- 24 Aralık 2024
- 2.023
- 1.038
- 48
- Konu Sahibi Mrs Dalloway
-
- #10.421
Canınızı sıkmayın tek bir değerle ölçülmez öyle şeyler, bu ts4 hangi tahlilin sonucu ayrıca normal bi kan tahlili miKızlar iyi geceler ben bugün çam sakura hastanesine gittim olaki bir durumda hastanenin kabul etmesi için 3 giriş yapmam lazımmış takipli olmam için sanırım bende gittim aşırı güzeldi her yer mis ter temiz doktor hanım özel hasta muamelesi yaptı 15 dk inceledi cinsiyet tekrardan söyledi 2017 de kızımda kanunide doktor 2 saniyelik muayene edilince bu baya iyi geldi neyse şimdi tahlil sonucumda baya kötü oldum ts4 düşük 83 cıktı ve internette çok acımasız şeyler yazıyor zeka geriliği vs böyle bi düşüklük yaşayan yada bilgisi olan lütfen yardımcı olabilir mi? Lütfen Çünkü sonuç için cuma gel dedi
Ben de sallanır almayı düşünüyorum.Kızlar beşiği sallanır mı alacaksınız? Kimi sallayarak uyutmaya alıştırmayın diyor kimi çok rahat edersiniz diyor
TeşekkürlerCanım helen daha güzel. Bi ara ben de helen düşünüyordum ama farklı isim de karar verdim.
benim de adım hilal helen olsun diyordum
Fikir olsun diye söyleyim dedim
Sallanma aparatı bulunan ve odadan odaya kolay taşınabilen park yataklardan alcam sadece yeterli olur diye düşünüyorum. Bir de eski kafalı gibi gelebilir size anlarım ama eskiden herkes sallayarak uyutuluyordu çok da sağlıklıyız şükürler olsun ben o kafadan devam o yüzdenKızlar beşiği sallanır mı alacaksınız? Kimi sallayarak uyutmaya alıştırmayın diyor kimi çok rahat edersiniz diyor
edicem tabi ki ve tertemiz geçecek hamileliğin.canımsın sagol allah razı olsun bol bol duanda yer ver çok sevınırım. oda ve halıyı halletin mi duvar kağıdını seçtin mi onları konuşmuştuk en son
Joie markanın anne yanı beşiği 8 bin tl den başlıyor. Anne yanı beşiği kaç aylığa kadar kullanılır? Şu tarz bir beşik yani. 1 yaşında iken bile kullanamazsam bu fiyatlar bana çok geldi başka marka da bilmiyorum bilen varsa aydınlatabilir mi beni. Ama mutlaka anne yanı istiyorum park yatak istemiyorum ama
Allah razı olsunnn canımmmedicem tabi ki ve tertemiz geçecek hamileliğin.
Evet canım duvar kağıdı beğendiğim desen vardı paylaşmıştım kabartmalı onu seçtim cuma geliyor ustalar :)
Mobilyalar cumartesi geliyor.
Mobilyalar kurulduktan sonra da halı için ölçüye geliyorlar onu da seçtim. Emzirme sandalyesi yanları ahşap olandan aldım ayak kısmı da sallanıyor onun taburesi aşırı rahat şu an salonda eşim kullanıyor
Hepsi bitsin paylaşayım burada
Next2me essentıal canım odadan odaya taşınıyor sürgülü, küçük ufak, kademeli boyu ayarlanıyor reflü içinde yüksekliği var yeterli geldi bana şimdilik.Chicco hangisini aldın canım?
Bana da değerlerime bakıp yanına başka ilaç vermeye gerek yok bu yeterli sana dedi o günden beri bittikçe devam onu diyor. Bakalım yeni doktorum acıbademde ona da güveniyorum iyi bir doktor onun fikri ne olacakBen de haftaya gidicem muhtemelen devam et diyecek memnunum aslında çünkü depolarımın boşalmasını istemiyorum. Geçen ay çok kanamam olduğu için mi yoksa standart herkese veriyor mu bilmiyorum ama demir ve d vitamini de vermişti bana ayrıyeten onları da kullanıyorum haftaya sorucam devam edeyim mi diye
Tamamdır canımAllah razı olsunnn canımmmçok merak ettim şimdiden bitince foto bekliyoruz marka model bilgileriyle beraber :)
Selamlar aynı problemi ben de yaşadım. Lansinoh un göğüs ucu kremi var. Bana müthis iyi geldi. Hatta emzirirken de kullanılabiliyormuş. Emzirmeden önce silmeye gerek yok. Göğüs uçlarının uyarılmasıyla ilgili öyle bişey duymadım hiç :)Göğüs uçlarım yarık yarık kızlar ya az önce su aktı içlerindenHindistan cevizi yağı sürüyorum ama hiç etkiai olmuyor o çatlaklara. Kimisi de bir şey sürüp göğüs uclarını uyarmayın erkwn doğumu tetikler fln yazmış. Krem sürmekle uyarılmaz herhlde degil mi. Benim gibi olan var mı catlakları karnımda hiç kuruluk çatlak vs yok şükür ama göğüs ucu fena
Aslına bakarsan 6 aya kadar anca yatıyorlarmış çok vermeye gerek yok. Hiç yatmayan da varmış. Umarım benimki yatar çünkü odam da başka yerim yok. Kendi odasına da büyük yatak aldık ama yanımda kalsın istiyorum yatağa bitişik olması çok cazip emince yatırınca tekrar uyanıyorlar en azından ben ona yanaşırımEki Görüntüle 3648541
Bu neredeyse yarı fiyatına daha makul geldi bu marka kullanan var mı benim içime sindi sankitüm eşyalardan en çok anne yanı beşik için heyecanlanıyorum yaa Allahım nasip eder inşallah o günleri görmeyi
Benden geçen gittiğimde 16 haftalıktım kan tahlili istemedi haftaya söyliycem bakmazsa ben istiycem ilerleyen aylarda bel ağrısı kramp falan yaşamak istemiyorum vitamin eksikliğinden dolayı. Acıbadem her yerde en iyi hastanelerdendir iyi olur inşallah doktorun daBana da değerlerime bakıp yanına başka ilaç vermeye gerek yok bu yeterli sana dedi o günden beri bittikçe devam onu diyor. Bakalım yeni doktorum acıbademde ona da güveniyorum iyi bir doktor onun fikri ne olacak
Kan verdik ya başlarda o zaman tsh t4 onlara da bakıldı troid için.Canınızı sıkmayın tek bir değerle ölçülmez öyle şeyler, bu ts4 hangi tahlilin sonucu ayrıca normal bi kan tahlili mi
O zaman çok pahalı almaya gerek yok ya haklısın. Bana yattığım yerden emzirip oraya koyulması çok rahat geliyor yatakla aynı hizada olan anne yanı almaya kesin karar verdim sadece marka bakıcamAslına bakarsan 6 aya kadar anca yatıyorlarmış çok vermeye gerek yok. Hiç yatmayan da varmış. Umarım benimki yatar çünkü odam da başka yerim yok. Kendi odasına da büyük yatak aldık ama yanımda kalsın istiyorum yatağa bitişik olması çok cazip emince yatırınca tekrar uyanıyorlar en azından ben ona yanaşırım
24. Haftada gözüküyor acıbademin paketinde tekrar tahliller. Sağlık ocağında bi kere baktırdım yüksek çıktı bazı değerler sonra tekrar medicana ataşehire gidiyorum orada verdim normal çıktı. Sağlık ocağı yüksek çıkarıyor diye şimdi gidesim gelmiyor. Yoksa onlar çağırmıştı kan vermeye bu aralar beni.Benden geçen gittiğimde 16 haftalıktım kan tahlili istemedi haftaya söyliycem bakmazsa ben istiycem ilerleyen aylarda bel ağrısı kramp falan yaşamak istemiyorum vitamin eksikliğinden dolayı. Acıbadem her yerde en iyi hastanelerdendir iyi olur inşallah doktorun da
Hmm ben de hiç sağlık ocağında vermeyim o zaman direkt hastanede vereyim.24. Haftada gözüküyor acıbademin paketinde tekrar tahliller. Sağlık ocağında bi kere baktırdım yüksek çıktı bazı değerler sonra tekrar medicana ataşehire gidiyorum orada verdim normal çıktı. Sağlık ocağı yüksek çıkarıyor diye şimdi gidesim gelmiyor. Yoksa onlar çağırmıştı kan vermeye bu aralar beni.
Evet bende dinlenme odamızı bebek odasına çevirdim. Kesinlikle gece yatakla aynı hizada büyük rahatlık olcak. Dalınca memeyi çekeriz biter :)O zaman çok pahalı almaya gerek yok ya haklısın. Bana yattığım yerden emzirip oraya koyulması çok rahat geliyor yatakla aynı hizada olan anne yanı almaya kesin karar verdim sadece marka bakıcamben de bebek odası yapmadım ama çalışma odam vardı oraya beşik koyacağım. Çünkü yatak odam aşırı dar sadece yatağım var komodin bile yok öyle söyleyim. Anne yanı koyabilicem bebek ferah bi odada uyusun en azından gündüzleri diye diğer odaya beşik koyucam inşallah
Hastaneye ulaşana kadar değerler değişiyormuş galiba bir kaç kişiden daha duymuştum. Gittiğim doktorda söyledi. Moralim baya bozulmuştu :)Hmm ben de hiç sağlık ocağında vermeyim o zaman direkt hastanede vereyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?