Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    132
Ay en çok o öneriliyor alıcam ben de teşekkürler

Kızlar beşiği sallanır mı alacaksınız? Kimi sallayarak uyutmaya alıştırmayın diyor kimi çok rahat edersiniz diyor
Benim aldığım anne yanı park yatağın sallanma aparati var. İster çıkartır ister takarız duruma göre dedik bilerek o şekilde aldık. Planımızda sallanmaya alıştırmamak var ama bebeğin huyu suyu nasıl olacak bilmiyoruz bulunsun dedik

Kızlar bebek şampuanı araştıran oldu mu aranızda? Sebamed indirimde gördüm de ebebekte. Netteki yorumlar da güzel ama bilemedim hangi markalar kullanılabilir acaba içerik olarak

Geçmiş olsun bugun bendende istediler siz nerede yaptırdınız ve suanki durumunuz nedir? Bende 2026 mart annesi adayıyım daha 15+3 haftalık

Geçmiş olsun bugun bendende istediler siz nerede yaptırdınız ve suanki durumunuz nedir? Bende 2026 mart annesi adayıyım daha 15+3 haftalık
Merhaba benim karaciğer testim malesef 1 günde daha da yükseldi. Safra asidi testi temiz çıktı fakat henuz yukselmeye başlamamış olabilir dendi 1 hafta sonrası yanı önümüzdeki ptesi tekrar bakacaklar. O sırada diğer kötü ihtimalleri elemek için (karaciğer pıhtılaşması, hepatit vs) test yaptılar şimdilik onlar da temiz gözüküyor. Gastroenterolojiden randevu oluşturmamı istedi kadın doğumcum cumartesi de ona görüneceğim. Sorun var ama ne olduğunu çözmeye çalışıyorlar. Muhtemelen kolestaz gibi gözüküyor sonraki safra testinde daha net olur. Sizin çok erken değil mi kolestaz için? Kaşıntıyla mı gittiniz? Avuç içi, ayak tabanı kaşıntısı da var mıydı? Test verdiniz mi

Kızlar bebek şampuanı araştıran oldu mu aranızda? Sebamed indirimde gördüm de ebebekte. Netteki yorumlar da güzel ama bilemedim hangi markalar kullanılabilir acaba içerik olarak
Mustela ve ecowell çok öneriliyor. Ecowell saçları çok hızlı uzatıyormuş. Ben tercihimi musteladan yana kullandım kokusunu çok seviyorum

Hangi marka aldın canım sizin yatakla sıfır oluyor mu açtığında

Hangi marka aldın canım sizin yatakla sıfır oluyor mu açtığında
Yatak yüksekliğine göre değişir tabi ama bizimkinin biraz altında kalıyordu. Ama yatak koyup örtüsü vs nasıl Bi fark kalır eşit mi olur bilmiyorum. Kurup bakıp kaldırdık tekrar. Elele madre anne yanı park yatak benimki

Canınızı sıkmayın tek bir değerle ölçülmez öyle şeyler, bu ts4 hangi tahlilin sonucu ayrıca normal bi kan tahlili mi
Kanntahlili verdim tiroid sorunu baya var sanırım olabiliyormus yükselme inme ama çok korktum cuma günü bi gidicem sonuç için dua beklerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…