha rahat olur düşüncesiyle. İlişki sırasında bi sıkıntı olmadı ama ertesi gün kasık ağrısı yaşadım

Biz de Dr a sorduk. Eşime sordurdum daha doğrusu. Dr um erkek olunca çekindim sormaya. Dr um da beni işaret edip patron o dedi. Yani benim nasıl hissettiğime bağlıydı bir kez dikkat ederek oldu fakat sonra ben ağrı yaşayınca korktum. Devamında da progestan kullandığım için mi bilmiyorum vajinamda şişlikler vardı ve ondan olsa gerek acı çekince devam etmedik artık o gun bugündür. Eşim arada yaklaşmak istiyor ama ben korktuğum için saygı duyuyor. Doğuma kadar yapabilecek gibi hissetmiyorum korkuyorum progestanı da bıraktıktan sonra daha da tedirginim tekrar bjrsey olur mu diye kaybımız da olduğu için belki bilmiyorum fazla mi tedirginim

normal doğum için söylüyorum ; son ay özellikle ilişkiye girmek doğumu kolaylaştırır vs deniyor ama şimdiden bu kadar çekingen davranıyorsam son ay naparım bilmiyorum

Benim annem bende hiç doktora gitmemiş cinsiyetimi bile bilmiyormuş plesanta nerde rahim ağzı ne kadar uzun hiç bu soruları bilmeden doğmuşum Şimdi ben kitap yazacak kadar deliriyorum bazen
Folik asit vs ne desen onlardan bile haberleri yoktur diye düşünüyorum Neyse ki sapasağlam çıkmışız evelAllah

Geçen kontrolde banada dedi plesenta aşağı inmiş biraz diye benimde moralim bozulmuştu ilerleyen haftalarda cikabiliyormus inşallah çıkar yukarı

İç karnım geniş. Çok fit bir hamileydim şimdikinde de hiç belli olmuyor hamilelik diyorlar. O açıdan avantaj. Çatlağım da olmamıştı. Ve Sezaryen oldum bir sıkıntı yaşamadım
Ben de daha önce doğum yaptım (sezaryen)
İlk gebeliğimde bu haftalarda şimdikinden çok kilo almıştım, 3 kilo almışımdır en fazla. Bu gebeliğin başından beri göbeğim var, 19 haftalık şu an bence 28 falan görünüyor. Hep 2 ay daha büyük gözüküyor karnım, hiç kilo almadan önce de böyleydi.

Benimde geçen hafta gittiğimde söyledi doktor öncesinde görse söylerdi heralde 16.ci haftadaydim dikkat et dedi sadece ne gibi sıkıntı olur dedim kanama olabilir erken doğum olabilir bide normal doğuma engel olur ama ilerki haftalarda yukarı çıkmazsa tabi dedi şimdi bisey diyemeyiz dedi ben eğilip kalkmayı ister istemez yapıyorum birde ikinmada arada Bi oldu yinede daha dikkatli olucam inşallah yukarı tekrar cikar

İç karnı geniş olanın karnı daha geç belli olurmuş. Bana hep iç karnın geniş yorumu yapıldı ikisinde de belli olmuyor ilk aylarda.
Sizinki dar demek ki hemen çıktığına göre

Canım bu dedigin ishal gibi bi kramp mı soğuk soğuk terletiyor mu? Bana iki aydır oluyor neredeyse hiç kabızlık yaşamadım hamilelikte. Normalde de üç günde bir tuvalete çıkan biriydim. Yarın doktors unutmazsam soracağım bu kramplarımı

doktorlarin sirf kendi kusurlarini kapatmak adina sanki ben tespit edemedim degilde sonradan dusmuse getirmek adina insanlari kandirmasina inanamiyorum

Ve plesenta asla ayaklari dikerek yukari cikmaz
Bunu diyen doktor olduguna da inanmak istemiyorum
kabizlikla da inmez
Kusmayla da inmez
Plesenta bebegin en guvenilir oldugu yer
2 kabiz 2 kusmaya inse kimse dogum yapamazzz

Eklentiler

• 1000119486.webp
    36 KB · Görüntüleme: 27
Ve plesenta asla ayaklari dikerek yukari cikmaz
Bunu diyen doktor olduguna da inanmak istemiyorum
kabizlikla da inmez
Kusmayla da inmez
Plesenta bebegin en guvenilir oldugu yer
2 kabiz 2 kusmaya inse kimse dogum yapamazzz
Doktoruma dikkat etmem gerekenleri sorduğumda tendir amaçlı bunları söyledi dikkatli olmakta fayda olduğunu düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…