- 11 Şubat 2021
- 385
- 314
- 53
- Konu Sahibi Mrs Dalloway
-
- #10.221
Ben de tok karnına gittim sadece halsizlik ve kol ağrısı yapıyorYan etkisi oldumu canım hemşire yok karnına gel yoksa baş dönmesi yaşarsın dedi
Beren Saati çok beğeniyorum. O yüzden Beren koysam mı diye düşündümKız bebiş bekleyen Anneler isim konusunda karar verdiniz mi ? Ben hala karar veremedim belki benim gibi karar veremeyenlere fikir olur
Fiyat bebekler ikiz olduğu için bu şekilde olabilir tek gebelik mi ikiz mi diye soruyorlar çünkü randevu alırken ve fiyatı ona göre veriyorlar. Eşin girememesi çok saçmaymış amaKızlar detaylı ultrason için randevu aldım az önce. Doktor diyor ki tek girebilirmişim eşim giremezmiş. Neden ki acaba. Sizde de böyle miydi? Bir mantık kuramadım. 14.000 TL bu arada ikiz diye mi bilmiyorum ama.
Helin olsun istiyorum anlamı ve hissiyatı çok hoşuma gittiKız bebiş bekleyen Anneler isim konusunda karar verdiniz mi ? Ben hala karar veremedim belki benim gibi karar veremeyenlere fikir olur
Beren Saati çok beğeniyorum. O yüzden Beren koysam mı diye düşündüm
Çok hoş isimler helin kulağa çok zarif geliyor beren de aurası yüksek bir isim gibi geldiHelin olsun istiyorum anlamı ve hissiyatı çok hoşuma gittiAnlamı da Yunanca parlayan ısık, Latince en güzel kadın, Kürtçede ise yuva kuş yuvası İnşallah eşimde ikna olursa böyle istiyorum
TeşekkürlerÇok hoş isimler helin kulağa çok zarif geliyor beren de aurası yüksek bir isim gibi geldi
Ben sonradan güçlenince anladım gaz hareketi sandıklarımın bebek olduğunuSelamlarr :) bebiş hareketleri ilk nasıl hissettin ben bağırsak hareketi diye düşünüyorum şuan nasıl emin oldun nasıl bir şeeey ? Bu arada benim de solum ağrıyor kasığım ağrırsa sol, belim ağrırsa sol. Sol tarafım gitti
Evet kesinlikle çok zarif bence de . İsim analizi gibi şeyleri takip ediyorum Helinin analizi de çok güzel geldi, olur da koyarsak vatana millete hayırlı kibarcık bir kızım olur inşallahÇok hoş isimler helin kulağa çok zarif geliyor beren de aurası yüksek bir isim gibi geldi
Bizim lisede cok guzel bir kız vardı. Adıı Helindi. O kaldı aklımdaEvet kesinlikle çok zarif bence de . İsim analizi gibi şeyleri takip ediyorum Helinin analizi de çok güzel geldi, olur da koyarsak vatana millete hayırlı kibarcık bir kızım olur inşallahBelki isim düşünenlere de fikir olur
YaaaBizim lisede cok guzel bir kız vardı. Adıı Helindi. O kaldı aklımda
Geçmiş olsun canım yarın bende yaptırıcamBen de tok karnına gittim sadece halsizlik ve kol ağrısı yapıyor
Off çok üzüldüm canım aklıma gelmişti dediğim gibi ama biraz erken başlamış sizde, sanırım takipli gebe olacaksınız mecburen, korkma ama bu şekilde olup sağlıklı doğum yapan çok biraz erken doğuma alıyorlar 37 de falanGebelik kolestazı için yapılan karaciğer ve safra asidi testleri de karaciğer testim çıktı normalin çok üstünde malesef. Safra asidi testini bekliyoruz iki güne cıkacakmış umarım çok yüksek çıkmaz ama belirtilerle beraber oklar kolestazı gösteriyor maleseflütfen kaşıntılarınızı önemseyin özellikle avuç içi ve ayak tabanında varsa
Evet doktor da çok erken dedi bilemiyorum biz mi erken yakaladık yoksa erken mi başladı iyi mi kötü mü. Evet çok yakın arkadasımda bu sekilde oldu beşinci ayında yakaladı o da. 36-37 gıbı alıyorlarmıs bebeği ama her zaman erken doğum riski oluyormuş nitekim arkadaşım 34 te sancılandı ve sezeryanla aldılar çok şükür ikisi de iyi. Dualarınıza talibimOff çok üzüldüm canım aklıma gelmişti dediğim gibi ama biraz erken başlamış sizde, sanırım takipli gebe olacaksınız mecburen, korkma ama bu şekilde olup sağlıklı doğum yapan çok biraz erken doğuma alıyorlar 37 de falan
Hamile destek yastigi tavsiye ederimSelam kızlarNasılsınız? Ben ağrılarla sızılarla geçirmeye çalışıyorum günleri. Neredeyse her gün başka bir yerim ağrıyor. Geceleri sola yatmaya çalılıyorum sanki göbeğim yana düşüp bağlar sızlamaya başlıyor. Bu arada bebiş hareketlerini hissetmeye başladım. En eğlenceli kısım buymuş galiba.
Dün daha fazla bekleyemedim. E Bebek indiriminden Kraft Kenya bebek arabası aldım. Hem çok tavsiye eden oldu. Hem de gidip görünce çok içime sindi. Ne çok hafif ne çok ağır. Pratik ve sağlam da görünüyor. İnşallah Allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin hepimize aldıklarımızı. Nuna diye bir bebek arabası daha baktım. Çok güzel ve kaliteli bir araba, tank gibi bir şey ama 4 kilo daha ağır. Ve kapanınca bile valiz kadar yer kaplıyordu. Eğer araba bagajı konusunda sıkıntınız yoksa bakabilirsiniz.
Çok geçmiş olsun canımGebelik kolestazı için yapılan karaciğer ve safra asidi testleri de karaciğer testim çıktı normalin çok üstünde malesef. Safra asidi testini bekliyoruz iki güne cıkacakmış umarım çok yüksek çıkmaz ama belirtilerle beraber oklar kolestazı gösteriyor maleseflütfen kaşıntılarınızı önemseyin özellikle avuç içi ve ayak tabanında varsa
İnşallah canım allah razı olsun cok teşekkür ederimÇok geçmiş olsun canımDualarımdasın. İnşallah bir risk çıkmaz
Çok geçmiş olsun, inşallah düşündüğünüzden çok daha güzel gider herşeyGebelik kolestazı için yapılan karaciğer ve safra asidi testleri de karaciğer testim çıktı normalin çok üstünde malesef. Safra asidi testini bekliyoruz iki güne cıkacakmış umarım çok yüksek çıkmaz ama belirtilerle beraber oklar kolestazı gösteriyor maleseflütfen kaşıntılarınızı önemseyin özellikle avuç içi ve ayak tabanında varsa
Aminnn teşekkür ederim allah razı olsunÇok geçmiş olsun, inşallah düşündüğünüzden çok daha güzel gider herşey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?