Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    132
Batma ara ara bende de oluyor hatta geçen gün elektirik çarpmış gibi oldu üst üste. Ben de endişelenip bakmıştım ama çok normal olduğunu okudum yine de konteole gittiğinizde doktorunuza da söyleyin o sizi rahatlatır

Benim kafamda sigara çok büyük bir uç. O yüzden burdan birinin de içebileceğini düşünemedim arkadaşlar. Düşüncesizlik ettim kusura bakmayın hakkınızı helal edim çok üzüldüm

Geçmiş olsun canım buraya da yazıyorum mutlaka merak ettim bir sıkıntı yoktur inşallah

Ben de boyamak icin psikolojimin bozulmasini bekliyorum oyle geciktiriyorum

Ben de hamileligimi ilk ogrendigim ay kestirdim Hatta esim kesti uclarindan. Boyle bir batil inanctan haberim bile yok

Gebeyken saçınızı kestirdiniz mi? Bende çok kestirmek istiyorum boya da yok ama böyle rahatlamak istiyorum . Bazı genel inançlardan kestiremiyorum
Ben 2 kez kestim hamile kaldiktan sonra, kendim kesiyorum hatta pandemiden beri kestikten sonra eşim makineyle arkadan yamuk yer varsa düzeltiyor. Anneme de sordum bize hamileyken kestirdin mi diye. Böyle boyle birtakım inanışlar varmış dedim. Düzenli gitmeye devam etmiş kuaforune. Öyle şeylere inanma rahatına bak dedi o da birsey de olmamış bize zaten tıbbi olarak bi açıklaması da yok. Ben kesmeye devam

Ben de hamileligimi ilk ogrendigim ay kestirdim Hatta esim kesti uclarindan. Boyle bir batil inanctan haberim bile yok
Çok şanslısınız o zaman çevrenizde sürekli sizi korkutan birileri yok demek ki. Dün de kayınvalidem sakın şeker yüklemesi yaptırma çocuğa zarar veriyormuş dedi şaak diye. Yani gerçekten doktorumdan başkasını dinlemem ama bugün yaptırmasam mı diye düşünmeye başladım ister istemez

Yaa yaz günü fenalık geçiriyorum sıcaktan resmen. Kesince ferahladim ben ilk kestiğimde. Şimdi de biraz uzayınca topladığımda baş ağrısı yapmaya başladı yine kestim. Ben rahat etmeyince baş ağrısı çekince bebeğe de yansıyor huzursuzlugum. Bence bu da önemli birsey

Ben de gördüm üye oldum hatta ama daha başlayamadım eğitimlere . Herkes çok faydalı diyor

Selam kızlar Nasılsınız? Ben ağrılarla sızılarla geçirmeye çalışıyorum günleri. Neredeyse her gün başka bir yerim ağrıyor. Geceleri sola yatmaya çalılıyorum sanki göbeğim yana düşüp bağlar sızlamaya başlıyor. Bu arada bebiş hareketlerini hissetmeye başladım. En eğlenceli kısım buymuş galiba.

Dün daha fazla bekleyemedim. E Bebek indiriminden Kraft Kenya bebek arabası aldım. Hem çok tavsiye eden oldu. Hem de gidip görünce çok içime sindi. Ne çok hafif ne çok ağır. Pratik ve sağlam da görünüyor. İnşallah Allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin hepimize aldıklarımızı. Nuna diye bir bebek arabası daha baktım. Çok güzel ve kaliteli bir araba, tank gibi bir şey ama 4 kilo daha ağır. Ve kapanınca bile valiz kadar yer kaplıyordu. Eğer araba bagajı konusunda sıkıntınız yoksa bakabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…