- 19 Haziran 2024
- 456
- 495
- 23
- 32
- Konu Sahibi Mrs Dalloway
-
- #10.181
Batma ara ara bende de oluyor hatta geçen gün elektirik çarpmış gibi oldu üst üste. Ben de endişelenip bakmıştım ama çok normal olduğunu okudum yine de konteole gittiğinizde doktorunuza da söyleyin o sizi rahatlatırKızlar enfeksiyon için antibiyotik kullanıyorum 9 gündür kullanıyorum altta rahmin altında bi batma hissi oluyordu hep hala da var bu enfeksiyona baglı degil demek ki diye düşünmeye başladım sizde de böyle bir şey var mı?
Bir de bebeğin hareketlerini on beşiinci haftadan beri hissediyorum ama bugün resmen delirmiş gibi durmadı yerindeöyle çok şekerli şeyler de yemedim stres de yapmadım. Neden böyle ki
Benim kafamda sigara çok büyük bir uç. O yüzden burdan birinin de içebileceğini düşünemedim arkadaşlar. Düşüncesizlik ettim kusura bakmayın hakkınızı helal edim çok üzüldümO kadar hissederek okudum ki yazdıklarını.evet burda herkes bir şeyleri paylaşıyor fakat birilerini yargılamak hiç birimizin haddine değil.hayatımızın normal bir zamanında da değiliz hamileyiz ve malesef ki herkesin gebeliği rahat ilerlemiyor.burda yazılanlara gerilip lekelenmesi olan da var benim gibi tansiyon hastası olup tansiyonu yükselen de .demem o ki burda birbirine destek olmak bir şeyler paylaşmak varken yargılamak yersiz kalıyor
Geçmiş olsun canım buraya da yazıyorum mutlaka merak ettim bir sıkıntı yoktur inşallahAvuç içi ayak altında da oluyor ama bacak kadar şiddetli değil. Evet bugün ilk iş onu soracağım ne olur ne olmaz kan testi de isteyeceğim. Bahsettiğin rahatsızlıktan yakınım da geçirdi o yüzden de biraz tedirgin oldum
Geçmiş olsun canım buraya da yazıyorum mutlaka merak ettim bir sıkıntı yoktur inşallah
Ben de boyamak icin psikolojimin bozulmasini bekliyorumŞüphe ediyorsam o gün evhamliysam soyuyorum ben sebze meyve farketmezboya konusu bence bekleyebilir, bandana vs idare edilir bir şekilde ya. Ben uğraşmamak adına kese kese kurtuldum boyalı kısımdan ve doğal saçımla devam mesela Ama bazı kişiler kendini psikolojik olarak daha kötü hissettiği için boyuyor. Tercih meselesi o da herkesin kendi kararı saygi duymak lazım herkes kendisi ve bebegi icin en doğrusunu yapmaya çalışıyor sonuçta
Ya evet salata buna dahil olabildiğince ev yemeğiyle devam artıkDisarda salata da yememek lazım ayni sebeple. Ateş görmeyen hicbirsey yemiyorum ben disardan. Zaten mecbur kalmadıkça da disardan yemiyorum evde yiyorum
Ben de hamileligimi ilk ogrendigim ay kestirdim Hatta esim kesti uclarindan. Boyle bir batil inanctan haberim bile yokMerhaba! Görünce yazmak istedim. Ben normalde mantıklı bulmadığım hiçbir şeyi yapmam inanmam da ama hamilelik cidden farklı bir psikolojiymiş ne duysa insan evham yapıyor etkileniyor gerçekten. Bu konuda da öyle oldum bir süre kestiremedim. Sonra bir gün eski ben içimden çıkıp konuştu resmen saçmalama sen inançlı bir insansın böyle bir şeye inanmak şirke bile girebilir. Biz kimiz ki bir saç kesmeyle insan ömrüne müdahale edebilelim? Diye. O gün kestim hemen kahküllerimi. Müsait bir günümde de kırıklarımı alıcam
Ben 2 kez kestim hamile kaldiktan sonra, kendim kesiyorum hatta pandemiden beriGebeyken saçınızı kestirdiniz mi? Bende çok kestirmek istiyorum boya da yok ama böyle rahatlamak istiyorum . Bazı genel inançlardan kestiremiyorum
Yazmışsınız zaten degerlerime baktiracagim diye. Bence de öyle yapın. Doğal bi durum da olabilir başka sebebi de olabilir. İçiniz rahat etmiş olur hemUykuya daldırmıyor öyle kaşınıyor her gün olmasa bile bazı günler bu derece şiddetli oluyor
Yolu yarıladık zaten az kaldıBen de boyamak icin psikolojimin bozulmasini bekliyorumoyle geciktiriyorum
Çok şanslısınız o zamanBen de hamileligimi ilk ogrendigim ay kestirdim Hatta esim kesti uclarindan. Boyle bir batil inanctan haberim bile yok
Aynen öyleYa evet salata buna dahil olabildiğince ev yemeğiyle devam artık
Yaa yaz günü fenalık geçiriyorum sıcaktan resmen. Kesince ferahladim ben ilk kestiğimde. Şimdi de biraz uzayınca topladığımda baş ağrısı yapmaya başladı yine kestim. Ben rahat etmeyince baş ağrısı çekince bebeğe de yansıyor huzursuzlugum. Bence bu da önemli birseyBen de hamileligimi ilk ogrendigim ay kestirdim Hatta esim kesti uclarindan. Boyle bir batil inanctan haberim bile yok
Ben de gördüm üye oldum hatta ama daha başlayamadım eğitimlere . Herkes çok faydalı diyorGünaydın kızlar, Yapikredi bankası 0-3 yas arası çocuklar için eğitim seti gönderiyormuş. Uygulama indirip eğitimi izleyip sonra talep ediyormuşuz ücretsizmiş. Değerlendirmek isterseniz bu arada eğitim videoları da güzelmiş.
ben de çok kişiden duydum bu akşam ilk eğitimime başlamayı düşünüyorum sonra artık emzirme eğitimi bebek eğitimi anne eğitimi vs devamı gelir inşallah :)Ben de gördüm üye oldum hatta ama daha başlayamadım eğitimlere . Herkes çok faydalı diyor
Valla bi fitil kullandım ama o mu bilmiyorum. Vajinal enfeksiyon için. Sarı yumuşak bir fitildiaranızda donaxyl fitil kullanmış olan var mıdır?
yok bu beyaz ve kuru ve büyük. keşle dediğiniz gibi yumuşak olsaValla bi fitil kullandım ama o mu bilmiyorum. Vajinal enfeksiyon için. Sarı yumuşak bir fitildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?