Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    132
Canınızı sıkmayın tek bir değerle ölçülmez öyle şeyler, bu ts4 hangi tahlilin sonucu ayrıca normal bi kan tahlili mi

Kızlar beşiği sallanır mı alacaksınız? Kimi sallayarak uyutmaya alıştırmayın diyor kimi çok rahat edersiniz diyor
Sallanma aparatı bulunan ve odadan odaya kolay taşınabilen park yataklardan alcam sadece yeterli olur diye düşünüyorum. Bir de eski kafalı gibi gelebilir size anlarım ama eskiden herkes sallayarak uyutuluyordu çok da sağlıklıyız şükürler olsun ben o kafadan devam o yüzden

Joie markanın anne yanı beşiği 8 bin tl den başlıyor. Anne yanı beşiği kaç aylığa kadar kullanılır? Şu tarz bir beşik yani. 1 yaşında iken bile kullanamazsam bu fiyatlar bana çok geldi başka marka da bilmiyorum bilen varsa aydınlatabilir mi beni. Ama mutlaka anne yanı istiyorum park yatak istemiyorum ama

Eklentiler

• 1000134172.webp
    24,2 KB · Görüntüleme: 93
canımsın sagol allah razı olsun bol bol duanda yer ver çok sevınırım. oda ve halıyı halletin mi duvar kağıdını seçtin mi onları konuşmuştuk en son
edicem tabi ki ve tertemiz geçecek hamileliğin.
Evet canım duvar kağıdı beğendiğim desen vardı paylaşmıştım kabartmalı onu seçtim cuma geliyor ustalar :)
Mobilyalar cumartesi geliyor.
Mobilyalar kurulduktan sonra da halı için ölçüye geliyorlar onu da seçtim. Emzirme sandalyesi yanları ahşap olandan aldım ayak kısmı da sallanıyor onun taburesi aşırı rahat şu an salonda eşim kullanıyor
Hepsi bitsin paylaşayım burada

Bu neredeyse yarı fiyatına daha makul geldi bu marka kullanan var mı benim içime sindi sanki tüm eşyalardan en çok anne yanı beşik için heyecanlanıyorum yaa Allahım nasip eder inşallah o günleri görmeyi

Allah razı olsunnn canımmm çok merak ettim şimdiden bitince foto bekliyoruz marka model bilgileriyle beraber :)

Bana da değerlerime bakıp yanına başka ilaç vermeye gerek yok bu yeterli sana dedi o günden beri bittikçe devam onu diyor. Bakalım yeni doktorum acıbademde ona da güveniyorum iyi bir doktor onun fikri ne olacak

Selamlar aynı problemi ben de yaşadım. Lansinoh un göğüs ucu kremi var. Bana müthis iyi geldi. Hatta emzirirken de kullanılabiliyormuş. Emzirmeden önce silmeye gerek yok. Göğüs uçlarının uyarılmasıyla ilgili öyle bişey duymadım hiç :)

Aslına bakarsan 6 aya kadar anca yatıyorlarmış çok vermeye gerek yok. Hiç yatmayan da varmış. Umarım benimki yatar çünkü odam da başka yerim yok. Kendi odasına da büyük yatak aldık ama yanımda kalsın istiyorum yatağa bitişik olması çok cazip emince yatırınca tekrar uyanıyorlar en azından ben ona yanaşırım

Bana da değerlerime bakıp yanına başka ilaç vermeye gerek yok bu yeterli sana dedi o günden beri bittikçe devam onu diyor. Bakalım yeni doktorum acıbademde ona da güveniyorum iyi bir doktor onun fikri ne olacak
Benden geçen gittiğimde 16 haftalıktım kan tahlili istemedi haftaya söyliycem bakmazsa ben istiycem ilerleyen aylarda bel ağrısı kramp falan yaşamak istemiyorum vitamin eksikliğinden dolayı. Acıbadem her yerde en iyi hastanelerdendir iyi olur inşallah doktorun da

O zaman çok pahalı almaya gerek yok ya haklısın. Bana yattığım yerden emzirip oraya koyulması çok rahat geliyor yatakla aynı hizada olan anne yanı almaya kesin karar verdim sadece marka bakıcam ben de bebek odası yapmadım ama çalışma odam vardı oraya beşik koyacağım. Çünkü yatak odam aşırı dar sadece yatağım var komodin bile yok öyle söyleyim. Anne yanı koyabilicem bebek ferah bi odada uyusun en azından gündüzleri diye diğer odaya beşik koyucam inşallah

24. Haftada gözüküyor acıbademin paketinde tekrar tahliller. Sağlık ocağında bi kere baktırdım yüksek çıktı bazı değerler sonra tekrar medicana ataşehire gidiyorum orada verdim normal çıktı. Sağlık ocağı yüksek çıkarıyor diye şimdi gidesim gelmiyor. Yoksa onlar çağırmıştı kan vermeye bu aralar beni.

Hmm ben de hiç sağlık ocağında vermeyim o zaman direkt hastanede vereyim.

Evet bende dinlenme odamızı bebek odasına çevirdim. Kesinlikle gece yatakla aynı hizada büyük rahatlık olcak. Dalınca memeyi çekeriz biter :)
Benimde yatak bölümü ayrı odada komodinlere anca yetiyordu oda da başka yere de istemedim. O yüzden kücük bir anne yanı seçtim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…